35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStwierdzam z całą stanowczością, że absolutnie nie nadaję się do pracy z dorosłmi ludźmi. Poza tym jestem idiotką.
To tyle.
Aniu- zazdroszczę dwóch kresek. Dużo siły życzę.Simba, mamatrojki80, Aasiula, kapturnica, Mala79, kkisia, gosia7122, moremi, ania.g, Sabina, Parka, Mega, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
"Za parę dni, proszę pana, to się dopiero zacznie.
Wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy..."
bendem celebrytkom matkowom
sandra80 wrote:trzeba być w czymś w życiu najlepszymSimba, sandra80, iwcia77, moremi, ania.g, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Stwierdzam z całą stanowczością, że absolutnie nie nadaję się do pracy z dorosłmi ludźmi. Poza tym jestem idiotką.
To tyle.
Aniu- zazdroszczę dwóch kresek. Dużo siły życzę.
Wyplaczesz sie czy mam Ci od razu powiedziec ze to oni sa chujami?mamatrojki80, Reni, sandra80, ComeToMeBaby, gretka, Mala79, kkisia, Aasiula, moremi, ania.g, Sabina, Parka, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:"Za parę dni, proszę pana, to się dopiero zacznie.
Wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy..."
bendem celebrytkom matkowom
na prezydenta startuj od raz co se bendziesz załować ogórek może to i tchórzofretka tyżReni, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:ale Ty podobno w ciązy, wiec o co cho?
a ja kurna wczoraj mialam w poludnie piekny test ovu...
a wieczorem testowa jasniejsza i ok 22 napierdzielalo ( tak mam ostatnio- choc mnie zmylilo bo po ekspresowym cyklu ostatnio prawy jajnik mnie napierdzielal caly czas)- i pewnie juz po, zadne 36 godz?
a chlop w delegacji....eh
a tak w ogole to musze poszukac nowych psiapsiolek forumowych- nie mam co ogladac (wykresy mam na mysli-80% zaciazonych)...
Gretka z tym napierdzielaniem jajnika nie jest do końca tez tak jak nam się wydaje. 2 m-ce temu napierdzielał mnie jajnik prawy , byłam na monitoringu a tutaj pęcherzyk na lewym , mówie do doktora czy na pewno na prawym , a on niech Pani sama zobaczy. Ja już zgłupiałam o czym ten ból swiadczy. Wydawało mi się że jak rośnie pęcherzyk to boli. Jak poszłam do niego za 2 dni, to mówię nie pękł bo dalej boli, a on , że pękł.
Jak wróci dzisiaj to wzięłabym się do roboty, wcale nie jest powiedziane ,że to już po.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:32
moremi lubi tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Gretka z tym napierdzielaniem jajnika nie jest do końca tez tak jak nam się wydaje. 2 m-ce temu napierdzielał mnie jajnik prawy , byłam na monitoringu a tutaj pęcherzyk na lewym , mówie do doktora czy na pewno na prawym , a on niech Pani sama zobaczy. Ja już zgłupiałam o czym ten ból swiadczy. Wydawało mi się że jak rośnie pęcherzyk to boli.
no mnie zmylil ostatni cykl-podejrzewalam moze torbiel albo co bo bolal prawy a wlasciwie pobolewal 2 faze poprzedniego cyklu i teraz tez
w zasadzie to obstawialam ze w tym cyklu bedzie z lewego, a tu prawy sie odezwal wczoraj z wielokrotniona sila...
u mnie sie sprawdzilo na 3 monitoringi- 3 ddobrze obstawilam- mialam taki konkretny bol kilka godzin przedgretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jakby co to biore!
Reni, moremi, ania.g, Sabina, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Uparta jaka.
Open Office, za darmo, ma caly pakiet jak Office Microsoftu. Co Ty rzezbisz?
no ale poddałam sie i zainstalowałam openoffice,tylko że ja nigdy
nie potrzebowałam robić prezentacji i nie uzywałam tej opcji ,mam nadzieję ze się w tym połapię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:ano uparta,bo to dla córki musi prezentacje do szkoły zrobić,wszystkie dzieciaki robią w powerpoint no i chciałam jej ułatwić bo jakby nie wiedziala co i jak to moglaby sie podpytać.
no ale poddałam sie i zainstalowałam openoffice,tylko że ja nigdy
nie potrzebowałam robić prezentacji i nie uzywałam tej opcji ,mam nadzieję ze się w tym połapię
Poza tym polecam tutoriale na youtube. Np
https://www.youtube.com/watch?v=2rC5aJ0_WX8moremi lubi tę wiadomość
-
Magda* wrote:Cometa,jakiś pochrzaniony bikiniland (przeglądarka) zainstalowałam i jak próbuję odinstalować to mi się wyświetla ''please close all bikiniland windows and try again''
więc kóźwa zamykam wszystkie okna i próbuje ,ale to nic nie daje.ComeToMeBaby, Reni, Aasiula, macduska, moremi, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość