X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Polar..stesknilam sie za Toba :( Nawet espeszali forju nie usunelam wczoraj twixow.
    Juz myslalam ze od tych stylistow i mejkapuf tak wypieknialas, ze Ci sie dawne kolezanki przestaly podobac ;)

Mialam takie postanowienie na marzec ze nie bede pic alko i jesc slodyczy. I dzisiaj tak mi sie czerwonego wina zachcialo, ze peklam :) I powiem Wam cos: bylo warto!
    Napilam sie i jakas sie sentymentalna zrobilam i znowu sobie pomyslalam ze Was kocham.

KOCHAM WAS!
    (te zupelnie nowe to za jakis czas, okeeeej?)
    Simba ja rozumiem ze wiosna i koty za oknem sie marcuja ale co Tobie:-)?

Mialam zapytac ktory to Pietia a ktory Gienrij? Ten pyzaty z malym nosowym kartoflem ( napisalabym kartofelkiem rosyjskim ale zakaz zdrobnien) to Gienrij?
    Cos ty makijaz to mnie tak wkurwia - ze zabiera tyle cennego czasu, efekty marne, ze zrezygnuje jak wykoncze te estee laudery:-)
    Ale tez mam wrazenie ze te najstarsze forumki przestaly sie udzielac i teraz zrobilo sie slodko , spokojnie i troche sennie. Nawet kapta skapceniala przez ciaze:-)

A a ktore miejsca im teraz podgryzasz - moim ulubionym byly poliki!

Sabina, kapturnica, Aasiula, Simba, Mega, moremi, Parka, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo milosnych wyznan Simby i wina - zanim zaczela sie plawic w stanie ciazowym a potem tasmowym to jaj awatar to kieliszek czerwonego wina! To byly czasy. Wojtek na Krecie z ks Andrzejem!!!!!

Sabina, Reni, kapturnica, Aasiula, macduska, Simba, Mega, moremi, Arwena, paszczakin, Parka, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co poza tym z rana. Nic mi sie nie chce. Juz jestem spozniona bo od 20 min pije kawe i siedze na forum. Dzisiaj mam maraton- pazury, jutro fryzjer- znowu w domu bede po 20. W sobote przychodzi pan od tarasow - musze co z tym ogrodkiem zrobic bo jak patrze na ogrod Waci to mnie szlag trafia bo Danka zdewastowala wszystko, wiec trawy musze sie pozbyc i zaleje wszystko betonem :-) i postawie kwiaty w doniczkach.

Sabina, dorbie, Krakonka, kapturnica, Aasiula, macduska, Simba, Arwena, moremi, Parka, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Sabina kocham Twoje jajko i Ciebie <3
    Ajajaj aż się zarumienilam :-) ale dumą mnie rozpiera, a ma co, w końcu kawał baby ze mnie B-)
    Simba ja Was też, bo Ciebie to trzeba brać z Twixami <3

kapturnica, Aasiula, macduska, Mega, moremi, Parka, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstalam.
    Ja tęsknię za naszym jajcowym forum <3 Może teraz jak Brat Andzej się ogarnął, Twixy właściwie są samowystarczalne, Burszta założy internet, Bozia sobie o nas przypomnijm i Caffe, wszystko się ułoży? Może odzyskamy cześć dawnego humoru?

Miłego dnia.
    Polar ale się wzielas za upiekszanie, hoho, już Cię na mieście nie poznam hlip hlip :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 06:11

Reni, kapturnica, Aasiula, SolarPolar, macduska, Simba, Mega, moremi, Parka, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka obu ta przeprowadzka dała Wam to czego potrzebujecie <3

Aasiula, Mega, Parka, Heretyczka lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    witam wieczornie
    jestesmy juz zameldowani i obywatelami Schwäbisch Gmünd, dostalismy propozycje ze w sobote ktos z urzędu miejskiego może nas oprowadzić po mieście w ramach powitania, normalnie szok :)
    załozyłam konto w Postbank, jutro urząd pracy i jak sie uda to ubezpieczenie

Aż sobie sprawdziłam tę miejscowowość i porównałam z miejscem, w którym byłam. Wyszło mi, że ludzi podobnie do Zamościa. Czyli małe miasto. Dobrze się Wam tam mieszka?
    Ja od jakiegoś czasu zastanawiam się, jak to jest mieszkać w miasteczku. Czy społecznie lepiej? Wieś to chyba dla mnie zbytnie ekstremum, ale wyobrażam sobie, że w małym mieście jest przyjemniej, spokojniej, wolniej?
    Bardzo tęsknię za czasami, kiedy po pracy był czas dla rodziny, przyjaciół i jeszcze na swoje osobiste zainteresowania.

BISCA, Mega, Aasiula, moremi, Parka, kkisia, gosia7122, Heretyczka lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Co poza tym z rana. Nic mi sie nie chce. Juz jestem spozniona bo od 20 min pije kawe i siedze na forum. Dzisiaj mam maraton- pazury, jutro fryzjer- znowu w domu bede po 20. W sobote przychodzi pan od tarasow - musze co z tym ogrodkiem zrobic bo jak patrze na ogrod Waci to mnie szlag trafia bo Danka zdewastowala wszystko, wiec trawy musze sie pozbyc i zaleje wszystko betonem :-) i postawie kwiaty w doniczkach.

Też dzisiaj idę na paznokcie. Wreszcie postanowiłam zrobić coś z moim dramatem i zakładam tipsy. Mam nadzieję, że dziewczyna, do której idę, tak, jak się ogłasza, zrobi mi jakieś sensownie cienkie i krótkie.
    Ogród i pies - poszukaj info w sieci. Są sposoby i zasady zakładania ogródków, jak się ma w domu psa. Oczywiście, jeśli masz zacięcie :)

SolarPolar, moremi, Parka, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry wszystkim Simbiak my Cie tez kochamy z całym tym Twoim tasmo i cycko ciągiem ;) Pij więcej.
    Polar masz racje jakos całkiem jak to ujełas skapcaniałam ,sie mi pazury stępiły i ogolnie nijaka jestem..Ale moze sie juz nie za długo ogarne?I wróce na stare klimaty.Musza sie mi tylko hUrmony poustawiac XD
    Milego dzionka!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 06:54

SolarPolar, Sabina, Simba, macduska, Mega, Aasiula, moremi, Parka, kkisia, Mala79, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry, ale nostalgia zawialo.... Ja tez tesknie za starymi klimatami. Jeszcze Dziobaka dorzuce do czolowej ekipy ;-)

U nas wiosny ciag dalszy. Dobrze ze jutro piatek, bo mi sie ten tydzien zaczal ciagnac....

Ania i Mysza, z niecierpliwoscia czekamy na rezultaty testow ;-)

Ewa, super, ze sie uklada. Zdrowia dla Tupka.

Simba, nie ma to jak lampka czerwonego wytrawnego po ciezkim dniu pracy , jak ja Ciebie rozumiem :-)

Milego dnia wszystkim.

ania.g, macduska, Mega, Aasiula, Sabina, moremi, Parka, kkisia, Mala79, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Też dzisiaj idę na paznokcie. Wreszcie postanowiłam zrobić coś z moim dramatem i zakładam tipsy. Mam nadzieję, że dziewczyna, do której idę, tak, jak się ogłasza, zrobi mi jakieś sensownie cienkie i krótkie.
    Ogród i pies - poszukaj info w sieci. Są sposoby i zasady zakładania ogródków, jak się ma w domu psa. Oczywiście, jeśli masz zacięcie :)
    Tipsy? Zrob zel lub akryl. Ja co miesiac robie zel plus hybryde. Trzymaja sie swietnie. Polecam .

Aasiula, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Zaciecia moze i mam ale czasu na ogrod nie mam. Wiec beton, drewno i kacik na siusiu:-)

Mega, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Tipsy? Zrob zel lub akryl. Ja co miesiac robie zel plus hybryde. Trzymaja sie swietnie. Polecam .
    Zobaczymy, co babka powie. Ale nie wiem, czy żel albo akryl się u mnie da. Ja od kilku miesięcy obgryzam, nie mam na co nakładać żelu. Tipsy mają być formą odwyku - nawet nie, że plastik, tylko może jak sobie pomyślę, ile się wysiedzialam, to się powstrzymam :)

Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Zaciecia moze i mam ale czasu na ogrod nie mam. Wiec beton, drewno i kacik na siusiu:-)

U mnie brak czasu i leń ogrodowy - zaprojektowałam sobie ogród leśno-naturalny z trawą wymieszaną z koniczyną (nie trzeba odchwaszczać, można rzadziej kosić).

Mega, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Tego typu ogrodek - bo ja mam maly

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24ab03d4005d.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ddfa526f168.jpg

I pazurki na dzis;

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6827ccbea8de.jpg

ania.g, kapturnica, Simba, Mega, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, gosia7122, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    U mnie brak czasu i leń ogrodowy - zaprojektowałam sobie ogród leśno-naturalny z trawą wymieszaną z koniczyną (nie trzeba odchwaszczać, można rzadziej kosić).
    Ale m zielsko nie przeszkadza - ona tak wydeptala i zasikala ze jest ziemia. Wiec nic nie urosnie.

Mega, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    No to ja chyba razem z Tobą, pierwszą @ po porodzie i jak dotąd ostatnią miałam 13 stycznia. No i generalnie mam to gdzieś. Co będzie to będzie.
    Hahaha, czyżbyśmy wpadły jak nastolatki ;) ?

Simba, Mega, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Hahaha, czyżbyśmy wpadły jak nastolatki ;) ?
    Test odrobiony?

Mega, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    @ nadal niet, czuję jak mi się w jamniorach lekko kotłuje ale to i tak na dwoje babka wróżyła. Kupię dziś test w rossmanie i jak do jutra się @ nie pojawi to siknę.
    Mysza, miałaś ostatnią @ 13 stycznia i jeszcze testu nie zrobiłaś? Przecież to kawał czasu.

kapturnica, Simba, macduska, Mega, Sabina, Aasiula, Arwena, moremi, malgos741, Parka, kkisia, BISCA, gosia7122, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gudmorning :)
    Nie nie nie cofam tego co wczoraj napisalam :) Nie zapisze sie do grupy: pilas - nie pisz ;)

Andzej, zobaczysz, bedzie git! I mysle ze to byla sluszna decyzja.
    Nie wiem jak jest w dojczlandzie, ale tutaj warto (nie mowie ze od razu ale za jakis czas, tym bardziej ze planujesz ciaze) dokupic sobie dodatkowe ubezpieczenie szpitalne. Tam jest bodajze 6-miesieczny staz. Moj porod kosztowal zero euro, pobyt dzieci na neonatologii rowniez, operacja M jakies grosze. A skladki placimy jakies 150 euro raz na 3 miesiace. Ale to tutaj, dowiedz sie jak jest w DE

Misiek :) Tak, Heniek po prawej i jemu podgryzam policzki bo Leos jeszcze za chudy i zbyt delikates :)

MILEGO DNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jeszcze zrobimy rozpierduche na forum!!!!

ania.g, Mega, macduska, SolarPolar, Sabina, Aasiula, Arwena, moremi, Parka, kkisia, Mala79, Dziobak, Mango, BISCA, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 8110 8111 8112 8113 8114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ