X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash, slyszalam ze ilosc sluzu oprocz oczywiscie syropkow na kaszel pomaga picie duzych ilosci wody.
    Zeby nie wyplywalo ze Ciebie to drogocenne mleczko sprobuj lezej z nogami do gory, chociaz to jest podobno niekonieczne, bo to co wyplywa to plyn nasienny a plemniczki od razu ruszaja do boju, tak sa juz zaprogramowane ze nie dziala na nie grawitacja:-)

Dzięki Viola.
    Mi tez sie wydawało że jestem sluzowata.
    ale teraz mi się wydaje że kiedyś byłam bardziej, teraz mam wrażenie ze mniej.
    A cos nam doradzacie na te dni nie wiem do picia, jedzenia, żeby naturalnie nas wspomóc.

Kasik303, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny, czyli mój M jest madrzejszy ode mnie, skoro mowi ze to co ma przewędrować to przewędruje. dobrze że one takie cwane - jeszcze żeby udało im się zaprzyjażnić z komóreczką jajową :)

Reni, Lucky, polarmiś lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam wiec kciuki ze spotkanie i przyjazn :-)

Reni lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może muszą flaszkę razem wypić ;-)
    35pijacy.gif
    slash wrote:
    dzieki dziewczyny, czyli mój M jest madrzejszy ode mnie, skoro mowi ze to co ma przewędrować to przewędruje. dobrze że one takie cwane - jeszcze żeby udało im się zaprzyjażnić z komóreczką jajową :)

promyk lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na ttv lecią teraz rozmowy w toku i jest o laskach co nie chcą mieć dzieci

samira lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a na ttv lecią teraz rozmowy w toku i jest o laskach co nie chcą mieć dzieci
    już to widziałam,i maja bardzo głupie powody i wytłumaczenia na to...

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musza!!
    a ja wlasnie zakupilam zapas testow owulacyjnych - 20 szt + 2 ciazowe, a co!! skoro owulacyjne sluza rowniez jako ciazowe to co sie bede szczypac;-)
    Reni wrote:
    może muszą flaszkę razem wypić ;-)
    35pijacy.gif

Mango, Reni lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale te tłumaczenia
    głupotą jest pytać się 25 latki
    ja jak miałam 25 lat to też tak mówiłam, ze na razie nie ma takiej możliwości
    z resztą do tej pory nie szaleję za dziećmi a niektóre bym rozszarpała słabe nerwy mam ;-)
    dobre są
    teraz babka żeby się zabezpieczyć w 100% nieodwracalnie podwiązała sobie jajowody..
    samira wrote:
    już to widziałam,i maja bardzo głupie powody i wytłumaczenia na to...

samira, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepiej się wszystkie podwiążą ...
    ale niektóre twierdza ze absolutnie nie,nigdy a jak pada pytanie czy zna cykl miesiączkowy i czy się zabezpieczają i mówi ze nie to ręce opadają ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 13:08

Reni lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola jakie testy kupiłaś, jakie firmy. Kurcze ja zakupiłam tylko jedno opakowanie czyli 5 sztuk. Chyba dzis w aptece zakupię jeszcze 5 :)
    Bo tak naprawdę nie wiem od kiedy zacząć mierzyc. Bede obserwowała siebie, czy mnie coś pobolewa i moze wtedy. ale dobrze byłoby sprawdzic pewnie tez te dni testem co zanzaczył ovufriend.

klz98u696p33kjce.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra jest ta co na pierwszym roku studiów, zeby nie zaskoczyć to wstąpiła do klasztoru hahaah dzisiaj ma 24lata i wygląda jak tirówka ;-)
    samira wrote:
    najlepiej się wszystkie podwiążą ...
    ale niektóre twierdza ze absolutnie nie,nigdy a jak pada pytanie czy zna cykl miesiączkowy i czy się zabezpieczają i mówi ze nie to ręce opadają ...

Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flaszkę też obrócimy z męzem - flaszkę winka.

Reni, Kasik303 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też kupiłam test ovu na allegro
    ale tym razem będę je robić od 12 dc dwa razy dziennie do 18 dc a co...
    żeby nie przeoczyć ;-)
    no chyba, że mi się cykl wydłuży aleeee nieeeeee

Kasik303 lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam po raz drugi w www.VITALMARKET.com (mnostwo testow do wyboru), moim zdaniem super. 20 testow 33 PLN + 2 CIAZOWE.

slash wrote:
    Viola jakie testy kupiłaś, jakie firmy. Kurcze ja zakupiłam tylko jedno opakowanie czyli 5 sztuk. Chyba dzis w aptece zakupię jeszcze 5 :)
    Bo tak naprawdę nie wiem od kiedy zacząć mierzyc. Bede obserwowała siebie, czy mnie coś pobolewa i moze wtedy. ale dobrze byłoby sprawdzic pewnie tez te dni testem co zanzaczył ovufriend.

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o masz!
    Bursztyn pościel na kozetce Samirce, bo dłuższa wizyta się zapowiada ;-)
    Samira przywołuję Cię do porządku
    jak nie teraz to później przecież nie jesteś po menopauzie i już nic nie zdziałasz!
    będziemy wałkować temat do znudzenia ;-) za baaaaardzo się nakręcamy
    bądz z nami dla fanu a resztę zostaw naturze i lekarzom
    zadna kozetka! elektrowstrzasy zaaplikuje! ;) Tak jak Reni mowi- dobry lekarz jest konieczny. I zrob wkoncu badania hormonalne bo moze sie okazac ze potrzeba tylko troche cie wyregulowac zebys byla jak nowa :)

Reni, Kasik303, polarmiś lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram :)

A ty Bursztynku zapisalas sie juz do lekarza na tych naszych dzikich wyspach?
    Bursztyn wrote:
    zadna kozetka! elektrowstrzasy zaaplikuje! ;) Tak jak Reni mowi- dobry lekarz jest konieczny. I zrob wkoncu badania hormonalne bo moze sie okazac ze potrzeba tylko troche cie wyregulowac zebys byla jak nowa :)

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram Bursztynka, zreszta jest moja klubowa kolezanka wiec musimy byc jednomyslne:-) z wczesniejszych wpisow wywnioskowalam ze Samirka stara sie o dzidzie juz kilka miesiecy. Jak zaden gin mogl nie zlecic podstawowych badan? Ja staram sie dopiero 3 cykl, ale chyba sama sie wybiore na badania, zeby nie tracic czasu. Idz wiec Samirko sama na badania i bedziesz wiedziec na czym stoisz, wiem ze to jest wydatek, ale raz zrobisz a bedziesz wiedziec o co chodzi w Twoim organizmie, a nie takie chodzenie po omacku....trudno trafic na dobrego lekarza...

Kasik303, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczynki

Za 9 dni oddaje ostatecznie prace, strach rosnie, czas maleje a mi sie rece coraz bardziej trzesa.
    Milego dnia :)

Reni, polarmiś, anna maria, megan8, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff wróciłam z galerii....połaziłam z bratową po ciuchach...wsunęłam lody z bitą śmietaną i czuję się cudownie....w końcu gardło wyleczone i urlop czas zacząć..:)
    dzięki dziewczyny za odpowiedź...już sama nie wiem co robić- może pojadę i sprawdzę progesteron jeszcze raz w tym cyklu...

czy betę trzeba robić na czczo?
    bo może zrobiłabym ją wcześniej...i jakby co - doładowałabym duphastonem...

Reni, Bursztyn, polarmiś, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczynki

Za 9 dni oddaje ostatecznie prace, strach rosnie, czas maleje a mi sie rece coraz bardziej trzesa.
    Milego dnia :)
    obrona to tylko formalność - zobaczysz jak odetchniesz po wszystkim..:)

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 824 825 826 827 828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ