35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale marudy!
a ja bym chciała móc pochodzić bez biustonosza a nie da się bo boli i nie fajnie to wygląda
a włosy mam proste i nigdy nie chciałabym kręconych ;-P
Viola wrote:Widzisz Misiu, to jest tak jak z wlosami, ci co maja krecone chca miec proste i na odwrot. My nie uwazamy ze taaaaaaakie balony to niesczescie, chcialybysmy choc troszke,zeby bez biustonosza bylo B.....mi by naprawde wystarczyloinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAby stwierdzić czy jakościowo jajko jest ok - sprawdza się w konkretnym cyklu (2-3 dc) estradiol i FSH - to bardzo ważne. U mnie wyniki w poprzednim cyklu były rewelacyjne, miałam inseminację i tak nic nie wyszło. Wszystko jest ze sobą powiązane. U mnie niestety progesteron w II fazie jest klęską - przy potwierdzonych owulacjach wyniki - 3,45 lub max 5. Jak zaszłam w ciąże to progesteron do 20 podchodził przy bombie progesteronowej, którą codziennie sobie serwowałam dowcipnie i zastrzykami w dupsko. A tempki u mnie nie są wcale takie niskie w drugiej fazie, bo 36,7 -36,9 - mierzone pod językim, dodać 0,4 i byłaby tem. z pochwy.
inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzawsze miałam proste i ciemne i niegdy tego nie chciałam zmienić, nic w sobie nie chciałam zmienić oprócz wagi a że mi kur.... tłuszcz w cyckach się odkłada to mam pływaki!!!!
Viola wrote:Widzisz Misiu, to jest tak jak z wlosami, ci co maja krecone chca miec proste i na odwrot. My nie uwazamy ze taaaaaaakie balony to niesczescie, chcialybysmy choc troszke,zeby bez biustonosza bylo B.....mi by naprawde wystarczyloinessa, Reni, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZobaczcie sobie wykres dziewczyny "annia" - to jest idealny wykres odzwierciedlający fantastyczną pracę hormonów - co nie znaczy, że ma gwarantowaną ciążę. Ale wykres ideał. Skok pomiędzy pierwszą a druga fazą wynosi 0,6 stopnia - minimum powinno wynosić 0,4.
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
a ja zawsze chcialam wszystko zmieniac, w wieku nastu lat bylam zakompleksiona, teraz mi wszystko dynda:-(
polarmiś wrote:zawsze miałam proste i ciemne i niegdy tego nie chciałam zmienić, nic w sobie nie chciałam zmienić oprócz wagi a że mi kur.... tłuszcz w cyckach się odkłada to mam pływaki!!!!inessa, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMI zawsze wszystko dyndało - nigdy nie przywiązywałam specjalnej uwagi do swojego wyglądu. Od małego byłam chłopczycą jak mama próbowała mi sukieneczkę założyć to ryczałam. Miały być spodnie, krótkie włosy i płoty. Ale zaznaczam, że na śluby damsko-damskie się nie zapisuję!!! Uznaję tylko krakowską.
Viola wrote:a ja zawsze chcialam wszystko zmieniac, w wieku nastu lat bylam zakompleksiona, teraz mi wszystko dynda:-(inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to tak jak ja
spodnie ogrodniczkii na każdym zdjęciu z dzieciństwa zaklejone kolano haha
łaziło się po dziurach
polarmiś wrote:MI zawsze wszystko dyndało - nigdy nie przywiązywałam specjalnej uwagi do swojego wyglądu. Od małego byłam chłopczycą jak mama próbowała mi sukieneczkę założyć to ryczałam. Miały być spodnie, krótkie włosy i płoty. Ale zaznaczam, że na śluby damsko-damskie się nie zapisuję!!! Uznaję tylko krakowską.polarmiś, inessa lubią tę wiadomość
-
nooooooo wykres super książkowy
ciekawe jak się zakończy aż sprawdzę
polarmiś wrote:Zobaczcie sobie wykres dziewczyny "annia" - to jest idealny wykres odzwierciedlający fantastyczną pracę hormonów - co nie znaczy, że ma gwarantowaną ciążę. Ale wykres ideał. Skok pomiędzy pierwszą a druga fazą wynosi 0,6 stopnia - minimum powinno wynosić 0,4.inessa lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:Podejrzany jest ten nasz Mis Polarny, bo niby nie lubi swoich bimbalkow, niby ja denerwuja a popatrz jak sie z nimi afiszuje! Prolaktyna mi podskoczyla, misiu nie rob nam tego, schowaj biust bo nie bedziemy spac...
inessa lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Zobaczcie sobie wykres dziewczyny "annia" - to jest idealny wykres odzwierciedlający fantastyczną pracę hormonów - co nie znaczy, że ma gwarantowaną ciążę. Ale wykres ideał. Skok pomiędzy pierwszą a druga fazą wynosi 0,6 stopnia - minimum powinno wynosić 0,4.
inessa lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:dziewczyny, poniewaz nie mam abonamentu to jak moge sprawdzic ten cudowny wykres? dacie jakiegos linka?
inessa lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie