35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja tak po cichu liczę na dorodne wielkanocne jajeczko, które da owoc obfity
Żeby mi się tylko nic w cyklu nie poprzestawiało, to będzie git
Ale o tym jeszcze sza
Niech będzie piękne i dorodne
i niech pęknie kiedy pora
i niech spotka na swej drodze przystojnego plemniora.kapturnica, Aasiula, moremi, Sabina, Zofia8, Mega, kkisia, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
A macie jakiś fajny sprawdzony przepis na cos specjalnego żeby zabłysnąć? Tym razem u mnie sniadanie wielkanocne i zjazd rodzinny,a ja nie mam pomysłu co zrobić poza tradycyjnymi jajami i żurkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 21:38
anna maria lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wiecie, idę spać. Od kilku dni jestem tak zmęczona jakbym codziennie tony kamieni rękami przerzucała. Niech się to przesilenie wiosenne skończy, bo padnę
Aasiula, Sabina, malgos741, anna maria, macduska, Parka, BISCA, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie rzucaj tych kamieni. Ty w cionży przeciez jesteś.
a mi Kapta wczoraj sukni pozalowala! Myszy ją zjedza sese
A jak mam piękny wykres, hoho, 8dpo, tylko sikacanna maria, macduska, moremi, Mega, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Napewno cos Ci podpowiedza dobrze gotujaIwona36 wrote:A macie jakiś fajny sprawdzony przepis na cos specjalnego żeby zabłysnąć? Tym) razem u mnie sniadanie wielkanocne i zjazd rodzinny,a ja nie mam pomysłu co zrobić poza tradycyjnymi jajami i żurkiem.
-
Zofia8 wrote:Moremi, jak sie czujesz?
Sabina, anna maria, Krakonka, macduska, Zofia8, Simba, Parka, kkisia, kapturnica, Aasiula, ania.g, ComeToMeBaby, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyIwona36 wrote:A macie jakiś fajny sprawdzony przepis na cos specjalnego żeby zabłysnąć? Tym razem u mnie sniadanie wielkanocne i zjazd rodzinny,a ja nie mam pomysłu co zrobić poza tradycyjnymi jajami i żurkiem.
cuda wyczynia w garnkach. Pewnie niedługo się ppojawi, to podpytaj :-)ja się nie mam czym chwalić
Jak chcesz to jest wątek o przepisach. Może tam coś wynajdziesz?anna maria, moremi, Mega, kkisia, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Tez o Bozi pomyslalamSabina wrote:W takich sprawach to najlepsza jest Bozia
cuda wyczynia w garnkach. Pewnie niedługo się ppojawi, to podpytaj :-)ja się nie mam czym chwalić
Jak chcesz to jest wątek o przepisach. Może tam coś wynajdziesz?Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
znowu padam na pysk...
w pracy coraz gorzej, nauczyciel najeżdża na nauczyciela, podważa jego kompetencje i autorytet w rozmowach z rodzicami i uczniami, nie majac zupełnie pojęcia o jego pracy. Jakaś masakra!!! Do czego to juz dochodzi... brak słów.