X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Aż przestane plamic.

Czyli lada moment:-)

moremi lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie zmieniajcie avatarów, bo już się gubię, która jest która. Rozpoznawałam Was po zdjeciach czytając forum, a teraz zupełnie mi się popitoliło, hehheheheeeee.
    Pozdrowionka... i dobrej nocki :-)

aha,no i oczywiście trzymam!

Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Hej

znowu padam na pysk...
    w pracy coraz gorzej, nauczyciel najeżdża na nauczyciela, podważa jego kompetencje i autorytet w rozmowach z rodzicami i uczniami, nie majac zupełnie pojęcia o jego pracy. Jakaś masakra!!! Do czego to juz dochodzi... brak słów.

Ano marnie w nauczycielstwie. Kiedyś byli tylko kiepsko opłacani. Teraz sa kiepsko opłacani i nieszanowani.

Luna76 lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar..stesknilam sie za Toba :( Nawet espeszali forju nie usunelam wczoraj twixow.
    Juz myslalam ze od tych stylistow i mejkapuf tak wypieknialas, ze Ci sie dawne kolezanki przestaly podobac ;)

Mialam takie postanowienie na marzec ze nie bede pic alko i jesc slodyczy. I dzisiaj tak mi sie czerwonego wina zachcialo, ze peklam :) I powiem Wam cos: bylo warto!
    Napilam sie i jakas sie sentymentalna zrobilam i znowu sobie pomyslalam ze Was kocham.

KOCHAM WAS!
    (te zupelnie nowe to za jakis czas, okeeeej?)

Heretyczka, macduska, Mega, Parka, BISCA, Reni, kkisia, Sabina, paszczakin, kapturnica, Aasiula, Niuta, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina kocham Twoje jajko i Ciebie <3

Mega, Parka, BISCA, kkisia, Sabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Iwona36 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, pasztet- super pomysł.
    Moremi- odpoczywaj, spij spokojnie i szybko wracaj do domu.
    Luna, w moim mieście likwidują kilka szkół, najbardziej zadłużone miasto mamy, nauczyciele zaczynają oczerniać siebie nawzajem, w urzędach też popłoch bo kasy na pensje brakuje. I jak tu mieć niską prolaktyne w takim stresie?

Luna76, moremi lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ano marnie w nauczycielstwie. Kiedyś byli tylko kiepsko opłacani. Teraz sa kiepsko opłacani i nieszanowani.

Jak mają być poważani w społeczeństwie, jeśli sami się nawzajem nie szanują :-/

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, ale Slodziaki Misiaki:-)

Mega, Simba lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wieczornie
    jestesmy juz zameldowani i obywatelami Schwäbisch Gmünd, dostalismy propozycje ze w sobote ktos z urzędu miejskiego może nas oprowadzić po mieście w ramach powitania, normalnie szok :)
    załozyłam konto w Postbank, jutro urząd pracy i jak sie uda to ubezpieczenie

Zofia8, Mega, macduska, Parka, Reni, kkisia, Arwena, gretka, dorbie, SolarPolar, Sabina, Krakonka, Aasiula, Niuta, ania.g, Simba, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, cos do tego wina dolewalas? ( hmm, przypomnial mi sie grzaniec z wisnioweczka, ale zwala z nóg, hehe)

Dobrze ze sie odprezasz, a nie tylko przy tasmociągu stoisz ;)

Mega, Sabina, kapturnica, Aasiula, Simba, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    witam wieczornie
    jestesmy juz zameldowani i obywatelami Schwäbisch Gmünd, dostalismy propozycje ze w sobote ktos z urzędu miejskiego może nas oprowadzić po mieście w ramach powitania, normalnie szok :)
    Fajnie ze pomału sie wszystko układa :)

Heretyczka lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba uwielbiam cie :)

Sabina, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    witam wieczornie

Fajnie, ze sie wam układa. :-)

Heretyczka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wojtek no to zdrówko!
    żeby stresy w pizdu poszły, dały mi popalić ostatnio

Mega, kkisia, SolarPolar, Sabina, paszczakin, Aasiula, Simba, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Polar..stesknilam sie za Toba :( Nawet espeszali forju nie usunelam wczoraj twixow.
    Juz myslalam ze od tych stylistow i mejkapuf tak wypieknialas, ze Ci sie dawne kolezanki przestaly podobac ;)

Mialam takie postanowienie na marzec ze nie bede pic alko i jesc slodyczy. I dzisiaj tak mi sie czerwonego wina zachcialo, ze peklam :) I powiem Wam cos: bylo warto!
    Napilam sie i jakas sie sentymentalna zrobilam i znowu sobie pomyslalam ze Was kocham.

KOCHAM WAS!
    (te zupelnie nowe to za jakis czas, okeeeej?)

pij cześciej

taka dobrą energią od ciebie powiało :-)

idę po wino :-)

Mega, Heretyczka, Parka, BISCA, kkisia, Sabina, paszczakin, kapturnica, Aasiula, Simba, moremi, Mala79 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Wojtek no to zdrówko!
    żeby stresy w pizdu poszły, dały mi popalić ostatnio
    Zobaczysz, teraz już bedzie z górki :)

Heretyczka, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Zobaczysz, teraz już bedzie z górki :)
    oby, oby ktoś pomógł Tomkowi z tymi atakami, reszta sie nie liczy az tak bardzo, moge jeść chleb ze smalcem :)

Mega, Parka, mamatrojki80, macduska, kkisia, Arwena, SolarPolar, Sabina, Aasiula, ania.g, Simba, moremi, ComeToMeBaby, Mala79, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    witam wieczornie

No, to wreszcie odżyjecie :)

Mega, Heretyczka, Arwena, dorbie, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie w końcu poćwiczyłam na siłowni tak 2 godzinki :-)

Zofia8, Heretyczka, Aasiula, Simba, Mega, moremi, Parka, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Czy ja zaliczyłam wpadkę? 31 dc mija a @ ani widu ani słychu. Zaczynam wpadać w panikę.

No to ja chyba razem z Tobą, pierwszą @ po porodzie i jak dotąd ostatnią miałam 13 stycznia. No i generalnie mam to gdzieś. Co będzie to będzie.

Sabina, kapturnica, Aasiula, ania.g, Simba, Mega, moremi, Parka, kkisia, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość

‹‹ 8109 8110 8111 8112 8113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ