35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo powiedz że za bardzo ją kochasz by ją puszczać na noc do obcego faceta i że musi Cię przekonać i ten facet również, że możesz mieć do nich zaufanie.
Ja bym definitywnie i jednoznacznie zażądała poznania tego młodzieńca, gdzie mieszka itp. Bez tego to bym nie puściła.
promyk wrote:Z tego co mi przekazala znaja sie od maja zeszlego roku. A mi przedstawila go tydzien temu.Andzia33, inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
Andzia nic już nie biorę
Lekarz dał mi dostinex 1/2 tabletki raz w tyg. a w opakowaniu są 2 tabletki
więc to kuracja na miesiąc i kazał powtórzyć badanie
w poniedziałek dowiem się więcej
Andzia33 wrote:Reni,a czy masz jeszcze brac bromergon,czy coś innego na prolaktynę,czy jak spadła to nie?inessa, Andzia33, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
ja mam jeszcze bardzo małą córkę,ale już teraz bronimy jak lwy,nawet jak ktoś zrobi jej krzywdę w przedszkolu,to następnego dnia jestem u pani,może kiedyś mi to minie,ale ona nie umie oddac,tylko stoi i jest zdziwiona,że inne dzieci się przepychają itd...
inessa, polarmiś, promyk, Lucky lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Ten awatarek odzwierciedla moj nastroj.... Formalnie czarna dupa. Polarmisiu tak jej tez powiedzialam . Ze nie chodzi mi o nia a o chlopaka. A ta mi na to ze musiala jakos to przezyc zeby mi go pokazac, nie chodzilo jej o to ze go zabije wzrokiem ale sam fakt pokazania go byl wedlug niej dla niej stresujacy. Powiedzialam ze nie moge sie zgodzic na nocowanie u niego bo go nie znam, a on mi ze ja nie musze go znac bo to on z him jest. Chyba zrozumie o co mi chodzi jak bedzie miala wlasne dzieci. Choc jak to powiedzialam to stwierdzila ze to nigdy nie nastapi. Ble ble ble
inessa, Reni, polarmiś, Andzia33, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość
Promyk -
ale czekajcie dziewczyny ona ma 20 lat!
to już kobieta nie dziecko
polarmiś wrote:To powiedz że za bardzo ją kochasz by ją puszczać na noc do obcego faceta i że musi Cię przekonać i ten facet również, że możesz mieć do nich zaufanie.
Ja bym definitywnie i jednoznacznie zażądała poznania tego młodzieńca, gdzie mieszka itp. Bez tego to bym nie puściła.inessa, grosza, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
no właśnie znają się czy są ze sobą pogadaj z nią i delikatnie wypytaj 20 na karku już ma i to w ogóle fajnie że powiedziała ci że chce u niego nocować ciekawe czy imprezę robią .czy rodzice będą w domu ... ehhh przypomina się nasza dwudziestoletność
Reni wrote:znają się czy są ze sobą?
bo jak są ze sobą to już rok więc można popuścić trochęinessa, promyk, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Najgôsze jest to ze sie zablokowala i nie moge znalesc szczeliny aby z nia porozmawiac. Czuje jakbym mowila do sci any. Nie ma wogole konwersacji. Chyba kazda z has ma swoje race, ja ja rozumie ze chce by z him ale music to przelknac ze mu nie ufam bo nie mialam okazji poznac tego mlodego czlowieka. To chyba logiczne..niestety tylko dla mnie
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
tak właśnie 20!
ale my matki jesteśmy wypaczone i ciągle dzieci traktujemy jakby miały o wiele lat mniej niż faktycznie mają ale chyba taka nasza rola
Reni wrote:ale czekajcie dziewczyny ona ma 20 lat!
to już kobieta nie dzieckoinessa, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
posunę się dalej - prawie nigdy nie mówi
u mnie w rodzinie jest 18 letnia pannica - rzetelna poukładana niczego złego spodziewać się po niej nie można ;a jak trzeba to i trochę popuskuje nie da se w kasze dmuchać wkracza w zażyłości z drugą płcią i wiadomo że rodzice dbają jak mogą o nią
Promyk a co twój M na to??promyk wrote:Reni nie zawsze metryka mowi o dojrzalosci.....inessa, promyk, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Kochane on ma 21 lat i jest studentem ktory wynajmuje mieszkanie.
Sama wiem ze jesli chodzi o bara bara to czy za rodzice czy tez ich nie ma, gdy za checi znajdzie sie i sposob. Mam to obcykane - pamietacie serial,, Dynastia,, albo ,, Niewolnica Is aura,,inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyI co z tego że ma 20 lat. Przecież mamie nie chodzi o jej wianuszek ale o bezpieczeństwo! I też nie chodzi o to by mamie chłopak się spodobał ale o poznanie go.
Mi rodzice zawsze powtarzali jak się z nimi kłóciłam o swoją pełnoletniość i niezależność i że mogę robić co mi się chce, mówili tak: owszem masz rację ale w takim razie idź do pracy zarób,płać z mieszkanie, za swoją naukę itp.Wtedy będziesz niezależna i my już nie będziemy mieli prawa wtrącać się w twoje życie - jakoś tak to było.
Reni wrote:ale czekajcie dziewczyny ona ma 20 lat!
to już kobieta nie dzieckopromyk, Andzia33, inessa, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Samo to ze zapytala co ja na to daje mi plusik ze liczy sie z moim zdaniem, ze dobra robote zrobilam w kwestii zaufania rodzic-dziecko. Ale moj m powiedzial ze moze ja tak jak i mine cos bierze. Glupek....jak by tylko chciala juz by miala to za soba...
Andzia33, inessa, grosza lubią tę wiadomość
Promyk -
polarmiś wrote:I co z tego że ma 20 lat. Przecież mamie nie chodzi o jej wianuszek ale o bezpieczeństwo! I też nie chodzi o to by mamie chłopak się spodobał ale o poznanie go.
Mi rodzice zawsze powtarzali jak się z nimi kłóciłam o swoją pełnoletniość i niezależność i że mogę robić co mi się chce, mówili tak: owszem masz rację ale w takim razie idź do pracy zarób,płać z mieszkanie, za swoją naukę itp.Wtedy będziesz niezależna i my już nie będziemy mieli prawa wtrącać się w twoje życie - jakoś tak to było.samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
promyk wrote:I wlasnie o to mi chodzi!!!! Ja nie to ze chce kierowac jej zyciem,trzymac za raczke zeby nie upadla . Jesli sie sparzy be de przy niej na calego. Chce go choc troche poznac!!!!! A do niej to dochodzi jak grochem o sciane. Przeciez go nie zabije z tego powodu ze spotyka sie z mloda
Andzia33, promyk, polarmiś, samira, inessa, Bursztyn, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość