Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash, slyszalam ze ilosc sluzu oprocz oczywiscie syropkow na kaszel pomaga picie duzych ilosci wody.
    Zeby nie wyplywalo ze Ciebie to drogocenne mleczko sprobuj lezej z nogami do gory, chociaz to jest podobno niekonieczne, bo to co wyplywa to plyn nasienny a plemniczki od razu ruszaja do boju, tak sa juz zaprogramowane ze nie dziala na nie grawitacja:-)

Dzięki Viola.
    Mi tez sie wydawało że jestem sluzowata.
    ale teraz mi się wydaje że kiedyś byłam bardziej, teraz mam wrażenie ze mniej.
    A cos nam doradzacie na te dni nie wiem do picia, jedzenia, żeby naturalnie nas wspomóc.

nick nieaktualny, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny, czyli mój M jest madrzejszy ode mnie, skoro mowi ze to co ma przewędrować to przewędruje. dobrze że one takie cwane - jeszcze żeby udało im się zaprzyjażnić z komóreczką jajową :)

Reni, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam wiec kciuki ze spotkanie i przyjazn :-)

Reni lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może muszą flaszkę razem wypić ;-)
    35pijacy.gif
    slash wrote:
    dzieki dziewczyny, czyli mój M jest madrzejszy ode mnie, skoro mowi ze to co ma przewędrować to przewędruje. dobrze że one takie cwane - jeszcze żeby udało im się zaprzyjażnić z komóreczką jajową :)

promyk lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na ttv lecią teraz rozmowy w toku i jest o laskach co nie chcą mieć dzieci

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a na ttv lecią teraz rozmowy w toku i jest o laskach co nie chcą mieć dzieci
    już to widziałam,i maja bardzo głupie powody i wytłumaczenia na to...

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musza!!
    a ja wlasnie zakupilam zapas testow owulacyjnych - 20 szt + 2 ciazowe, a co!! skoro owulacyjne sluza rowniez jako ciazowe to co sie bede szczypac;-)
    Reni wrote:
    może muszą flaszkę razem wypić ;-)
    35pijacy.gif

Mango, Reni lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale te tłumaczenia
    głupotą jest pytać się 25 latki
    ja jak miałam 25 lat to też tak mówiłam, ze na razie nie ma takiej możliwości
    z resztą do tej pory nie szaleję za dziećmi a niektóre bym rozszarpała słabe nerwy mam ;-)
    dobre są
    teraz babka żeby się zabezpieczyć w 100% nieodwracalnie podwiązała sobie jajowody..
    samira wrote:
    już to widziałam,i maja bardzo głupie powody i wytłumaczenia na to...

nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepiej się wszystkie podwiążą ...
    ale niektóre twierdza ze absolutnie nie,nigdy a jak pada pytanie czy zna cykl miesiączkowy i czy się zabezpieczają i mówi ze nie to ręce opadają ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 13:08

Reni lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola jakie testy kupiłaś, jakie firmy. Kurcze ja zakupiłam tylko jedno opakowanie czyli 5 sztuk. Chyba dzis w aptece zakupię jeszcze 5 :)
    Bo tak naprawdę nie wiem od kiedy zacząć mierzyc. Bede obserwowała siebie, czy mnie coś pobolewa i moze wtedy. ale dobrze byłoby sprawdzic pewnie tez te dni testem co zanzaczył ovufriend.

klz98u696p33kjce.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra jest ta co na pierwszym roku studiów, zeby nie zaskoczyć to wstąpiła do klasztoru hahaah dzisiaj ma 24lata i wygląda jak tirówka ;-)
    samira wrote:
    najlepiej się wszystkie podwiążą ...
    ale niektóre twierdza ze absolutnie nie,nigdy a jak pada pytanie czy zna cykl miesiączkowy i czy się zabezpieczają i mówi ze nie to ręce opadają ...

Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flaszkę też obrócimy z męzem - flaszkę winka.

Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też kupiłam test ovu na allegro
    ale tym razem będę je robić od 12 dc dwa razy dziennie do 18 dc a co...
    żeby nie przeoczyć ;-)
    no chyba, że mi się cykl wydłuży aleeee nieeeeee

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam po raz drugi w www.VITALMARKET.com (mnostwo testow do wyboru), moim zdaniem super. 20 testow 33 PLN + 2 CIAZOWE.

slash wrote:
    Viola jakie testy kupiłaś, jakie firmy. Kurcze ja zakupiłam tylko jedno opakowanie czyli 5 sztuk. Chyba dzis w aptece zakupię jeszcze 5 :)
    Bo tak naprawdę nie wiem od kiedy zacząć mierzyc. Bede obserwowała siebie, czy mnie coś pobolewa i moze wtedy. ale dobrze byłoby sprawdzic pewnie tez te dni testem co zanzaczył ovufriend.

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o masz!
    Bursztyn pościel na kozetce Samirce, bo dłuższa wizyta się zapowiada ;-)
    Samira przywołuję Cię do porządku
    jak nie teraz to później przecież nie jesteś po menopauzie i już nic nie zdziałasz!
    będziemy wałkować temat do znudzenia ;-) za baaaaardzo się nakręcamy
    bądz z nami dla fanu a resztę zostaw naturze i lekarzom
    zadna kozetka! elektrowstrzasy zaaplikuje! ;) Tak jak Reni mowi- dobry lekarz jest konieczny. I zrob wkoncu badania hormonalne bo moze sie okazac ze potrzeba tylko troche cie wyregulowac zebys byla jak nowa :)

Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram :)

A ty Bursztynku zapisalas sie juz do lekarza na tych naszych dzikich wyspach?
    Bursztyn wrote:
    zadna kozetka! elektrowstrzasy zaaplikuje! ;) Tak jak Reni mowi- dobry lekarz jest konieczny. I zrob wkoncu badania hormonalne bo moze sie okazac ze potrzeba tylko troche cie wyregulowac zebys byla jak nowa :)

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram Bursztynka, zreszta jest moja klubowa kolezanka wiec musimy byc jednomyslne:-) z wczesniejszych wpisow wywnioskowalam ze Samirka stara sie o dzidzie juz kilka miesiecy. Jak zaden gin mogl nie zlecic podstawowych badan? Ja staram sie dopiero 3 cykl, ale chyba sama sie wybiore na badania, zeby nie tracic czasu. Idz wiec Samirko sama na badania i bedziesz wiedziec na czym stoisz, wiem ze to jest wydatek, ale raz zrobisz a bedziesz wiedziec o co chodzi w Twoim organizmie, a nie takie chodzenie po omacku....trudno trafic na dobrego lekarza...

nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczynki

Za 9 dni oddaje ostatecznie prace, strach rosnie, czas maleje a mi sie rece coraz bardziej trzesa.
    Milego dnia :)

Reni, nick nieaktualny, anna maria, megan8, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff wróciłam z galerii....połaziłam z bratową po ciuchach...wsunęłam lody z bitą śmietaną i czuję się cudownie....w końcu gardło wyleczone i urlop czas zacząć..:)
    dzięki dziewczyny za odpowiedź...już sama nie wiem co robić- może pojadę i sprawdzę progesteron jeszcze raz w tym cyklu...

czy betę trzeba robić na czczo?
    bo może zrobiłabym ją wcześniej...i jakby co - doładowałabym duphastonem...

Reni, Bursztyn, nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczynki

Za 9 dni oddaje ostatecznie prace, strach rosnie, czas maleje a mi sie rece coraz bardziej trzesa.
    Milego dnia :)
    obrona to tylko formalność - zobaczysz jak odetchniesz po wszystkim..:)

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 824 825 826 827 828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ