35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda* wrote:przy prawidłowym zalozeniu dziecko jest w zupełnie naturalnej pozycji i jest podtrzymywane z kazdej strony,chusti mozna od samych narodzin uzywać .
Ja w kazdym razie zamierzam spróbować.Do dzis mam w pamieci Nadie która mi nie dawala nic zrobic chocby kanapki ,stanie przy garach to juz było niemozliwe
a tak dziecko przy mam ,zadowolone ,nawet cyca mozesz wtedy dać ,dziecko ssie a ty robisz swoje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziwne te wiaderka ,ja to bym nie kupila.Mam dla Heli wanienke z Takim podczymywaczem(nie wiem jak to sie fachowo nazywa)dziecko jest na polsdzaco i jest ok.A ile to razy Hela na szybcika ladowala w umywalce
paszczakin, Aasiula, gosia7122, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Paszczaa sprawdzalas cene tych wiaderek u Was w Be ???
nie sprawdzalam, bo do mnie nie przemowilotak jak pisalam- jakis ciezki dostep do dziecia w tym mi sie wydaje..
ale jak chcesz to popacze..
niemniej niesmialo zapytam- czym takie wiaderko rozni sie od zwyklego oplywowego wiaderka ze sklepu AGD?Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, gosia7122, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:dziwne te wiaderka ,ja to bym nie kupila.Mam dla Heli wanienke z Takim podczymywaczem(nie wiem jak to sie fachowo nazywa)dziecko jest na polsdzaco i jest ok.A ile to razy Hela na szybcika ladowala w umywalce
o i ta opcja na bank sie u nas rowniez zdarzy.. bo umywalke mam duzaanna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dla mnie te wiaderka to nie dla mnie, bo jak w tym właśnie umyć każdą fałdkę niemowlaka. My kąpiemy w zwykłej wanience wstawianej do dużej wanny. Czasem robimy kąpiel w dużej i dopiero wtedy jest radość na maxa. Miałam od siostry jakiś leżaczek kąpielowy ale jest do bani.
gosia7122, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyWrocilam do sil i zycia glowa przestala bolec...
Wyspalam sie nareszcie za dnia
Teraz ciekawe co bede robic w nocy haha chyba kusic...
Ledwo wstalam to sie poryczalam bo dostalam wiadomość ze ciocia u ktorej bywalam bardzo często zmarla wczoraj ech to jest najgorszy moment w zyciu człowieka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny