35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky wrote:Mango pewnie masz rację
ale gdybym wiedziała z góry, to może łatwiej byłoby odpuścić a tak to myślę jeszcze pół roku, jeszcze pół roku.... trudno się odciąćSame próby też przecież są fajne
inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Mam pytanie do doświadczonych pomiarowych tempek. Jeśli miałam stwierdzoną owulkę na USG w tym cyklu, a ta druga faza w nim nie ma wyraźnie wyższych temperatur u mnie - to co to może oznaczać? Za niski progesteron? Robiłam progesteron 2 cykle wstecz i w drugiej fazie miałam ponad 20 - więc ok.....
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane, u mnie chyba tez nic w tym miesiacu:-( nic nie idzie z powrotem w gore temp....
Boziu, dla mnie jest jeszcze za wczesnie na logiczne myslenie....jesli byla stwierdzona owulka a temp nie rosnie to pierwsze co mi przychodzi do glowy to ciaza pozamaciczna, nie wiem czy dobrze rozumuje...inessa lubi tę wiadomość
-
Bozia a może Twój termometr jest jednak lewy co?
p.s. dzień dobryBozia3 wrote:Cześć dziewczyny. Mam pytanie do doświadczonych pomiarowych tempek. Jeśli miałam stwierdzoną owulkę na USG w tym cyklu, a ta druga faza w nim nie ma wyraźnie wyższych temperatur u mnie - to co to może oznaczać? Za niski progesteron? Robiłam progesteron 2 cykle wstecz i w drugiej fazie miałam ponad 20 - więc ok.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 08:43
inessa lubi tę wiadomość