X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=annia
    Viola wrote:
    dziewczyny, poniewaz nie mam abonamentu to jak moge sprawdzic ten cudowny wykres? dacie jakiegos linka?

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajny ten jej wykres az pozazdroscic :)

Mango, inessa lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Reni...Polarmisiu, Mango bez abonamentu nie mam opcji wyszukiwania i grzebania w wykresach, pokazuje mi 50 ostatnich...

inessa lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    chyba już dupa blada (na @ się na razie nie zanosi ale...tempka spadała ,nie poza linię ale jednak) :( :( :( test miałam zrobić w niedziele ale dziś zrobiłam i co i negatyw,normalka ,tylko ryczeć się chce,mam dość,czas się chyba z forum zmywać ,bo co ja tu robię wogóle ,jak mi nic nie wychodzi
    divers2301.gif

inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa no no
    własnie dlatego mam abonament.. nie mogłam sobie przypomnieć co mnie tak wkurzało
    już wiem
    brak selekcji wykresów
    Viola wrote:
    dzieki Reni...Polarmisiu, Mango bez abonamentu nie mam opcji
    wyszukiwania i grzebania w wykresach, pokazuje mi 50 ostatnich...

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    dzieki Reni...Polarmisiu, Mango bez abonamentu nie mam opcji wyszukiwania i grzebania w wykresach, pokazuje mi 50 ostatnich...
    Ja też nie mam abonamentu, ale takie wyszukiwanie działa :)

inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o masz!
    Bursztyn pościel na kozetce Samirce, bo dłuższa wizyta się zapowiada ;-)
    Samira przywołuję Cię do porządku
    jak nie teraz to później przecież nie jesteś po menopauzie i już nic nie zdziałasz!
    będziemy wałkować temat do znudzenia ;-) za baaaaardzo się nakręcamy
    bądz z nami dla fanu a resztę zostaw naturze i lekarzom
    samira wrote:
    witam
    chyba już dupa blada (na @ się na razie nie zanosi ale...tempka spadała ,nie poza linię ale jednak) :( :( :( test miałam zrobić w niedziele ale dziś zrobiłam i co i negatyw,normalka ,tylko ryczeć się chce,mam dość,czas się chyba z forum zmywać ,bo co ja tu robię wogóle ,jak mi nic nie wychodzi
    divers2301.gif

polarmiś, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam
    divers2301.gif
    Na tym forum są właściwie tylko te, którym JESZCZE nie wyszło :)i wszystkie jedziemy na tym samym wózku, więc proszę mi tu nie marudzić ;) tylko brać się do roboty :)

polarmiś, inessa, Reni, Lucky, Bursztyn, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira avatar czaderski

samira, inessa lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, na Ovu jest male mozliwosc selekcji wykresow, wejdz sobie na http://www.fertilityfriend.com/cg/index.php?c=search. Pisalam wczesniej Bozi, ze tam mozna nawet poogladac wykresy kobiet ktore uzywaly kubeczkow menstruacyjnych, albo ktora maja plaskie temperatury albo takie ktore maja gory i pagorki. Dlatego mi nie zalezy na abonamencie.

inessa lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchaj Samirko, wykresik miasz ładny ale coś mąż mało aktywny, przed owu kilka dni nie było nic to kto miał Cię zapłodnić? Weź chłopa w obroty!!!!

samira wrote:
    witam
    divers2301.gif

Mango, Reni, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak wiem ale tam wszystko po angliskiemu :-/
    Viola wrote:
    Reni, na Ovu jest male mozliwosc selekcji wykresow, wejdz sobie na http://www.fertilityfriend.com/cg/index.php?c=search. Pisalam wczesniej Bozi, ze tam mozna nawet poogladac wykresy kobiet ktore uzywaly kubeczkow menstruacyjnych, albo ktora maja plaskie temperatury albo takie ktore maja gory i pagorki. Dlatego mi nie zalezy na abonamencie.

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Samira avatar czaderski
    Uwielbiam tą bajkę "Zaplatani" ,byłam na niej pierwszy raz na randce z G w kinie...a gościu z avatara PASKAL (tak się nazywał) wymiata...

polarmiś, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to są kubeczki menstruacyjne? Tego jeszcze nie wiem!!!
    Viola wrote:

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    racja coś w tym jest
    ja wczoraj wprowadziłam wszystkie wykresy od stycznia bo tak zaczęłam mierzyć
    w telefonie mam program ale badziewny
    i tu dopiero w kompie widać, że też nie trafiałam z <3
    ja teraz zamierzam się przykładać do zadań domowych ;-)

polarmiś wrote:
    Słuchaj Samirko, wykresik miasz ładny ale coś mąż mało aktywny, przed owu kilka dni nie było nic to kto miał Cię zapłodnić? Weź chłopa w obroty!!!!

Mango, inessa, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamiast tamponów wkładasz sobie kubek jak się uzbiera wylewasz i znowu wkładasz ;-)
    polarmiś wrote:
    A co to są kubeczki menstruacyjne? Tego jeszcze nie wiem!!!

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie właśnie bo w zeszłym cyklu to zarejestrowała tylko dwa zbliżenia u Reńka!!!! |Wiem że to na polecenie trzęsiawki no ale to jakoś tak nie wypada by dorosła kobieta ....

Reni wrote:
    racja coś w tym jest
    ja wczoraj wprowadziłam wszystkie wykresy od stycznia bo tak zaczęłam mierzyć
    w telefonie mam program ale badziewny
    i tu dopiero w kompie widać, że też nie trafiałam z <3
    ja teraz zamierzam się przykładać do zadań domowych ;-)

Reni, Mango, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko to straszne, a po co tak? Ocena ilości krwi miesięcznej?
    Reni wrote:
    zamiast tamponów wkładasz sobie kubek jak się uzbiera wylewasz i znowu wkładasz ;-)

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2smiech2.gif
    polarmiś wrote:
    Właśnie właśnie bo w zeszłym cyklu to zarejestrowała tylko dwa zbliżenia u Reńka!!!! |Wiem że to na polecenie trzęsiawki no ale to jakoś tak nie wypada by dorosła kobieta ....

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żaaaart
    http://www.kubeczekmenstruacyjny.pl/
    polarmiś wrote:
    O matko to straszne, a po co tak? Ocena ilości krwi miesięcznej?

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 822 823 824 825 826 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ