35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Boziu, bete robi sie o kazdej porze dnia i nocy:-) ja zawsze po pracy...
Bozia3 wrote:uff wróciłam z galerii....połaziłam z bratową po ciuchach...wsunęłam lody z bitą śmietaną i czuję się cudownie....w końcu gardło wyleczone i urlop czas zacząć..
dzięki dziewczyny za odpowiedź...już sama nie wiem co robić- może pojadę i sprawdzę progesteron jeszcze raz w tym cyklu...
czy betę trzeba robić na czczo?
bo może zrobiłabym ją wcześniej...i jakby co - doładowałabym duphastonem...Mango lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:uff wróciłam z galerii....połaziłam z bratową po ciuchach...wsunęłam lody z bitą śmietaną i czuję się cudownie....w końcu gardło wyleczone i urlop czas zacząć..
dzięki dziewczyny za odpowiedź...już sama nie wiem co robić- może pojadę i sprawdzę progesteron jeszcze raz w tym cyklu...
czy betę trzeba robić na czczo?
bo może zrobiłabym ją wcześniej...i jakby co - doładowałabym duphastonem...
nie mam pojecia czy beta na czczo? a wogole hormony tez na pusty zoladek?
-
to jest jak najbardziej zrozumiale, chyba kazdy tak ma przed obrona czy jakimkolwiek innym waznym egzaminem, wiec spoko, musisz to przezyc, nie da sie inaczej i niedlugo bedziesz juz po wszystkim:-)
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Boziu, pisalam o becie z doswiadczenie robienie jej kilka razy jak w byla w marcu w ciazy, wtedy pierwszy raz zrobilam 2 dni po terminie miesiaczki bo mi test w ogole nie wychodzil, nawet cien kreski a miesiaczki nie bylo. a po poronieniu nie zdazylam jeszcze zrobic bo w 1 cyklu mialam plamienia wiec wiedzialam ze nie ma ciazy, w 2 cyklu dost. okres w 21 czy 22 dniu wiec tu juz w ogole nie zdazylam pomyslec o becie...teraz na razie bety nie planuje.Plan mam taki aby robic testy domowe to terminu kiedyma przyjsc @ a dopiero jak nie przyjdzie to pedzic na bete.
-
jadę na tą betę...progesteron też zrobię- przynajmniej coś mi się rozjaśni..
pa do pogadania
a właśnie..mam jeszcze prywatną prośbę ..czy ma ktoś kogokolwiek znajomego w Czechach, kto mieszkałby jakoś nie bardzo daleko od granicy? Znalazłam w sklepie internetowym czeskim sztućce...których szukam od wielu miesięcy...oni je mają w świetnej cenie, ale nie wysyłają do Polski..Potrzebny mi ktoś przygraniczny w Czechach....na niego bym zamówiłą i zapłaciła i podskoczyłabym osobiście odebrać..Jak by co to dajcie znać - pa do pogadania
polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu to pewnie zależy, sama nie wiem ja mam 5 dzień ale taka jakby końcówka okresu ale gin mi powiedziała , że jeszcze kilka dni może krew lecieć zobaczymy.
QUOTE=anna maria]Samopoczucie ok ,jakos poradzilam sobie z tym wszystkim ,tylko mam pytanie jak dlugo bede jeszcze krwawic po zabiegu,bo nadal mi leci nie zamocno ale jednak.[/QUOTE]
anna maria, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Aniu ja mam wizyte u Gina 11.7 ,wiec zobacze co mi powie.A u Ciebie jak psychicznie ok czy nie bardzo ? ,mi wreszcie przestaly sie snic male dzieci i kobiety w ciazy.Zaczelam znowu Sport i jest ok.polarmiś wrote:Aniu to pewnie zależy, sama nie wiem ja mam 5 dzień ale taka jakby końcówka okresu ale gin mi powiedziała , że jeszcze kilka dni może krew lecieć zobaczymy.
QUOTE=anna maria]Samopoczucie ok ,jakos poradzilam sobie z tym wszystkim ,tylko mam pytanie jak dlugo bede jeszcze krwawic po zabiegu,bo nadal mi leci nie zamocno ale jednak.
Reni, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Ach Bursztynku dasz rade ,nie bede Ci mowic nie denerwuj sie bo i tak mnie nie posluchasz;-)Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki
Za 9 dni oddaje ostatecznie prace, strach rosnie, czas maleje a mi sie rece coraz bardziej trzesa.
Milego dniaBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie zdążyłam się nacieszyć więc mi pewniej łatwiej.
Bardzo jesteś dzielna.
anna maria wrote:Dzieki Aniu ja mam wizyte u Gina 11.7 ,wiec zobacze co mi powie.A u Ciebie jak psychicznie ok czy nie bardzo ? ,mi wreszcie przestaly sie snic male dzieci i kobiety w ciazy.Zaczelam znowu Sport i jest ok.Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny kochane ja dziś na 19.30 jade do gina ciekawe co mi łaskawie powie ??!
A jutro na 9.30 mam komisje w ZUSie i to jest najbardziej mnie stresujące brbrbbrbrbrbr
Polecam się Wam
Anna Maria to sie ciesze,że jest CI lepiej i jestem pełna podziwu dla Plarmisia również
Bozia to czekamy na wiadomościpolarmiś, gosia7122, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Inesko jesteśmy z Tobą
Jesteś dzielna
Wszystkie ciosy przyjmujesz z podniesioną głową. A jutro formalność
Daj znać co u lekarza
inessa wrote:Dziewczyny kochane ja dziś na 19.30 jade do gina ciekawe co mi łaskawie powie ??!
A jutro na 9.30 mam komisje w ZUSie i to jest najbardziej mnie stresujące brbrbbrbrbrbr
Polecam się Wam
Anna Maria to sie ciesze,że jest CI lepiej i jestem pełna podziwu dla Plarmisia również
Bozia to czekamy na wiadomościWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 15:35
inessa, promyk, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Możesz po 10 dpo.
Inesska wypytaj o wszystko tego swojego lekarza i nie popuszczaj, bo to same konowały....
Jem truskawki, czereśnie, bób i pieczone młode ziemniaki z koperkiem na maśle...ehhhh żyć nie umierać..Reni, Kasik303, inessa, polarmiś, Lucky, Andzia33, samira, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość