35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mama jest przeszczęśliwa
skacze nade mną jak nad jajkiem. Jak jeszcze nie wiedziała, to powiedzialam jej, że chciałabym nalesniki, to jak znalazlam się w szpitalu przywiozla mi nalesniki
a jak powiedzialam, ze toto się rozwija, to się rozplakała.
malgos741, moremi, Aasiula, Mega, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki
Sabinka piękne te twoje jajo
Morka cieszę się że jest wszystko w porządku.
Kometa leć z chłopem do lekarza a czy nie za wcześnie robiliście te badanie nie powinno się odczekać z 2-3 miesiące?Sabina, Aasiula, Simba, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Witam dziewczynki
Sabinka piękne te twoje jajo
Morka cieszę się że jest wszystko w porządku.
Kometa leć z chłopem do lekarza a czy nie za wcześnie robiliście te badanie nie powinno się odczekać z 2-3 miesiące?Aasiula, malgos741, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Mama jest przeszczęśliwa
skacze nade mną jak nad jajkiem. Jak jeszcze nie wiedziała, to powiedzialam jej, że chciałabym nalesniki, to jak znalazlam się w szpitalu przywiozla mi nalesniki
A moi kochani Rodzice, ktorzy mieszkaja w centrum Polski, jak bylam na obozie jezykowym w Lebie przyslali mi paczke ze swiezymi, przepysznymi morelami prosto z ogrodu.Magda*, Sabina, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie
Wczoraj Was troche podczytywalam ale powiem szczerze, ze nie mialam ochoty sie odzywac...
Morka super podejscie mamybo to akurat zdazylam przeczytac...
Nie zaglebiam sie co wczesniej skrobalyscie bo dol popycha dola i lepiej zebym milczala jak glaz..........
Pozdrawiam wszystkie i zycze milego dnia
anna maria, Sabina, kapturnica, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
ej no..nie mogę czytać takich rzeczy
oko mi się spociłomoremi wrote:Mama jest przeszczęśliwaskacze nade mną jak nad jajkiem. Jak jeszcze nie wiedziała, to powiedzialam jej, że chciałabym nalesniki, to jak znalazlam się w szpitalu przywiozla mi nalesniki
Sabina, Simba, kkisia, kapturnica, Mega, Aasiula, BISCA, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mama jest przeszczęśliwa
super
Sabina, kkisia, Mega, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
ja pierdole, a teraz na hura ryczymy
a idź pan w chuj z takim forum
same płaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 10:01
Sabina, Simba, kkisia, kapturnica, Dziobak, Mega, Aasiula, Mango, BISCA, Natka_79, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała ale dbasz o siebie? wiesz czasami warto cieszyć się tym co mamy
życie jest takie krótkieMala79 wrote:Ja juz nie mam sily ryczec ....
Teraz jestem wściekła dla odmiany z bezradności......ola_35, Mala79, sandra80, Sabina, kkisia, kkisia, kapturnica, Aasiula, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Mała ale dbasz o siebie? wiesz czasami warto cieszyć się tym co mamy
życie jest takie krótkie
Dbam dbam, tego nie zmienie, tylko ta bezsilnosc przytlacza czasami....
zwlaszcza jak sie siedzi caly czas w domu.....
Sabina, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość