35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A i co najwazniejsze - zapomnialam wam powiedziec ze to jest jej pierwsza milosc. I jak tu sie przebic. Zawsze by la domatorka, kurcze nawet na studniowke nie poszla. Czym mine doprowadzila do szalu-bo nie miala z kim. Gdy zaczela sie z him spotykac szczerze sie ucieszylam ,ze wreszcie i on ma logos.
samira, polarmiś, inessa, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
uuu to lepsze niz moje
Moja mama wlasnie mi powiedziala zeby pieska se kupila a nie na starosc dziecka pragne achhhh..... bez komentarza, nie bede zle mowic o mamie
polarmiś wrote:Pomyślałam, że na chwilę wrócę do wczorajszego, gorącego tematu i zmienię awatara by Wam zaprezentować (tak by wyglądały) moje banie gdy kąpię się w jeziorze - czy to nie straszne!!!!inessa, Andzia33, Bursztyn, promyk, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa jaką starość?
Ja źle zrobiłam, że powiedziałam mamie, że jestem w ciąży - tacy byli szczęśliwi a teraz muszę im powiedzieć że nic z tego....
Kasik303 wrote:uuu to lepsze niz moje
Moja mama wlasnie mi powiedziala zeby pieska se kupila a nie na starosc dziecka pragne achhhh..... bez komentarza, nie bede zle mowic o mamieinessa, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:moje dziewczyny tez maja szwendaczke, ale chca spac u kolezanek...nie wiem co to za glupia moda spania u przyjaciolek...ja sie temu opieram i raz na czas pozwalam ale ocywiscie slysze ze inne mamy pozwalaja tylko ja nie...
inessa lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:moje dziewczyny tez maja szwendaczke, ale chca spac u kolezanek...nie wiem co to za glupia moda spania u przyjaciolek...ja sie temu opieram i raz na czas pozwalam ale ocywiscie slysze ze inne mamy pozwalaja tylko ja nie...
-
polarmiś wrote:z przygód zwierzęcych to mój mąż miał szczura zwanego Gamoniem i ten szczur żył sobie prawie wolno bo biegał po całym domu. Zresztą zachowywał się jak pies i reagował na swoje imię i przybiegał jak się go wołało. W czasie nieobecności rodziców mojego męża - wtedy chłopaka baraszkowaliśmy sobie pysznie ( w pozycji klasycznej) i naglę mój mąż zawył z bólu i znieruchomiał - tak się przeraziłam a tu nagle szczur ląduje na ścianie. okazało się że mu fajnie jajka dyndały i postanowił się nimi zabawić i wczepił się ząbkami w jądra. Było strasznie ale z biegiem lat to ta historia nas bawi. Gamoniowi się nic nie stało, mężowi na szczęście również nic.
Andzia33, inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Kochane on ma 21 lat i jest studentem ktory wynajmuje mieszkanie.
Sama wiem ze jesli chodzi o bara bara to czy za rodzice czy tez ich nie ma, gdy za checi znajdzie sie i sposob. Mam to obcykane - pamietacie serial,, Dynastia,, albo ,, Niewolnica Is aura,,
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość