35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, nie zmieniajcie avatarów, bo już się gubię, która jest która. Rozpoznawałam Was po zdjeciach czytając forum, a teraz zupełnie mi się popitoliło, hehheheheeeee.
Pozdrowionka... i dobrej nocki
aha,no i oczywiście trzymam!Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Hej
znowu padam na pysk...
w pracy coraz gorzej, nauczyciel najeżdża na nauczyciela, podważa jego kompetencje i autorytet w rozmowach z rodzicami i uczniami, nie majac zupełnie pojęcia o jego pracy. Jakaś masakra!!! Do czego to juz dochodzi... brak słów.
Ano marnie w nauczycielstwie. Kiedyś byli tylko kiepsko opłacani. Teraz sa kiepsko opłacani i nieszanowani.Luna76 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Polar..stesknilam sie za Toba
Nawet espeszali forju nie usunelam wczoraj twixow.
Juz myslalam ze od tych stylistow i mejkapuf tak wypieknialas, ze Ci sie dawne kolezanki przestaly podobac
Mialam takie postanowienie na marzec ze nie bede pic alko i jesc slodyczy. I dzisiaj tak mi sie czerwonego wina zachcialo, ze peklamI powiem Wam cos: bylo warto!
Napilam sie i jakas sie sentymentalna zrobilam i znowu sobie pomyslalam ze Was kocham.
KOCHAM WAS!
(te zupelnie nowe to za jakis czas, okeeeej?)Heretyczka, macduska, Mega, Parka, BISCA, Reni, kkisia, Sabina, paszczakin, kapturnica, Aasiula, Niuta, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dzięki, pasztet- super pomysł.
Moremi- odpoczywaj, spij spokojnie i szybko wracaj do domu.
Luna, w moim mieście likwidują kilka szkół, najbardziej zadłużone miasto mamy, nauczyciele zaczynają oczerniać siebie nawzajem, w urzędach też popłoch bo kasy na pensje brakuje. I jak tu mieć niską prolaktyne w takim stresie?Luna76, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam wieczornie
jestesmy juz zameldowani i obywatelami Schwäbisch Gmünd, dostalismy propozycje ze w sobote ktos z urzędu miejskiego może nas oprowadzić po mieście w ramach powitania, normalnie szok
załozyłam konto w Postbank, jutro urząd pracy i jak sie uda to ubezpieczenieZofia8, Mega, macduska, Parka, Reni, kkisia, Arwena, gretka, dorbie, SolarPolar, Sabina, Krakonka, Aasiula, Niuta, ania.g, Simba, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:witam wieczornie
jestesmy juz zameldowani i obywatelami Schwäbisch Gmünd, dostalismy propozycje ze w sobote ktos z urzędu miejskiego może nas oprowadzić po mieście w ramach powitania, normalnie szok
załozyłam konto w Postbank, jutro urząd pracy i jak sie uda to ubezpieczenieHeretyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:witam wieczornie
załozyłam konto w Postbank, jutro urząd pracy i jak sie uda to ubezpieczenie
Fajnie, ze sie wam układa.Heretyczka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Polar..stesknilam sie za Toba
Nawet espeszali forju nie usunelam wczoraj twixow.
Juz myslalam ze od tych stylistow i mejkapuf tak wypieknialas, ze Ci sie dawne kolezanki przestaly podobac
Mialam takie postanowienie na marzec ze nie bede pic alko i jesc slodyczy. I dzisiaj tak mi sie czerwonego wina zachcialo, ze peklamI powiem Wam cos: bylo warto!
Napilam sie i jakas sie sentymentalna zrobilam i znowu sobie pomyslalam ze Was kocham.
KOCHAM WAS!
(te zupelnie nowe to za jakis czas, okeeeej?)
pij cześciej
taka dobrą energią od ciebie powiało
idę po winoMega, Heretyczka, Parka, BISCA, kkisia, Sabina, paszczakin, kapturnica, Aasiula, Simba, moremi, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:Wojtek no to zdrówko!
żeby stresy w pizdu poszły, dały mi popalić ostatnioHeretyczka, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Zobaczysz, teraz już bedzie z górki
Mega, Parka, mamatrojki80, macduska, kkisia, Arwena, SolarPolar, Sabina, Aasiula, ania.g, Simba, moremi, ComeToMeBaby, Mala79, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:witam wieczornie
załozyłam konto w Postbank, jutro urząd pracy i jak sie uda to ubezpieczenie
No, to wreszcie odżyjecieMega, Heretyczka, Arwena, dorbie, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Czy ja zaliczyłam wpadkę? 31 dc mija a @ ani widu ani słychu. Zaczynam wpadać w panikę.
No to ja chyba razem z Tobą, pierwszą @ po porodzie i jak dotąd ostatnią miałam 13 stycznia. No i generalnie mam to gdzieś. Co będzie to będzie.Sabina, kapturnica, Aasiula, ania.g, Simba, Mega, moremi, Parka, kkisia, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość