35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Polar..stesknilam sie za Toba
Nawet espeszali forju nie usunelam wczoraj twixow.
Juz myslalam ze od tych stylistow i mejkapuf tak wypieknialas, ze Ci sie dawne kolezanki przestaly podobac
Mialam takie postanowienie na marzec ze nie bede pic alko i jesc slodyczy. I dzisiaj tak mi sie czerwonego wina zachcialo, ze peklamI powiem Wam cos: bylo warto!
Napilam sie i jakas sie sentymentalna zrobilam i znowu sobie pomyslalam ze Was kocham.
KOCHAM WAS!
(te zupelnie nowe to za jakis czas, okeeeej?)
Mialam zapytac ktory to Pietia a ktory Gienrij? Ten pyzaty z malym nosowym kartoflem ( napisalabym kartofelkiem rosyjskim ale zakaz zdrobnien) to Gienrij?
Cos ty makijaz to mnie tak wkurwia - ze zabiera tyle cennego czasu, efekty marne, ze zrezygnuje jak wykoncze te estee laudery:-)
Ale tez mam wrazenie ze te najstarsze forumki przestaly sie udzielac i teraz zrobilo sie slodko , spokojnie i troche sennie. Nawet kapta skapceniala przez ciaze:-)
A a ktore miejsca im teraz podgryzasz - moim ulubionym byly poliki!
Sabina, kapturnica, Aasiula, Simba, Mega, moremi, Parka, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
A propo milosnych wyznan Simby i wina - zanim zaczela sie plawic w stanie ciazowym a potem tasmowym to jaj awatar to kieliszek czerwonego wina! To byly czasy. Wojtek na Krecie z ks Andrzejem!!!!!
Sabina, Reni, kapturnica, Aasiula, macduska, Simba, Mega, moremi, Arwena, paszczakin, Parka, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Co poza tym z rana. Nic mi sie nie chce. Juz jestem spozniona bo od 20 min pije kawe i siedze na forum. Dzisiaj mam maraton- pazury, jutro fryzjer- znowu w domu bede po 20. W sobote przychodzi pan od tarasow - musze co z tym ogrodkiem zrobic bo jak patrze na ogrod Waci to mnie szlag trafia bo Danka zdewastowala wszystko, wiec trawy musze sie pozbyc i zaleje wszystko betonem
i postawie kwiaty w doniczkach.
Sabina, dorbie, Krakonka, kapturnica, Aasiula, macduska, Simba, Arwena, moremi, Parka, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Sabina kocham Twoje jajko i Ciebie
ale dumą mnie rozpiera, a ma co, w końcu kawał baby ze mnie
Simba ja Was też, bo Ciebie to trzeba brać z Twixamikapturnica, Aasiula, macduska, Mega, moremi, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWstalam.
Ja tęsknię za naszym jajcowym forumMoże teraz jak Brat Andzej się ogarnął, Twixy właściwie są samowystarczalne, Burszta założy internet, Bozia sobie o nas przypomnijm i Caffe, wszystko się ułoży? Może odzyskamy cześć dawnego humoru?
Miłego dnia.
Polar ale się wzielas za upiekszanie, hoho, już Cię na mieście nie poznam hlip hlip
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 06:11
Reni, kapturnica, Aasiula, SolarPolar, macduska, Simba, Mega, moremi, Parka, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:witam wieczornie
jestesmy juz zameldowani i obywatelami Schwäbisch Gmünd, dostalismy propozycje ze w sobote ktos z urzędu miejskiego może nas oprowadzić po mieście w ramach powitania, normalnie szok
załozyłam konto w Postbank, jutro urząd pracy i jak sie uda to ubezpieczenie
Aż sobie sprawdziłam tę miejscowowość i porównałam z miejscem, w którym byłam. Wyszło mi, że ludzi podobnie do Zamościa. Czyli małe miasto. Dobrze się Wam tam mieszka?
Ja od jakiegoś czasu zastanawiam się, jak to jest mieszkać w miasteczku. Czy społecznie lepiej? Wieś to chyba dla mnie zbytnie ekstremum, ale wyobrażam sobie, że w małym mieście jest przyjemniej, spokojniej, wolniej?
Bardzo tęsknię za czasami, kiedy po pracy był czas dla rodziny, przyjaciół i jeszcze na swoje osobiste zainteresowania.BISCA, Mega, Aasiula, moremi, Parka, kkisia, gosia7122, Heretyczka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
SolarPolar wrote:Co poza tym z rana. Nic mi sie nie chce. Juz jestem spozniona bo od 20 min pije kawe i siedze na forum. Dzisiaj mam maraton- pazury, jutro fryzjer- znowu w domu bede po 20. W sobote przychodzi pan od tarasow - musze co z tym ogrodkiem zrobic bo jak patrze na ogrod Waci to mnie szlag trafia bo Danka zdewastowala wszystko, wiec trawy musze sie pozbyc i zaleje wszystko betonem
i postawie kwiaty w doniczkach.
Też dzisiaj idę na paznokcie. Wreszcie postanowiłam zrobić coś z moim dramatem i zakładam tipsy. Mam nadzieję, że dziewczyna, do której idę, tak, jak się ogłasza, zrobi mi jakieś sensownie cienkie i krótkie.
Ogród i pies - poszukaj info w sieci. Są sposoby i zasady zakładania ogródków, jak się ma w domu psa. Oczywiście, jeśli masz zacięcieSolarPolar, moremi, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Dzien bry wszystkim Simbiak my Cie tez kochamy z całym tym Twoim tasmo i cycko ciągiem
Pij więcej.
Polar masz racje jakos całkiem jak to ujełas skapcaniałam ,sie mi pazury stępiły i ogolnie nijaka jestem..Ale moze sie juz nie za długo ogarne?I wróce na stare klimaty.Musza sie mi tylko hUrmony poustawiac
Milego dzionka!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 06:54
SolarPolar, Sabina, Simba, macduska, Mega, Aasiula, moremi, Parka, kkisia, Mala79, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dobry, ale nostalgia zawialo.... Ja tez tesknie za starymi klimatami. Jeszcze Dziobaka dorzuce do czolowej ekipy
U nas wiosny ciag dalszy. Dobrze ze jutro piatek, bo mi sie ten tydzien zaczal ciagnac....
Ania i Mysza, z niecierpliwoscia czekamy na rezultaty testow
Ewa, super, ze sie uklada. Zdrowia dla Tupka.
Simba, nie ma to jak lampka czerwonego wytrawnego po ciezkim dniu pracy , jak ja Ciebie rozumiem
Milego dnia wszystkim.ania.g, macduska, Mega, Aasiula, Sabina, moremi, Parka, kkisia, Mala79, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Też dzisiaj idę na paznokcie. Wreszcie postanowiłam zrobić coś z moim dramatem i zakładam tipsy. Mam nadzieję, że dziewczyna, do której idę, tak, jak się ogłasza, zrobi mi jakieś sensownie cienkie i krótkie.
Ogród i pies - poszukaj info w sieci. Są sposoby i zasady zakładania ogródków, jak się ma w domu psa. Oczywiście, jeśli masz zacięcieAasiula, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Też dzisiaj idę na paznokcie. Wreszcie postanowiłam zrobić coś z moim dramatem i zakładam tipsy. Mam nadzieję, że dziewczyna, do której idę, tak, jak się ogłasza, zrobi mi jakieś sensownie cienkie i krótkie.
Ogród i pies - poszukaj info w sieci. Są sposoby i zasady zakładania ogródków, jak się ma w domu psa. Oczywiście, jeśli masz zacięcieMega, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Tipsy? Zrob zel lub akryl. Ja co miesiac robie zel plus hybryde. Trzymaja sie swietnie. Polecam .
Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
SolarPolar wrote:Zaciecia moze i mam ale czasu na ogrod nie mam. Wiec beton, drewno i kacik na siusiu:-)
U mnie brak czasu i leń ogrodowy - zaprojektowałam sobie ogród leśno-naturalny z trawą wymieszaną z koniczyną (nie trzeba odchwaszczać, można rzadziej kosić).
Mega, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Tego typu ogrodek - bo ja mam maly
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24ab03d4005d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ddfa526f168.jpg
I pazurki na dzis;
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6827ccbea8de.jpgania.g, kapturnica, Simba, Mega, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, gosia7122, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:U mnie brak czasu i leń ogrodowy - zaprojektowałam sobie ogród leśno-naturalny z trawą wymieszaną z koniczyną (nie trzeba odchwaszczać, można rzadziej kosić).
Mega, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:No to ja chyba razem z Tobą, pierwszą @ po porodzie i jak dotąd ostatnią miałam 13 stycznia. No i generalnie mam to gdzieś. Co będzie to będzie.
?
Simba, Mega, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzień dobry
@ nadal niet, czuję jak mi się w jamniorach lekko kotłuje ale to i tak na dwoje babka wróżyła. Kupię dziś test w rossmanie i jak do jutra się @ nie pojawi to siknę.
Mysza, miałaś ostatnią @ 13 stycznia i jeszcze testu nie zrobiłaś? Przecież to kawał czasu.kapturnica, Simba, macduska, Mega, Sabina, Aasiula, Arwena, moremi, malgos741, Parka, kkisia, BISCA, gosia7122, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Gudmorning
Nie nie nie cofam tego co wczoraj napisalamNie zapisze sie do grupy: pilas - nie pisz
Andzej, zobaczysz, bedzie git! I mysle ze to byla sluszna decyzja.
Nie wiem jak jest w dojczlandzie, ale tutaj warto (nie mowie ze od razu ale za jakis czas, tym bardziej ze planujesz ciaze) dokupic sobie dodatkowe ubezpieczenie szpitalne. Tam jest bodajze 6-miesieczny staz. Moj porod kosztowal zero euro, pobyt dzieci na neonatologii rowniez, operacja M jakies grosze. A skladki placimy jakies 150 euro raz na 3 miesiace. Ale to tutaj, dowiedz sie jak jest w DE
MisiekTak, Heniek po prawej i jemu podgryzam policzki bo Leos jeszcze za chudy i zbyt delikates
MILEGO DNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze zrobimy rozpierduche na forum!!!!ania.g, Mega, macduska, SolarPolar, Sabina, Aasiula, Arwena, moremi, Parka, kkisia, Mala79, Dziobak, Mango, BISCA, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość