35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Tego typu ogrodek - bo ja mam maly
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24ab03d4005d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ddfa526f168.jpg
I pazurki na dzis;
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6827ccbea8de.jpg
A pazurki takie metaliczne jak widze
A ja jeszcze jedne zasłony musze dzisiaj powiesić, obrobić siebie i na 14 idę jeszcze na jedna rozmowę w inne miejsce, moze bedzie co lepszego
Miłego dziewczyny, ja musze do kawy terazmacduska, SolarPolar, Sabina, Aasiula, Simba, Parka, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Gudmorning
Nie nie nie cofam tego co wczoraj napisalamNie zapisze sie do grupy: pilas - nie pisz
Andzej, zobaczysz, bedzie git! I mysle ze to byla sluszna decyzja.
Nie wiem jak jest w dojczlandzie, ale tutaj warto (nie mowie ze od razu ale za jakis czas, tym bardziej ze planujesz ciaze) dokupic sobie dodatkowe ubezpieczenie szpitalne. Tam jest bodajze 6-miesieczny staz. Moj porod kosztowal zero euro, pobyt dzieci na neonatologii rowniez, operacja M jakies grosze. A skladki placimy jakies 150 euro raz na 3 miesiace. Ale to tutaj, dowiedz sie jak jest w DE
MisiekTak, Heniek po prawej i jemu podgryzam policzki bo Leos jeszcze za chudy i zbyt delikates
MILEGO DNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze zrobimy rozpierduche na forum!!!!i pięty
SolarPolar, Sabina, Aasiula, macduska, Simba, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Gudmorning
Nie nie nie cofam tego co wczoraj napisalamNie zapisze sie do grupy: pilas - nie pisz
Andzej, zobaczysz, bedzie git! I mysle ze to byla sluszna decyzja.
Nie wiem jak jest w dojczlandzie, ale tutaj warto (nie mowie ze od razu ale za jakis czas, tym bardziej ze planujesz ciaze) dokupic sobie dodatkowe ubezpieczenie szpitalne. Tam jest bodajze 6-miesieczny staz. Moj porod kosztowal zero euro, pobyt dzieci na neonatologii rowniez, operacja M jakies grosze. A skladki placimy jakies 150 euro raz na 3 miesiace. Ale to tutaj, dowiedz sie jak jest w DE
MisiekTak, Heniek po prawej i jemu podgryzam policzki bo Leos jeszcze za chudy i zbyt delikates
MILEGO DNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze zrobimy rozpierduche na forum!!!![/QUOTE
Tez bym mu chrupala te poliki.Aasiula, Simba, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhura, hura !!!
zrobiliśmy to!!!!!!!!!!!!!
sex znaczy
wszystko w porządku, nic nie bolało
jest super, chce się żyć !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:02
SolarPolar, kapturnica, Mega, Aasiula, ania.g, Sabina, Simba, Arwena, moremi, Magda*, Zofia8, malgos741, paszczakin, Reni, Parka, kkisia, ComeToMeBaby, Mala79, Mango, gretka, BISCA, gosia7122, Krakonka, Bozia3, mysza1975, Luna76, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Macdu, jeszcze podaj przepis na ten pomarańczowy koniecznie
A miałam nie szaleć i już mi mazurki w głowie. Matko jedyna będę gruba!
pomarańczowy- mój ulubiony.Aasiula, ania.g, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
czesc baby
Simba aj lowjuuupij czesciej hyhyhy ,a ja dołacze
Ewka ciesze sie ze zaczyna sie ukladac,DUZO zdrowka dla Tupka
I w ogole milego dnia ,zeby sie wszystkim tam spelnilo co sobie marzycie
Ps Anka ale masz silna psyche ja to bym juz sikala wczoraj a najpozniej dzisiaj.Trzymam kciuki za to co chcesz
Wszystkie pozdrawiam i milego dnia
aaaa zapomnialam Polar taki taras mi sie bardzo podoba
pazury tez fajoweWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:04
Mega, macduska, Sabina, Simba, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Wacia popatrz jak to niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba, sex raz i od razu humor wraca
Super!macduska, Aasiula, Sabina, malgos741, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:hura, hura !!!
zrobiliśmy to!!!!!!!!!!!!!
sex znaczy
wszystko w porządku, nic nie bolało
jest super, chce się żyć !!!!
super ze wsio graWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:06
macduska, Mega, Sabina, Simba, moremi, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Lepiej.
O ile sobie przypominam wtedy się tak nie bałam, a teraz to....
Starzeję sie ...ot co!Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha, nie wiem czy ja ze stażem forumowym od sierpnia 2014 zaliczam się do starych staraczek czy też nie ale ja też tęsknię za tamtą atmosferą.
Dziewczyny wracajcie codziennie choć na chwilę.Aasiula, Sabina, Mega, Arwena, moremi, Simba, malgos741, Parka, Reni, kkisia, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:eee tam gadanie mloda laska jestes ,nie dziwie sie ze sie balas ,ja pamietam po cesarce srałam ze strachu ,wrecz unikalam sexu tak sie balam psycha panie psycha .
Ja chciałałam, tylko wydawało mi się, że będzie boleć jak przy grzebaniu...
a przy okazji mój mąż po raz kolejny okazał się facetem na poziomie.Mega, Aasiula, ania.g, moremi, Simba, paszczakin, Parka, kkisia, Mala79, ComeToMeBaby, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Aha, nie wiem czy ja ze stażem forumowym od sierpnia 2014 zaliczam się do starych staraczek czy też nie ale ja też tęsknię za tamtą atmosferą.
Dziewczyny wracajcie codziennie choć na chwilę.echhh gdzie te czasy, gdzie?
Aasiula, Sabina, macduska, moremi, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI jeszcze:
Mega- udanej rozmowy.
Ania i Mysza- leććie szczac na testy czym prędzej- tyle po terminie i nic?
Powinno być po siedem sikanców i co najmniej dwie bety już. Taka niesubiordynacja!!!!! skandal!!!
Cometa- mam nadzieję, że dzisiaj nastrój pójdzie lekko w górę. Dacie radę.
Morka- miłego leżenia.Aasiula, moremi, ania.g, Sabina, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, mysza1975 lubią tę wiadomość