35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Oj a były dyskusje, noże i tasaki latały
echhh gdzie te czasy, gdzie?
Aasiula, moremi, Sabina, Mega, ania.g, Simba, Reni, kkisia, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Aha, nie wiem czy ja ze stażem forumowym od sierpnia 2014 zaliczam się do starych staraczek czy też nie ale ja też tęsknię za tamtą atmosferą.
Dziewczyny wracajcie codziennie choć na chwilę.macduska, moremi, Aasiula, Sabina, Mega, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Lekko starzejaca sie ale nie stAra:-)!
cos czuję, ze trochę tu posiedzę
a wogóle to mam termin następnej laparohisteroskopii- 28 kwietnia,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:26
Aasiula, Sabina, Mega, moremi, ania.g, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I jeszcze:
Mega- udanej rozmowy.
Ania i Mysza- leććie szczac na testy czym prędzej- tyle po terminie i nic?
Powinno być po siedem sikanców i co najmniej dwie bety już. Taka niesubiordynacja!!!!! skandal!!!
Cometa- mam nadzieję, że dzisiaj nastrój pójdzie lekko w górę. Dacie radę.
Morka- miłego leżenia.macduska, Aasiula, Sabina, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDZIEN DOBRY BARDZO
mam nadzieje ze wy w miare dobrych humorach,my jeszcze słonka niet,no ale cóż moze potem wyjdzie
Simba gdzie ty takie ubezpieczenie płacisz? a miesiecznie 130 euro,a to jest podstawowe + ekstra dwie ** na dentystę
Simba wrote:GudmorningMoj porod kosztowal zero euro, pobyt dzieci na neonatologii rowniez, operacja M jakies grosze. A skladki placimy jakies 150 euro raz na 3 miesiace. Ale to tutaj, dowiedz sie jak jest w DE
MisiekTak, Heniek po prawej i jemu podgryzam policzki bo Leos jeszcze za chudy i zbyt delikates
MILEGO DNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze zrobimy rozpierduche na forum!!!!macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry
Dusia, wiadomość super
Simba, ja też ajlawju
Kometa, trzymam kciuki. Wiesz, jeżeli facetom wydlubują pojedyncze plemniki do ivf, to i u Was się jakiś znajdzie. A moim zdaniem to za wczesnie zrobione badanie, zeby było widać efekty leczenia. Może faktycznie zwolnijcie trochę z tą częstotliwością (nie żebym zazdrosciłanooo, może troszkę
) i koniecznie do lekarza. Przy pogarszających się parametrach nie ma co czekać. Mój mąż przez pewien czas łykał proxeed plus i efekt był niezły, ale to drogie jest cholernie. http://www.proxeed.pl/proxeed_plus.html
Sabina, Aasiula, ania.g, macduska, Mega, Simba, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Ja tu siedze od grudnia 2012- to sie nazywa staz. Niedlugo laske bede musiala sobie kupic.
Mysza i Ania
Czekam teraz na Heręania.g, Sabina, macduska, Aasiula, SolarPolar, Mega, Simba, kkisia, kapturnica, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Eeee a moze Bozia i Caffe się nie pokazują, bo w cionży som?
Sabina, Aasiula, ania.g, SolarPolar, Mega, Simba, Parka, kkisia, kapturnica, Dziobak, gosia7122, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Pani chyba zaczadzila sie w komunikacji miejskiej .
Może ten knur ją dopadł.
edit. Asiula- napisałaś prawie to samo...!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:43
Aasiula, Mega, moremi, SolarPolar, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość