X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale marudy! ;-)
    a ja bym chciała móc pochodzić bez biustonosza a nie da się bo boli i nie fajnie to wygląda
    a włosy mam proste i nigdy nie chciałabym kręconych ;-P
    Viola wrote:
    Widzisz Misiu, to jest tak jak z wlosami, ci co maja krecone chca miec proste i na odwrot. My nie uwazamy ze taaaaaaakie balony to niesczescie, chcialybysmy choc troszke,zeby bez biustonosza bylo B.....mi by naprawde wystarczylo :-)

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    037.gif
    Reni wrote:
    ale marudy! ;-)
    a ja bym chciała móc pochodzić bez biustonosza a nie da się bo boli i nie fajnie to wygląda
    a włosy mam proste i nigdy nie chciałabym kręconych ;-P

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aby stwierdzić czy jakościowo jajko jest ok - sprawdza się w konkretnym cyklu (2-3 dc) estradiol i FSH - to bardzo ważne. U mnie wyniki w poprzednim cyklu były rewelacyjne, miałam inseminację i tak nic nie wyszło. Wszystko jest ze sobą powiązane. U mnie niestety progesteron w II fazie jest klęską - przy potwierdzonych owulacjach wyniki - 3,45 lub max 5. Jak zaszłam w ciąże to progesteron do 20 podchodził przy bombie progesteronowej, którą codziennie sobie serwowałam dowcipnie i zastrzykami w dupsko. A tempki u mnie nie są wcale takie niskie w drugiej fazie, bo 36,7 -36,9 - mierzone pod językim, dodać 0,4 i byłaby tem. z pochwy.

inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w nowym dniu kochane :)
    Jakie poważne rozmowy od rana :P

polarmiś, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze miałam proste i ciemne i niegdy tego nie chciałam zmienić, nic w sobie nie chciałam zmienić oprócz wagi a że mi kur.... tłuszcz w cyckach się odkłada to mam pływaki!!!!
    Viola wrote:
    Widzisz Misiu, to jest tak jak z wlosami, ci co maja krecone chca miec proste i na odwrot. My nie uwazamy ze taaaaaaakie balony to niesczescie, chcialybysmy choc troszke,zeby bez biustonosza bylo B.....mi by naprawde wystarczylo :-)

inessa, Reni, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie panie,u mnie dzisiaj deszczowo ale cieplo.Milego dnia wszystkim zycze.

polarmiś, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie sobie wykres dziewczyny "annia" - to jest idealny wykres odzwierciedlający fantastyczną pracę hormonów - co nie znaczy, że ma gwarantowaną ciążę. Ale wykres ideał. Skok pomiędzy pierwszą a druga fazą wynosi 0,6 stopnia - minimum powinno wynosić 0,4.

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zawsze chcialam wszystko zmieniac, w wieku nastu lat bylam zakompleksiona, teraz mi wszystko dynda:-(
    polarmiś wrote:
    zawsze miałam proste i ciemne i niegdy tego nie chciałam zmienić, nic w sobie nie chciałam zmienić oprócz wagi a że mi kur.... tłuszcz w cyckach się odkłada to mam pływaki!!!!

inessa, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..i moj wykres rowniez...

polarmiś, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MI zawsze wszystko dyndało - nigdy nie przywiązywałam specjalnej uwagi do swojego wyglądu. Od małego byłam chłopczycą jak mama próbowała mi sukieneczkę założyć to ryczałam. Miały być spodnie, krótkie włosy i płoty. Ale zaznaczam, że na śluby damsko-damskie się nie zapisuję!!! Uznaję tylko krakowską.

Viola wrote:
    a ja zawsze chcialam wszystko zmieniac, w wieku nastu lat bylam zakompleksiona, teraz mi wszystko dynda:-(

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Aniu
    uśmiechu Ci życzę :-)
    anna maria wrote:
    witam wszystkie panie,u mnie dzisiaj deszczowo ale cieplo.Milego dnia wszystkim zycze.

inessa, anna maria lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu jak samopoczucie?
    anna maria wrote:

inessa, anna maria lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tak jak ja :-)
    spodnie ogrodniczki ;-) i na każdym zdjęciu z dzieciństwa zaklejone kolano haha
    łaziło się po dziurach
    polarmiś wrote:
    MI zawsze wszystko dyndało - nigdy nie przywiązywałam specjalnej uwagi do swojego wyglądu. Od małego byłam chłopczycą jak mama próbowała mi sukieneczkę założyć to ryczałam. Miały być spodnie, krótkie włosy i płoty. Ale zaznaczam, że na śluby damsko-damskie się nie zapisuję!!! Uznaję tylko krakowską.

polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooooooo wykres super książkowy :-) ciekawe jak się zakończy aż sprawdzę :-)
    polarmiś wrote:
    Zobaczcie sobie wykres dziewczyny "annia" - to jest idealny wykres odzwierciedlający fantastyczną pracę hormonów - co nie znaczy, że ma gwarantowaną ciążę. Ale wykres ideał. Skok pomiędzy pierwszą a druga fazą wynosi 0,6 stopnia - minimum powinno wynosić 0,4.

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Podejrzany jest ten nasz Mis Polarny, bo niby nie lubi swoich bimbalkow, niby ja denerwuja a popatrz jak sie z nimi afiszuje! Prolaktyna mi podskoczyla, misiu nie rob nam tego, schowaj biust bo nie bedziemy spac...
    dokladnie! mam takie same podejrzenia! Nieladnie Misku, bardzo nieladnie 0acute.gif

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a teraz drogie dzieci pocałujcie misia w dupe :-)
    az sie oplulam!!!! puenta doskonala 2smiech2.gif

Reni, Mango, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ten wykres to mnie tylko w kompleksy wprowadził! Moje nawet podobne nie są do tego ideału. Fakt, że na początku tego cyklu byłam przeziębiona i to też pewnie podniosło mi temperaturę, ale i tak moje dotychczasowe wykresy nie były nawet cieniem tego :(

inessa lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, poniewaz nie mam abonamentu to jak moge sprawdzic ten cudowny wykres? dacie jakiegos linka?

inessa lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak owvu wygląda be abonamentu. Ale np. jak jestem teraz na forum to po lewej stronie mam okienko "Szukaj na forum słowo/wyrażenia" - wpisz nika tej dziewczyny i może się uda.

inessa lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    dziewczyny, poniewaz nie mam abonamentu to jak moge sprawdzic ten cudowny wykres? dacie jakiegos linka?
    Wejdź w SPOŁECZNOŚĆ, kliknij WYKRESY NA TABLICY, a następnie w okienku po lewej stronie wpisz annia i gotowe :)

inessa lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
‹‹ 821 822 823 824 825 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ