35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, własnie wykupiłam abonament na 3 miesiące, bo cały moj wykres był czarno biały, a juz jest kolorowy. Wejsc na forum mogłam, ale te oznaczenia czarno białe nie były dla mnie przejrzyste na wykresie.
Dziewczyny jak narazie nie czuję żadnych bóli jajników, ciekawe kiedy poczuje, wierzę że wszystko będzie dobrze.inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
slash mi też przeszkadzały te kolory nic z nich nie mogłam wyczytać
i brak cyferek po owu hahaha mały szczegół a cieszy
slash wrote:Witajcie, własnie wykupiłam abonament na 3 miesiące, bo cały moj wykres był czarno biały, a juz jest kolorowy. Wejsc na forum mogłam, ale te oznaczenia czarno białe nie były dla mnie przejrzyste na wykresie.
Dziewczyny jak narazie nie czuję żadnych bóli jajników, ciekawe kiedy poczuje, wierzę że wszystko będzie dobrze.polarmiś, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Oj to szkoda..ale fakt ze nie mam cyferek po owulacji...nie sa to duze pieniadze, mozna powiedziec ze zadne za abonament, ale jesli mialabym placic to chyba wybralabym FF, tam jest naprawde porzadnie rozbudowany portal, mnostwo analiz, porownan, informacji na podstawie badan z ostatnich 20 lat, cos takiego...
inessa lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:ale Polarmis pojechal z avatarem!! Bursztyn na pomoc!!!! atakuja nas CYCKOWE BOMBY!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 10:38
inessa lubi tę wiadomość
-
Podejrzany jest ten nasz Mis Polarny, bo niby nie lubi swoich bimbalkow, niby ja denerwuja a popatrz jak sie z nimi afiszuje! Prolaktyna mi podskoczyla, misiu nie rob nam tego, schowaj biust bo nie bedziemy spac...
inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZla praca ciałka żółtego w danej owulacji- każda jest inna.
Bozia3 wrote:Cześć dziewczyny. Mam pytanie do doświadczonych pomiarowych tempek. Jeśli miałam stwierdzoną owulkę na USG w tym cyklu, a ta druga faza w nim nie ma wyraźnie wyższych temperatur u mnie - to co to może oznaczać? Za niski progesteron? Robiłam progesteron 2 cykle wstecz i w drugiej fazie miałam ponad 20 - więc ok.....Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto jest trochę skomplikowane bo sama luteina, dupki czy inne pochodne progesteronu nie podtrzymają ciąży (vide u mnie) jeśli ciałko żółte jest totalnie niewydolne. Ale "podrasowanie hormonami" jajka musi nastąpić trzy miesiące przed danym cyklem - długi proces ... ale będę to robić jeszcze się nie poddałam.
Reni wrote:i co to oznacza?
bez szans na ciążę?
to się leczy?
jednorazowe czy już zawsze tak będzie?Reni, inessa, Bursztyn, Mango, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Widzisz Misiu, to jest tak jak z wlosami, ci co maja krecone chca miec proste i na odwrot. My nie uwazamy ze taaaaaaakie balony to niesczescie, chcialybysmy choc troszke,zeby bez biustonosza bylo B.....mi by naprawde wystarczylo
Reni, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość