35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Slash, slyszalam ze ilosc sluzu oprocz oczywiscie syropkow na kaszel pomaga picie duzych ilosci wody.
Zeby nie wyplywalo ze Ciebie to drogocenne mleczko sprobuj lezej z nogami do gory, chociaz to jest podobno niekonieczne, bo to co wyplywa to plyn nasienny a plemniczki od razu ruszaja do boju, tak sa juz zaprogramowane ze nie dziala na nie grawitacja:-)
Dzięki Viola.
Mi tez sie wydawało że jestem sluzowata.
ale teraz mi się wydaje że kiedyś byłam bardziej, teraz mam wrażenie ze mniej.
A cos nam doradzacie na te dni nie wiem do picia, jedzenia, żeby naturalnie nas wspomóc.Kasik303, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale te tłumaczenia
głupotą jest pytać się 25 latki
ja jak miałam 25 lat to też tak mówiłam, ze na razie nie ma takiej możliwości
z resztą do tej pory nie szaleję za dziećmi a niektóre bym rozszarpała słabe nerwy mam
dobre są
teraz babka żeby się zabezpieczyć w 100% nieodwracalnie podwiązała sobie jajowody..
samira wrote:już to widziałam,i maja bardzo głupie powody i wytłumaczenia na to...samira, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynajlepiej się wszystkie podwiążą ...
ale niektóre twierdza ze absolutnie nie,nigdy a jak pada pytanie czy zna cykl miesiączkowy i czy się zabezpieczają i mówi ze nie to ręce opadają ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 13:08
Reni lubi tę wiadomość
-
Viola jakie testy kupiłaś, jakie firmy. Kurcze ja zakupiłam tylko jedno opakowanie czyli 5 sztuk. Chyba dzis w aptece zakupię jeszcze 5
Bo tak naprawdę nie wiem od kiedy zacząć mierzyc. Bede obserwowała siebie, czy mnie coś pobolewa i moze wtedy. ale dobrze byłoby sprawdzic pewnie tez te dni testem co zanzaczył ovufriend. -
dobra jest ta co na pierwszym roku studiów, zeby nie zaskoczyć to wstąpiła do klasztoru hahaah dzisiaj ma 24lata i wygląda jak tirówka
samira wrote:najlepiej się wszystkie podwiążą ...
ale niektóre twierdza ze absolutnie nie,nigdy a jak pada pytanie czy zna cykl miesiączkowy i czy się zabezpieczają i mówi ze nie to ręce opadają ...Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
ja też kupiłam test ovu na allegro
ale tym razem będę je robić od 12 dc dwa razy dziennie do 18 dc a co...
żeby nie przeoczyć
no chyba, że mi się cykl wydłuży aleeee nieeeeeeKasik303 lubi tę wiadomość
-
Ja kupilam po raz drugi w www.VITALMARKET.com (mnostwo testow do wyboru), moim zdaniem super. 20 testow 33 PLN + 2 CIAZOWE.
slash wrote:Viola jakie testy kupiłaś, jakie firmy. Kurcze ja zakupiłam tylko jedno opakowanie czyli 5 sztuk. Chyba dzis w aptece zakupię jeszcze 5
Bo tak naprawdę nie wiem od kiedy zacząć mierzyc. Bede obserwowała siebie, czy mnie coś pobolewa i moze wtedy. ale dobrze byłoby sprawdzic pewnie tez te dni testem co zanzaczył ovufriend. -
Reni wrote:o masz!
Bursztyn pościel na kozetce Samirce, bo dłuższa wizyta się zapowiada
Samira przywołuję Cię do porządku
jak nie teraz to później przecież nie jesteś po menopauzie i już nic nie zdziałasz!
będziemy wałkować temat do znudzeniaza baaaaardzo się nakręcamy
bądz z nami dla fanu a resztę zostaw naturze i lekarzomTak jak Reni mowi- dobry lekarz jest konieczny. I zrob wkoncu badania hormonalne bo moze sie okazac ze potrzeba tylko troche cie wyregulowac zebys byla jak nowa
Reni, Kasik303, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPopieram
A ty Bursztynku zapisalas sie juz do lekarza na tych naszych dzikich wyspach?
Bursztyn wrote:zadna kozetka! elektrowstrzasy zaaplikuje!Tak jak Reni mowi- dobry lekarz jest konieczny. I zrob wkoncu badania hormonalne bo moze sie okazac ze potrzeba tylko troche cie wyregulowac zebys byla jak nowa
-
Popieram Bursztynka, zreszta jest moja klubowa kolezanka wiec musimy byc jednomyslne:-) z wczesniejszych wpisow wywnioskowalam ze Samirka stara sie o dzidzie juz kilka miesiecy. Jak zaden gin mogl nie zlecic podstawowych badan? Ja staram sie dopiero 3 cykl, ale chyba sama sie wybiore na badania, zeby nie tracic czasu. Idz wiec Samirko sama na badania i bedziesz wiedziec na czym stoisz, wiem ze to jest wydatek, ale raz zrobisz a bedziesz wiedziec o co chodzi w Twoim organizmie, a nie takie chodzenie po omacku....trudno trafic na dobrego lekarza...
Kasik303, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
uff wróciłam z galerii....połaziłam z bratową po ciuchach...wsunęłam lody z bitą śmietaną i czuję się cudownie....w końcu gardło wyleczone i urlop czas zacząć..
dzięki dziewczyny za odpowiedź...już sama nie wiem co robić- może pojadę i sprawdzę progesteron jeszcze raz w tym cyklu...
czy betę trzeba robić na czczo?
bo może zrobiłabym ją wcześniej...i jakby co - doładowałabym duphastonem...
Reni, Bursztyn, polarmiś, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość