35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam
chyba już dupa blada (na @ się na razie nie zanosi ale...tempka spadała ,nie poza linię ale jednak)test miałam zrobić w niedziele ale dziś zrobiłam i co i negatyw,normalka ,tylko ryczeć się chce,mam dość,czas się chyba z forum zmywać ,bo co ja tu robię wogóle ,jak mi nic nie wychodzi
inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
aa no no
własnie dlatego mam abonament.. nie mogłam sobie przypomnieć co mnie tak wkurzało
już wiem
brak selekcji wykresów
Viola wrote:dzieki Reni...Polarmisiu, Mango bez abonamentu nie mam opcji
wyszukiwania i grzebania w wykresach, pokazuje mi 50 ostatnich...inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:dzieki Reni...Polarmisiu, Mango bez abonamentu nie mam opcji wyszukiwania i grzebania w wykresach, pokazuje mi 50 ostatnich...
inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
o masz!
Bursztyn pościel na kozetce Samirce, bo dłuższa wizyta się zapowiada
Samira przywołuję Cię do porządku
jak nie teraz to później przecież nie jesteś po menopauzie i już nic nie zdziałasz!
będziemy wałkować temat do znudzeniaza baaaaardzo się nakręcamy
bądz z nami dla fanu a resztę zostaw naturze i lekarzom
samira wrote:witam
chyba już dupa blada (na @ się na razie nie zanosi ale...tempka spadała ,nie poza linię ale jednak)test miałam zrobić w niedziele ale dziś zrobiłam i co i negatyw,normalka ,tylko ryczeć się chce,mam dość,czas się chyba z forum zmywać ,bo co ja tu robię wogóle ,jak mi nic nie wychodzi
polarmiś, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
tylko brać się do roboty
polarmiś, inessa, Reni, Lucky, Bursztyn, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Reni, na Ovu jest male mozliwosc selekcji wykresow, wejdz sobie na http://www.fertilityfriend.com/cg/index.php?c=search. Pisalam wczesniej Bozi, ze tam mozna nawet poogladac wykresy kobiet ktore uzywaly kubeczkow menstruacyjnych, albo ktora maja plaskie temperatury albo takie ktore maja gory i pagorki. Dlatego mi nie zalezy na abonamencie.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłuchaj Samirko, wykresik miasz ładny ale coś mąż mało aktywny, przed owu kilka dni nie było nic to kto miał Cię zapłodnić? Weź chłopa w obroty!!!!
Mango, Reni, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
tak tak wiem ale tam wszystko po angliskiemu
Viola wrote:Reni, na Ovu jest male mozliwosc selekcji wykresow, wejdz sobie na http://www.fertilityfriend.com/cg/index.php?c=search. Pisalam wczesniej Bozi, ze tam mozna nawet poogladac wykresy kobiet ktore uzywaly kubeczkow menstruacyjnych, albo ktora maja plaskie temperatury albo takie ktore maja gory i pagorki. Dlatego mi nie zalezy na abonamencie.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co to są kubeczki menstruacyjne? Tego jeszcze nie wiem!!!
Viola wrote:Reni, na Ovu jest male mozliwosc selekcji wykresow, wejdz sobie na http://www.fertilityfriend.com/cg/index.php?c=search. Pisalam wczesniej Bozi, ze tam mozna nawet poogladac wykresy kobiet ktore uzywaly kubeczkow menstruacyjnych, albo ktora maja plaskie temperatury albo takie ktore maja gory i pagorki. Dlatego mi nie zalezy na abonamencie.inessa lubi tę wiadomość
-
racja coś w tym jest
ja wczoraj wprowadziłam wszystkie wykresy od stycznia bo tak zaczęłam mierzyć
w telefonie mam program ale badziewny
i tu dopiero w kompie widać, że też nie trafiałam z
ja teraz zamierzam się przykładać do zadań domowych
polarmiś wrote:Słuchaj Samirko, wykresik miasz ładny ale coś mąż mało aktywny, przed owu kilka dni nie było nic to kto miał Cię zapłodnić? Weź chłopa w obroty!!!!Mango, inessa, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie właśnie bo w zeszłym cyklu to zarejestrowała tylko dwa zbliżenia u Reńka!!!! |Wiem że to na polecenie trzęsiawki no ale to jakoś tak nie wypada by dorosła kobieta ....
Reni wrote:racja coś w tym jest
ja wczoraj wprowadziłam wszystkie wykresy od stycznia bo tak zaczęłam mierzyć
w telefonie mam program ale badziewny
i tu dopiero w kompie widać, że też nie trafiałam z
ja teraz zamierzam się przykładać do zadań domowychReni, Mango, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny