X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście strasznie się śmiał tylko zapytał dlaczego nie ma włosków - a taciny przecież ma. Bo my z tych rodziców mało skrępowanych golizną.

Bozia3 wrote:
    polarmiś wrote:
    Jak to dobrze że ja mam małe dziecko.... i jeszcze te problemy mnie nie dotykają, choć przyznam, że ostatnio mój syn znalazł lateksowego penisa (zwanego pieszczotliwie Zdziśkiem) i ile miał radochy - biegał i krzyczał - tata znalazłem Twojego pisiorka. Nie wiedziałam co zrobić - chciało mi się strasznie śmiać, mężowi też.[/QUOT

Żeby się traumy nie nabawił i nie przestraszył- że skoro tacie odpada czasami to i pewnie jemu też się to przydarzy..:)

Reni, Kasik303, inessa, grosza, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zboki 2zlosc.gif

inessa, grosza lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahPolarku nieźle

Viola..z boku?

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ekstra !!!
    Reni wrote:
    przypomniało mi się jak moja fretka kiedyś wyciągnęła mi skądś gumowego Bena i patrzę ciągnie go przez pokój..
    Wyobraziłam sobie jak siedzę z rodzicami a tu zwierze targa zabaweczkę..

Reni, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innym razem pożarła mi pudełko tabletek antykon. i paczkę fajek
    taki mały złodziej ;-)
    polarmiś wrote:
    Ekstra !!!

inessa, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    happy1.gif
    divers2296.gif

promyk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z przygód zwierzęcych to mój mąż miał szczura zwanego Gamoniem i ten szczur żył sobie prawie wolno bo biegał po całym domu. Zresztą zachowywał się jak pies i reagował na swoje imię i przybiegał jak się go wołało. W czasie nieobecności rodziców mojego męża - wtedy chłopaka baraszkowaliśmy sobie pysznie ( w pozycji klasycznej) i naglę mój mąż zawył z bólu i znieruchomiał - tak się przeraziłam a tu nagle szczur ląduje na ścianie. okazało się że mu fajnie jajka dyndały i postanowił się nimi zabawić i wczepił się ząbkami w jądra. Było strasznie ale z biegiem lat to ta historia nas bawi. Gamoniowi się nic nie stało, mężowi na szczęście również nic.

Kasik303, promyk, Reni, inessa, grosza, samira, Bursztyn, Mango, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz awatarek śliczny!!!!
    inessa wrote:
    happy1.gif
    divers2296.gif

inessa lubi tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wiem ze to jest nastepny etap doroslosci. Etap dojrzewania omowilam gdy tylko zaczely paczkowac jej piersiatka. Nie chcialam zeby dostala takiego szoku jak ja. Gdy pierwszy raz miesiaczkowalam myslalam ze mam czerwonke( lekcja biologii) ,pobieglam do pielegniarki szkolnej i ta mi wytlumaczyla co sie ze mna dzieje. Moja mama wogole ze mna na ten temat nie rozmawiala, ani na temat antykoncepcji. Wrecz przeciwnie gdy przyszlam do domu dostalam po lbie za pobrudzone majtki. Moje dziewczyny mogly i moga sie pytac mine o wszystko, doslownie o wszystko. Za moment kiedy czuje sie skrepowana i nie wiem jak ujac dana odpowiec, ale odpowiadam. Etap antykoncepcji rowniez byl poruszany i wiem, man przynajmiej o tym przekonanie ze sie o co chodzi. Ufam jej i wiem ze nic glupiego czy tez raczej nierozwaznego nie zrobi. Bardziej chodzi mi o chlopaka... widzialam go moze 3 razy i rozmawialam z him w sumie 10 min. Moze na Apolla nie wyglada ale to nie moj wybor, chodzi mi raczej ze nie wiem choc szczatkowo jaki jest. Cora sie ze jesli to kolwiek zrobi jej czy tez mojej drugiej corce krzywde - doslownie zatluke jak psa. Jesli chodzi o moje kociaki jestem jak tygrysica

Reni, inessa, Bursztyn, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile czasu się spotykają?
    promyk wrote:
    Kochane wiem ze to jest nastepny etap doroslosci. Etap dojrzewania omowilam gdy tylko zaczely paczkowac jej piersiatka. Nie chcialam zeby dostala takiego szoku jak ja. Gdy pierwszy raz miesiaczkowalam myslalam ze mam czerwonke( lekcja biologii) ,pobieglam do pielegniarki szkolnej i ta mi wytlumaczyla co sie ze mna dzieje. Moja mama wogole ze mna na ten temat nie rozmawiala, ani na temat antykoncepcji. Wrecz przeciwnie gdy przyszlam do domu dostalam po lbie za pobrudzone majtki. Moje dziewczyny mogly i moga sie pytac mine o wszystko, doslownie o wszystko. Za moment kiedy czuje sie skrepowana i nie wiem jak ujac dana odpowiec, ale odpowiadam. Etap antykoncepcji rowniez byl poruszany i wiem, man przynajmiej o tym przekonanie ze sie o co chodzi. Ufam jej i wiem ze nic glupiego czy tez raczej nierozwaznego nie zrobi. Bardziej chodzi mi o chlopaka... widzialam go moze 3 razy i rozmawialam z him w sumie 10 min. Moze na Apolla nie wyglada ale to nie moj wybor, chodzi mi raczej ze nie wiem choc szczatkowo jaki jest. Cora sie ze jesli to kolwiek zrobi jej czy tez mojej drugiej corce krzywde - doslownie zatluke jak psa. Jesli chodzi o moje kociaki jestem jak tygrysica

inessa, promyk lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezłe jazdy :) obśmiałam się jak nie wiem :P

inessa lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa i jeszcze mi się przypomniało
    jak wyjęła gumkę ze śmieci i przyniosła mojemu wtedy obecnemu facetowi z wyrazem oczu.."eee no chyba coś zapomniałeś"
    myślałam, że umrę ze śmiechu
    jego mina - bezcenna
    polarmiś wrote:
    z przygód zwierzęcych to mój mąż miał szczura zwanego Gamoniem i ten szczur żył sobie prawie wolno bo biegał po całym domu. Zresztą zachowywał się jak pies i reagował na swoje imię i przybiegał jak się go wołało. W czasie nieobecności rodziców mojego męża - wtedy chłopaka baraszkowaliśmy sobie pysznie ( w pozycji klasycznej) i naglę mój mąż zawył z bólu i znieruchomiał - tak się przeraziłam a tu nagle szczur ląduje na ścianie. okazało się że mu fajnie jajka dyndały i postanowił się nimi zabawić i wczepił się ząbkami w jądra. Było strasznie ale z biegiem lat to ta historia nas bawi. Gamoniowi się nic nie stało, mężowi na szczęście również nic.

Kasik303, inessa, polarmiś, grosza lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też !
    Reni wrote:
    niezły tekst przeczytałam

Będę się zachowywała stosownie do swojego wieku, dopiero w swoje 69 urodziny

;-)

inessa lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiesz jak jej zabronisz to i tak nie masz pewności czy np za tydz spyta o nocowanie u koleżanki a pójdzie do chłopaka :P grunt to zaufanie a pytałaś ją jak daleko zaszli w zażyłości swojej? może powiedz żeby chłopak do niej/was wpadł z wizytą
    promyk wrote:
    Dziewczyny dzis to mine zatkalo - moja cora spytala sie czy moze isc na noc do chlopaka. Wiem ze ma 20 lat ale powiedzialam zdecydowane n i e!!!! Kurna za moich czasow chlopak choc pare razy przyszedl, pogadal, rodzice mogli go choc szczatkowo poznac- a tu .....i jeszcze jej testy. Czasy czasom nie rowne. Z wlasnego doswiadczenia wiem ze o wszystko posadzana jest dziewczyna i jak swat swiatem to sie nie zmienilo. Doradzcie mi jak to jej przelozyc na polski bo zaciela sie okrutnie- choc wiem ze nie zrobi niczego brew mi. Opowiadalam jej jak to bylo ze mna i jej ojcem. Dwoje dzieciakow sie dorwalo i 9 mc pozniej wyszla ona. A slub wzielismy trzy lata pozniej. Musialam dojrzec do rodzicielstwa ale nie dojrzalam do malzenstwa . Gdy emocje pojda w gore to napewno nie wcisna hamulca....

inessa, Reni, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwielbiam parówki :)
    Kasik303 wrote:
    To dzisiaj bedzie parowka na kolacje ;)

inessa, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

no nieźle poszło ci w dół :)
    Reni wrote:
    jestem
    tak mi obniżył, że zaniżył hahah

prolaktyna 56,67 mU/l (127-637)
    prolaktyna po obciążeniu 165,4 mU/l

miesiąc temu
    prolaktyna 245,8 mU/l
    prolaktyna po obciążeniu 5988 mU/l

jest różnica 47b20s0.gif

inessa lubi tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co mi przekazala znaja sie od maja zeszlego roku. A mi przedstawila go tydzien temu.

inessa, grosza lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.demoty.pl/coreczka-tatusia- powinno by mamusi

inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

Promyk
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znają się czy są ze sobą?
    bo jak są ze sobą to już rok więc można popuścić trochę :-)
    promyk wrote:
    Z tego co mi przekazala znaja sie od maja zeszlego roku. A mi przedstawila go tydzien temu.

inessa, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic nie ma :-(
    promyk wrote:
    http://www.demoty.pl/coreczka-tatusia- powinno by mamusi

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 815 816 817 818 819 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ