X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    Popieram :)

A ty Bursztynku zapisalas sie juz do lekarza na tych naszych dzikich wyspach?
    no wlasnie jeszcze nie, dobrze ze mi przypomnialas :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mogłabym w sumie już teraz pojechać zrobić tą betę..ale znowu czy to nie za wcześnie....wa mać - zwariować można...:)

Reni lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, bete robi sie o kazdej porze dnia i nocy:-) ja zawsze po pracy...
    Bozia3 wrote:
    uff wróciłam z galerii....połaziłam z bratową po ciuchach...wsunęłam lody z bitą śmietaną i czuję się cudownie....w końcu gardło wyleczone i urlop czas zacząć..:)
    dzięki dziewczyny za odpowiedź...już sama nie wiem co robić- może pojadę i sprawdzę progesteron jeszcze raz w tym cyklu...

czy betę trzeba robić na czczo?
    bo może zrobiłabym ją wcześniej...i jakby co - doładowałabym duphastonem...

Mango lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    obrona to tylko formalność - zobaczysz jak odetchniesz po wszystkim..:)
    niby tak...narazie jestem na etapie poprawiania wypocin, mamfizycznie mdlosci
    0vomit.gif

polarmiś lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samopoczucie ok ,jakos poradzilam sobie z tym wszystkim ,tylko mam pytanie jak dlugo bede jeszcze krwawic po zabiegu,bo nadal mi leci nie zamocno ale jednak.
    polarmiś wrote:
    Aniu jak samopoczucie?

Bursztyn lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    uff wróciłam z galerii....połaziłam z bratową po ciuchach...wsunęłam lody z bitą śmietaną i czuję się cudownie....w końcu gardło wyleczone i urlop czas zacząć..:)
    dzięki dziewczyny za odpowiedź...już sama nie wiem co robić- może pojadę i sprawdzę progesteron jeszcze raz w tym cyklu...

czy betę trzeba robić na czczo?
    bo może zrobiłabym ją wcześniej...i jakby co - doładowałabym duphastonem...
    fajny dzien masz, zazdroszcze :)
    nie mam pojecia czy beta na czczo? a wogole hormony tez na pusty zoladek?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest jak najbardziej zrozumiale, chyba kazdy tak ma przed obrona czy jakimkolwiek innym waznym egzaminem, wiec spoko, musisz to przezyc, nie da sie inaczej i niedlugo bedziesz juz po wszystkim:-)
    Bursztyn wrote:
    niby tak...narazie jestem na etapie poprawiania wypocin, mamfizycznie mdlosci
    0vomit.gif

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Boziu, bete robi sie o kazdej porze dnia i nocy:-) ja zawsze po pracy...
    Viola, a kiedy robisz najwcześniej? Ile dni po owulce?

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, pisalam o becie z doswiadczenie robienie jej kilka razy jak w byla w marcu w ciazy, wtedy pierwszy raz zrobilam 2 dni po terminie miesiaczki bo mi test w ogole nie wychodzil, nawet cien kreski a miesiaczki nie bylo. a po poronieniu nie zdazylam jeszcze zrobic bo w 1 cyklu mialam plamienia wiec wiedzialam ze nie ma ciazy, w 2 cyklu dost. okres w 21 czy 22 dniu wiec tu juz w ogole nie zdazylam pomyslec o becie...teraz na razie bety nie planuje.Plan mam taki aby robic testy domowe to terminu kiedyma przyjsc @ a dopiero jak nie przyjdzie to pedzic na bete.

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jadę na tą betę...progesteron też zrobię- przynajmniej coś mi się rozjaśni..:) pa do pogadania

a właśnie..mam jeszcze prywatną prośbę ..czy ma ktoś kogokolwiek znajomego w Czechach, kto mieszkałby jakoś nie bardzo daleko od granicy? Znalazłam w sklepie internetowym czeskim sztućce...których szukam od wielu miesięcy...oni je mają w świetnej cenie, ale nie wysyłają do Polski..Potrzebny mi ktoś przygraniczny w Czechach....na niego bym zamówiłą i zapłaciła i podskoczyłabym osobiście odebrać..:) Jak by co to dajcie znać - pa do pogadania

polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu to pewnie zależy, sama nie wiem ja mam 5 dzień ale taka jakby końcówka okresu ale gin mi powiedziała , że jeszcze kilka dni może krew lecieć zobaczymy.

QUOTE=anna maria]Samopoczucie ok ,jakos poradzilam sobie z tym wszystkim ,tylko mam pytanie jak dlugo bede jeszcze krwawic po zabiegu,bo nadal mi leci nie zamocno ale jednak.[/QUOTE]

anna maria, anna maria lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mieszkam w sumie kolo granicy z Czechami ale nie znam zadnego knedla:-(

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz po 10 dpo.
    Bozia3 wrote:
    Viola, a kiedy robisz najwcześniej? Ile dni po owulce?

• anna maria Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Aniu ja mam wizyte u Gina 11.7 ,wiec zobacze co mi powie.A u Ciebie jak psychicznie ok czy nie bardzo ? ,mi wreszcie przestaly sie snic male dzieci i kobiety w ciazy.Zaczelam znowu Sport i jest ok.
    polarmiś wrote:
    Aniu to pewnie zależy, sama nie wiem ja mam 5 dzień ale taka jakby końcówka okresu ale gin mi powiedziała , że jeszcze kilka dni może krew lecieć zobaczymy.

QUOTE=anna maria]Samopoczucie ok ,jakos poradzilam sobie z tym wszystkim ,tylko mam pytanie jak dlugo bede jeszcze krwawic po zabiegu,bo nadal mi leci nie zamocno ale jednak.
    [/QUOTE]

Reni, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach Bursztynku dasz rade ,nie bede Ci mowic nie denerwuj sie bo i tak mnie nie posluchasz;-)
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczynki

Za 9 dni oddaje ostatecznie prace, strach rosnie, czas maleje a mi sie rece coraz bardziej trzesa.
    Milego dnia :)

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie zdążyłam się nacieszyć więc mi pewniej łatwiej.
    Bardzo jesteś dzielna.

anna maria wrote:
    Dzieki Aniu ja mam wizyte u Gina 11.7 ,wiec zobacze co mi powie.A u Ciebie jak psychicznie ok czy nie bardzo ? ,mi wreszcie przestaly sie snic male dzieci i kobiety w ciazy.Zaczelam znowu Sport i jest ok.

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kochane ja dziś na 19.30 jade do gina ciekawe co mi łaskawie powie ??! :P
    A jutro na 9.30 mam komisje w ZUSie i to jest najbardziej mnie stresujące brbrbbrbrbrbr
    Polecam się Wam :D

Anna Maria to sie ciesze,że jest CI lepiej i jestem pełna podziwu dla Plarmisia również <3 <3 <3

Bozia to czekamy na wiadomości :)

polarmiś, gosia7122, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko jesteśmy z Tobą
    Jesteś dzielna
    Wszystkie ciosy przyjmujesz z podniesioną głową. A jutro formalność :-)
    Daj znać co u lekarza :-)
    inessa wrote:
    Dziewczyny kochane ja dziś na 19.30 jade do gina ciekawe co mi łaskawie powie ??! :P
    A jutro na 9.30 mam komisje w ZUSie i to jest najbardziej mnie stresujące brbrbbrbrbrbr
    Polecam się Wam :D

Anna Maria to sie ciesze,że jest CI lepiej i jestem pełna podziwu dla Plarmisia również <3 <3 <3

Bozia to czekamy na wiadomości :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 15:35

inessa, promyk, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Możesz po 10 dpo.
    Zrobiłam w 10dpo, pewnie wtopa, ale już mniej nerwów będzie i spokojne wakacje...jutro wynik po 14.00

Inesska wypytaj o wszystko tego swojego lekarza i nie popuszczaj, bo to same konowały....:)

Jem truskawki, czereśnie, bób i pieczone młode ziemniaki z koperkiem na maśle...ehhhh żyć nie umierać..:)

Reni, Kasik303, inessa, polarmiś, Lucky, Andzia33, samira, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiek widziałam Cię ;-)
    http://inprl.pl/relikt/5348/?utm_source=Facebook&utm_medium=fanpage&utm_campaign=BornInThePRL

Andzia33, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 825 826 827 828 829 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ