35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki mamy 900 stronę i gdzie te dzidziusie,bociany strajkują,czy co?
A tak wogóle to musimy zdążyc z tymi ciązami w tym roku,bo słyszałam w wiadomościach,że bardzo dużo młodych bocianów zginęło w ostatnim czasie,przez deszcz i grad,no i kto będzie dzieci roznosił w przyszłym roku?polarmiś, Kasik303, gosia7122, megan8, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Dziewczynki mamy 900 stronę i gdzie te dzidziusie,bociany strajkują,czy co?
A tak wogóle to musimy zdążyc z tymi ciązami w tym roku,bo słyszałam w wiadomościach,że bardzo dużo młodych bocianów zginęło w ostatnim czasie,przez deszcz i grad,no i kto będzie dzieci roznosił w przyszłym roku?Andzia33, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
laski wyczytałam wszystkie pościki
bursztynku - wierzę w twoje zdolności genialnej obrony pracy !!
samirka poprawił ci się już nastrój? i na badania ruszaj i do nowej gin
inessa myślami jestem z tobąAndzia33, megan8, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dzieki Aniu ja mam wizyte u Gina 11.7 ,wiec zobacze co mi powie.A u Ciebie jak psychicznie ok czy nie bardzo ? ,mi wreszcie przestaly sie snic male dzieci i kobiety w ciazy.Zaczelam znowu Sport i jest ok.
samira lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Zrobiłam w 10dpo, pewnie wtopa, ale już mniej nerwów będzie i spokojne wakacje...jutro wynik po 14.00
Inesska wypytaj o wszystko tego swojego lekarza i nie popuszczaj, bo to same konowały....
Jem truskawki, czereśnie, bób i pieczone młode ziemniaki z koperkiem na maśle...ehhhh żyć nie umierać..inessa lubi tę wiadomość
-
Bursztynku dasz rade, poprawki nanioslas , praca poprawiona - napisana. Teraz tylko dobra gadka i pol sukcesu za toba. Druga polowa w pracy. Podejdz do tego w ten sposob
Strzel sobie kielicha, rozluznij sie, odprez sie ze swim domowym promotorem. Jak sie bedziesz tak spinac to wpadniesz w nerwice lub inne depresyjne cholerstwo. Zrobilas co moglas teraz pozamiatane. Oddychaj gleboko - bedzie ok
inessa lubi tę wiadomość
Promyk -
polarmiś wrote:Zrób sobie Long Island Iced Tea i poprawki zrobisz w 10 min. Dasz radę, wierzymy w Ciebie a ja osobiście podziwiam Cię, że Ci się chce. Mnie namawiano na doktorat (matko boska a po co) a ja wolałabym tylko pieluch i ogródek i o to walczę. Ogródek mam w zasadzie, pieluch mi brakuje...
przyznam, ze ja tez chcialam robic doktorat, ale chyba zmienilam zdanie, przynajmniej narazie.
inessa lubi tę wiadomość