X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=annia
    Viola wrote:
    dziewczyny, poniewaz nie mam abonamentu to jak moge sprawdzic ten cudowny wykres? dacie jakiegos linka?

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajny ten jej wykres az pozazdroscic :)

Mango, inessa lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Reni...Polarmisiu, Mango bez abonamentu nie mam opcji wyszukiwania i grzebania w wykresach, pokazuje mi 50 ostatnich...

inessa lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    chyba już dupa blada (na @ się na razie nie zanosi ale...tempka spadała ,nie poza linię ale jednak) :( :( :( test miałam zrobić w niedziele ale dziś zrobiłam i co i negatyw,normalka ,tylko ryczeć się chce,mam dość,czas się chyba z forum zmywać ,bo co ja tu robię wogóle ,jak mi nic nie wychodzi
    divers2301.gif

inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa no no
    własnie dlatego mam abonament.. nie mogłam sobie przypomnieć co mnie tak wkurzało
    już wiem
    brak selekcji wykresów
    Viola wrote:
    dzieki Reni...Polarmisiu, Mango bez abonamentu nie mam opcji
    wyszukiwania i grzebania w wykresach, pokazuje mi 50 ostatnich...

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    dzieki Reni...Polarmisiu, Mango bez abonamentu nie mam opcji wyszukiwania i grzebania w wykresach, pokazuje mi 50 ostatnich...
    Ja też nie mam abonamentu, ale takie wyszukiwanie działa :)

inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o masz!
    Bursztyn pościel na kozetce Samirce, bo dłuższa wizyta się zapowiada ;-)
    Samira przywołuję Cię do porządku
    jak nie teraz to później przecież nie jesteś po menopauzie i już nic nie zdziałasz!
    będziemy wałkować temat do znudzenia ;-) za baaaaardzo się nakręcamy
    bądz z nami dla fanu a resztę zostaw naturze i lekarzom
    samira wrote:
    witam
    chyba już dupa blada (na @ się na razie nie zanosi ale...tempka spadała ,nie poza linię ale jednak) :( :( :( test miałam zrobić w niedziele ale dziś zrobiłam i co i negatyw,normalka ,tylko ryczeć się chce,mam dość,czas się chyba z forum zmywać ,bo co ja tu robię wogóle ,jak mi nic nie wychodzi
    divers2301.gif

polarmiś, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam
    divers2301.gif
    Na tym forum są właściwie tylko te, którym JESZCZE nie wyszło :)i wszystkie jedziemy na tym samym wózku, więc proszę mi tu nie marudzić ;) tylko brać się do roboty :)

polarmiś, inessa, Reni, Lucky, Bursztyn, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira avatar czaderski

samira, inessa lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, na Ovu jest male mozliwosc selekcji wykresow, wejdz sobie na http://www.fertilityfriend.com/cg/index.php?c=search. Pisalam wczesniej Bozi, ze tam mozna nawet poogladac wykresy kobiet ktore uzywaly kubeczkow menstruacyjnych, albo ktora maja plaskie temperatury albo takie ktore maja gory i pagorki. Dlatego mi nie zalezy na abonamencie.

inessa lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchaj Samirko, wykresik miasz ładny ale coś mąż mało aktywny, przed owu kilka dni nie było nic to kto miał Cię zapłodnić? Weź chłopa w obroty!!!!

samira wrote:
    witam
    divers2301.gif

Mango, Reni, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak wiem ale tam wszystko po angliskiemu :-/
    Viola wrote:
    Reni, na Ovu jest male mozliwosc selekcji wykresow, wejdz sobie na http://www.fertilityfriend.com/cg/index.php?c=search. Pisalam wczesniej Bozi, ze tam mozna nawet poogladac wykresy kobiet ktore uzywaly kubeczkow menstruacyjnych, albo ktora maja plaskie temperatury albo takie ktore maja gory i pagorki. Dlatego mi nie zalezy na abonamencie.

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Samira avatar czaderski
    Uwielbiam tą bajkę "Zaplatani" ,byłam na niej pierwszy raz na randce z G w kinie...a gościu z avatara PASKAL (tak się nazywał) wymiata...

polarmiś, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to są kubeczki menstruacyjne? Tego jeszcze nie wiem!!!
    Viola wrote:

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    racja coś w tym jest
    ja wczoraj wprowadziłam wszystkie wykresy od stycznia bo tak zaczęłam mierzyć
    w telefonie mam program ale badziewny
    i tu dopiero w kompie widać, że też nie trafiałam z <3
    ja teraz zamierzam się przykładać do zadań domowych ;-)

polarmiś wrote:
    Słuchaj Samirko, wykresik miasz ładny ale coś mąż mało aktywny, przed owu kilka dni nie było nic to kto miał Cię zapłodnić? Weź chłopa w obroty!!!!

Mango, inessa, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamiast tamponów wkładasz sobie kubek jak się uzbiera wylewasz i znowu wkładasz ;-)
    polarmiś wrote:
    A co to są kubeczki menstruacyjne? Tego jeszcze nie wiem!!!

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie właśnie bo w zeszłym cyklu to zarejestrowała tylko dwa zbliżenia u Reńka!!!! |Wiem że to na polecenie trzęsiawki no ale to jakoś tak nie wypada by dorosła kobieta ....

Reni wrote:
    racja coś w tym jest
    ja wczoraj wprowadziłam wszystkie wykresy od stycznia bo tak zaczęłam mierzyć
    w telefonie mam program ale badziewny
    i tu dopiero w kompie widać, że też nie trafiałam z <3
    ja teraz zamierzam się przykładać do zadań domowych ;-)

Reni, Mango, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko to straszne, a po co tak? Ocena ilości krwi miesięcznej?
    Reni wrote:
    zamiast tamponów wkładasz sobie kubek jak się uzbiera wylewasz i znowu wkładasz ;-)

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2smiech2.gif
    polarmiś wrote:
    Właśnie właśnie bo w zeszłym cyklu to zarejestrowała tylko dwa zbliżenia u Reńka!!!! |Wiem że to na polecenie trzęsiawki no ale to jakoś tak nie wypada by dorosła kobieta ....

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żaaaart
    http://www.kubeczekmenstruacyjny.pl/
    polarmiś wrote:
    O matko to straszne, a po co tak? Ocena ilości krwi miesięcznej?

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 822 823 824 825 826 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ