X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To powiedz że za bardzo ją kochasz by ją puszczać na noc do obcego faceta i że musi Cię przekonać i ten facet również, że możesz mieć do nich zaufanie.
    Ja bym definitywnie i jednoznacznie zażądała poznania tego młodzieńca, gdzie mieszka itp. Bez tego to bym nie puściła.
    promyk wrote:
    Z tego co mi przekazala znaja sie od maja zeszlego roku. A mi przedstawila go tydzien temu.

Andzia33, inessa, promyk lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni,a czy masz jeszcze brac bromergon,czy coś innego na prolaktynę,czy jak spadła to nie?

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia nic już nie biorę
    Lekarz dał mi dostinex 1/2 tabletki raz w tyg. a w opakowaniu są 2 tabletki
    więc to kuracja na miesiąc i kazał powtórzyć badanie
    w poniedziałek dowiem się więcej
    Andzia33 wrote:
    Reni,a czy masz jeszcze brac bromergon,czy coś innego na prolaktynę,czy jak spadła to nie?

inessa, Andzia33, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jeszcze bardzo małą córkę,ale już teraz bronimy jak lwy,nawet jak ktoś zrobi jej krzywdę w przedszkolu,to następnego dnia jestem u pani,może kiedyś mi to minie,ale ona nie umie oddac,tylko stoi i jest zdziwiona,że inne dzieci się przepychają itd...

inessa, polarmiś, promyk, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • promyk Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten awatarek odzwierciedla moj nastroj.... Formalnie czarna dupa. Polarmisiu tak jej tez powiedzialam . Ze nie chodzi mi o nia a o chlopaka. A ta mi na to ze musiala jakos to przezyc zeby mi go pokazac, nie chodzilo jej o to ze go zabije wzrokiem ale sam fakt pokazania go byl wedlug niej dla niej stresujacy. Powiedzialam ze nie moge sie zgodzic na nocowanie u niego bo go nie znam, a on mi ze ja nie musze go znac bo to on z him jest. Chyba zrozumie o co mi chodzi jak bedzie miala wlasne dzieci. Choc jak to powiedzialam to stwierdzila ze to nigdy nie nastapi. Ble ble ble

inessa, Reni, polarmiś, Andzia33, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale czekajcie dziewczyny ona ma 20 lat!
    to już kobieta nie dziecko
    polarmiś wrote:
    To powiedz że za bardzo ją kochasz by ją puszczać na noc do obcego faceta i że musi Cię przekonać i ten facet również, że możesz mieć do nich zaufanie.
    Ja bym definitywnie i jednoznacznie zażądała poznania tego młodzieńca, gdzie mieszka itp. Bez tego to bym nie puściła.

inessa, grosza, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie znają się czy są ze sobą pogadaj z nią i delikatnie wypytaj 20 na karku już ma i to w ogóle fajnie że powiedziała ci że chce u niego nocować ciekawe czy imprezę robią .czy rodzice będą w domu ... ehhh przypomina się nasza dwudziestoletność
    Reni wrote:
    znają się czy są ze sobą?
    bo jak są ze sobą to już rok więc można popuścić trochę :-)

inessa, promyk, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgôsze jest to ze sie zablokowala i nie moge znalesc szczeliny aby z nia porozmawiac. Czuje jakbym mowila do sci any. Nie ma wogole konwersacji. Chyba kazda z has ma swoje race, ja ja rozumie ze chce by z him ale music to przelknac ze mu nie ufam bo nie mialam okazji poznac tego mlodego czlowieka. To chyba logiczne..niestety tylko dla mnie

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni nie zawsze metryka mowi o dojrzalosci.....

inessa lubi tę wiadomość

Promyk
  • grosza Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

tak właśnie 20!
    ale my matki jesteśmy wypaczone i ciągle dzieci traktujemy jakby miały o wiele lat mniej niż faktycznie mają ale chyba taka nasza rola :)
    Reni wrote:

inessa, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

posunę się dalej - prawie nigdy nie mówi
    u mnie w rodzinie jest 18 letnia pannica - rzetelna poukładana niczego złego spodziewać się po niej nie można ;a jak trzeba to i trochę popuskuje nie da se w kasze dmuchać wkracza w zażyłości z drugą płcią i wiadomo że rodzice dbają jak mogą o nią
    Promyk a co twój M na to??
    promyk wrote:
    Reni nie zawsze metryka mowi o dojrzalosci.....

inessa, promyk, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane on ma 21 lat i jest studentem ktory wynajmuje mieszkanie.
    Sama wiem ze jesli chodzi o bara bara to czy za rodzice czy tez ich nie ma, gdy za checi znajdzie sie i sposob. Mam to obcykane - pamietacie serial,, Dynastia,, albo ,, Niewolnica Is aura,,

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza przez telefon to chcialam go udusic. Zaczal sie smiac. Tak mnie wkurw. , samczyk za dyche. Ciesze sie ze mine spytala czy moze a ten z tekstami wyjechal, formalnie urwalabym mu jaja.

Andzia33, inessa, grosza lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co z tego że ma 20 lat. Przecież mamie nie chodzi o jej wianuszek ale o bezpieczeństwo! I też nie chodzi o to by mamie chłopak się spodobał ale o poznanie go.

Mi rodzice zawsze powtarzali jak się z nimi kłóciłam o swoją pełnoletniość i niezależność i że mogę robić co mi się chce, mówili tak: owszem masz rację ale w takim razie idź do pracy zarób,płać z mieszkanie, za swoją naukę itp.Wtedy będziesz niezależna i my już nie będziemy mieli prawa wtrącać się w twoje życie - jakoś tak to było.
    Reni wrote:

promyk, Andzia33, inessa, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samo to ze zapytala co ja na to daje mi plusik ze liczy sie z moim zdaniem, ze dobra robote zrobilam w kwestii zaufania rodzic-dziecko. Ale moj m powiedzial ze moze ja tak jak i mine cos bierze. Glupek....jak by tylko chciala juz by miala to za soba...

Andzia33, inessa, grosza lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    I co z tego że ma 20 lat. Przecież mamie nie chodzi o jej wianuszek ale o bezpieczeństwo! I też nie chodzi o to by mamie chłopak się spodobał ale o poznanie go.

Mi rodzice zawsze powtarzali jak się z nimi kłóciłam o swoją pełnoletniość i niezależność i że mogę robić co mi się chce, mówili tak: owszem masz rację ale w takim razie idź do pracy zarób,płać z mieszkanie, za swoją naukę itp.Wtedy będziesz niezależna i my już nie będziemy mieli prawa wtrącać się w twoje życie - jakoś tak to było.
    I wlasnie o to mi chodzi!!!! Ja nie to ze chce kierowac jej zyciem,trzymac za raczke zeby nie upadla . Jesli sie sparzy be de przy niej na calego. Chce go choc troche poznac!!!!! A do niej to dochodzi jak grochem o sciane. Przeciez go nie zabije z tego powodu ze spotyka sie z mloda

samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku tym jako przyszla dyplomowana p. psycholog co mi doradzisz??

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie gdzie nasz psycholog, ale jeszcze druga jest forumowiczka psycholożka. Która to?

inessa, Andzia33, promyk, samira, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    I wlasnie o to mi chodzi!!!! Ja nie to ze chce kierowac jej zyciem,trzymac za raczke zeby nie upadla . Jesli sie sparzy be de przy niej na calego. Chce go choc troche poznac!!!!! A do niej to dochodzi jak grochem o sciane. Przeciez go nie zabije z tego powodu ze spotyka sie z mloda
    Promyku masz trudny orzech do zgryzienia,nasze dzieci zawsze myślą że chcemy dla nich źle i nie stajemy po ich stronie.Moja córka ma 15 lat i dla odmiany nie wychodzi prawie z domu i mówi że nigdy nie będzie miała chłopaka bo uważa się za brzydką.Buzia mnie już czasem boli od gadania a ona i tak wie swoje.

Andzia33, promyk, polarmiś, samira, inessa, Bursztyn, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie gosiu. Ja sie z nim nie spotykam, tak wiec nie music mi sie on podobac ani ja jemu.

inessa, Andzia33, gosia7122 lubią tę wiadomość

Promyk
‹‹ 816 817 818 819 820 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ