X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne!!! Tak właśnie było, przed chwilą, poszłam po mrożone ryby a Tu hyc Policjant. Masz mnie!!!! A tak bardzo chciałam być incognito!

!!!
    Reni wrote:
    Misiek widziałam Cię ;-)
    http://inprl.pl/relikt/5348/?utm_source=Facebook&utm_medium=fanpage&utm_campaign=BornInThePRL

inessa, Andzia33, Reni lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko bedzie dobrze. Napisz co wyszlo na komisji

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1. Czekania nie zazdroszczę,
    2. Tak zrób Iness!
    3. O matko - ja też tak chcę!!!!
    Bozia3 wrote:
    Zrobiłam w 10dpo, pewnie wtopa, ale już mniej nerwów będzie i spokojne wakacje...jutro wynik po 14.00

Inesska wypytaj o wszystko tego swojego lekarza i nie popuszczaj, bo to same konowały....:)

Jem truskawki, czereśnie, bób i pieczone młode ziemniaki z koperkiem na maśle...ehhhh żyć nie umierać..:)

inessa, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja już nie wiem o co mam pytać? Mam dziś mega wku....ka Invision-Board-France-377.gif i już mi się robi misz masz w łepetynie :P

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnoMario ja miałam taki dłuższy okres, z tym że pierwsze dwa dni tak obfite że brałam cyclonaminę żeby nie było krwotoku
    przytulam Cię mocno

anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia licz się z tym, że ewentualny wynik ujemny o niczym nie świadczy, bo owulacja mogła się przesunąć, bo samo połączenie się komórek, wędrówka jajowodem, implantacja-to może trwać nawet 12-14 dni, a HCG rośnie dopiero po zakończonej implantacji i to też nie każdej tak samo szybko
    Trzymam kciuki by już od razu był dodatni!

Andzia33, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przezylam i ja i cora rozmowe. Nie bylo sympatycznie. Koles musial przyjsc doslownie na 5 min pogadanki. Nie odposcilam. Przedstawilam mu moje warunki i doradzilam aby wziol to na powaznie :
    1.zrozum ze teraz sie nie polubimy
    2. Jestem wszedzie
    3. Skrzywdzisz ja, ja skrzywdze ciebie
    4. Miej prawnika
    5. Jesli mine oszukasz znajde cie
    6. To jest moja ksiezniczka, nie twoja dupa
    7. Cokolwiek jej zrobisz, bolesnie zrobie to samo to ie
    Zartuje ale delikatnie ujmujac otrzymali odemnie w pewnym sense przestrogi. Moja cora wie ze gdyby cos jej zrobil wbrew jej woli bedzie bolalo . Zostal uprzedzony ze w takim momencie be de nieobliczalna.
    Przezylam i pozwolilam, i man tylko nadzieje ze nie pozaluje. Take jak mowilam mojej force - ufam ci ale nie mialam okazji zaufac jemu poniewaz go nawet troszke nie poznalam. Oboje przyznali ze to jest nie fer w stosunku do mine. Chociaz cos...
    Ja tez musialam to przemyslec i przelknac. A co najwazniejsze zaufac

polarmiś, megan8, Andzia33, Lucky, Mango, inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

Promyk
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Ja też nie mam abonamentu, ale takie wyszukiwanie działa :)
    u mnie też

Mango, inessa, Sylwia78 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że jesteś po rozmowie i poproś córkę aby jednak i Ciebie zrozumiała i Tobie zaufała i dała możliwość poznania gościa skoro jest dla niej tak ważny to i dla Ciebie również.

promyk wrote:
    Przezylam i ja i cora rozmowe. Nie bylo sympatycznie. Koles musial przyjsc doslownie na 5 min pogadanki. Nie odposcilam. Przedstawilam mu moje warunki i doradzilam aby wziol to na powaznie :
    1.zrozum ze teraz sie nie polubimy
    2. Jestem wszedzie
    3. Skrzywdzisz ja, ja skrzywdze ciebie
    4. Miej prawnika
    5. Jesli mine oszukasz znajde cie
    6. To jest moja ksiezniczka, nie twoja dupa
    7. Cokolwiek jej zrobisz, bolesnie zrobie to samo to ie
    Zartuje ale delikatnie ujmujac otrzymali odemnie w pewnym sense przestrogi. Moja cora wie ze gdyby cos jej zrobil wbrew jej woli bedzie bolalo . Zostal uprzedzony ze w takim momencie be de nieobliczalna.
    Przezylam i pozwolilam, i man tylko nadzieje ze nie pozaluje. Take jak mowilam mojej force - ufam ci ale nie mialam okazji zaufac jemu poniewaz go nawet troszke nie poznalam. Oboje przyznali ze to jest nie fer w stosunku do mine. Chociaz cos...
    Ja tez musialam to przemyslec i przelknac. A co najwazniejsze zaufac

megan8, Andzia33, promyk, inessa lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki,tylko na chwilkę bo w pracy zapier... l.

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób sobie Long Island Iced Tea i poprawki zrobisz w 10 min. Dasz radę, wierzymy w Ciebie a ja osobiście podziwiam Cię, że Ci się chce. Mnie namawiano na doktorat (matko boska a po co) a ja wolałabym tylko pieluch i ogródek i o to walczę. Ogródek mam w zasadzie, pieluch mi brakuje...
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczynki

Za 9 dni oddaje ostatecznie prace, strach rosnie, czas maleje a mi sie rece coraz bardziej trzesa.
    Milego dnia :)

Andzia33, inessa, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co ja tu tak sama z sobą dyskutuję, Megan wiedzę, że jesteś co się nie odzywasz. Jak maluszek - kopie?

Andzia33, inessa, megan8, Lucky lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesso trzymam kciuki za oba spotkania

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 też widzę, że cichaczem się przemyka przez prasówkę .

Andzia33, gosia7122, inessa lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia trzymam kciuki za dobrą betę!
    Promyk super,ze porozmawialiście.20lat to niby dużo,a jednocześnie bardzo mało.Ja niestety w wieku 20 lat straciłam mamę i zostałam z 6 letnią siostrą na głowie[bo ojciec miał na głowie kochankę]Tak więc ,w życiu różnie bywa.Ale to zupełnie nie na temat.

promyk, polarmiś, inessa, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • promyk Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Dobrze, że jesteś po rozmowie i poproś córkę aby jednak i Ciebie zrozumiała i Tobie zaufała i dała możliwość poznania gościa skoro jest dla niej tak ważny to i dla Ciebie również.
    Misiaczku czy zamontowalas podsluch w toruniu.... formalnie jakbys byla wczoraj ze mna :-) :-) Najwyrazniej wiesz o co mi chodzilo szybciej niz cora.

polarmiś, inessa, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo to taki wiek że ja rozumiem mamy :-)

promyk wrote:
    Misiaczku czy zamontowalas podsluch w toruniu.... formalnie jakbys byla wczoraj ze mna :-) :-) Najwyrazniej wiesz o co mi chodzilo szybciej niz cora.

inessa, promyk lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Andzia33 też widzę, że cichaczem się przemyka przez prasówkę .
    trudno nadążyć co chcę coś napisać ,to nowe tematy od wczoraj wieczora 7 stron do przeczytania jesteście płodne niesamowicie...

inessa, Andzia33, grosza, Mango lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ok, rozumiem, masz dyspensę choć mnie uczono, ze robota to głupota .....

Andzia33 wrote:
    Witam kobietki,tylko na chwilkę bo w pracy zapier... l.

inessa, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płodne płodne, same brzuchatki tu siedzą...
    gosia7122 wrote:
    trudno nadążyć co chcę coś napisać ,to nowe tematy od wczoraj wieczora 7 stron do przeczytania jesteście płodne niesamowicie...

inessa, Andzia33, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 826 827 828 829 830 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ