X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za mile towarzystwo dobranocka :-)
    Simba wrote:
    :)
    Branoc Pachnidelko! :)

201407014965.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to już ta godzina?
    niech ktoś zatrzyma czas !!!

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mango nie w tym rzecz .Po prostu troche niepowazne sie wydaje ,ze przezywasz ,ze małz chory i sex ubogi skoro przez 2 lata nie zrobiliscie nic wiecej w kierunku tego by pojawiło sie dziecko. Gdybyscie mieli po 20lat to mozna tak se eksperymentowac z palcem bozym.Ale w Waszym przypadku ani czas ani biologia nie działa na Wasza korzyśc A łudzenie sie każdego miesiąca jest wręcz katorga dla kazdej kobiety....

Mnie dziwi jedno. Ze dopiero teraz Mango zaczela brac leki na tarczyce. Mango, nie badalas wczesniej TSH???

Zofia8
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór drogie panie , jak zwykle jestem tylko na chwilę , i raz na jakiś czas. Właśnie szykuje się do wyjazdu z moja czekoladka do polski. Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa. Pomimo tego całego latania za papierami i rozliczenia mi. I chciałam się pochwalić ze zrobię coś może głupiego , ale dla mnie ważnego . Bo zrobię sobie tatuaż na nadgarstku z imieniem i data urodzenia mojego skarbka . Obiecałam to sobie juz bardzo dawno . Pozdrawiam was gorąco i śliczne te wasze skarby .

Margolcia88, moremi, Aasiula, macduska, Parka, Sabina, gretka, kkisia, anna maria, megan8, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tu dziwnego? Nie od dzisiaj wiadomo, że Mangus boi się medyków
    dajcie już jej spokój
    Zofia8 wrote:
    Mnie dziwi jedno. Ze dopiero teraz Mango zaczela brac leki na tarczyce. Mango, nie badalas wczesniej TSH???

moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziesz Iwka na stałe?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 06:38

Sabina lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzien!
    Słońce wróciło w pełni mimo ,ze mrozik trzyma :D Takze wiosna radosna przyszła.
    Miłego kobitki :)

Aasiula, Margolcia88, macduska, Parka, Sabina, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Słońce świeci, moja wspołlokatorka z wczoraj poszła rodzić o 4 rano, a ja idę na badanie krwi.
    Ale ta typiara to na bank znajdzie się kiedys na bece. Skurcze się jej zaczęły, a ona płacze, że fajek nie zabrała, bo tak się śpieszyła, ale od czego jest mamusia ;-) laska chodziła w nocy palić gdzieś do piwnicy.
    Jak to dobrze, że rzuciłam.

Aasiula, macduska, Simba, Bozia3, Sabina, Zofia8, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    i jak tu skrócić Legolasa do trzech liter? ;)

Moremi, ale z moim szczęsciem, to wtedy wyrośnie krepy zapaśnik rugby... i Elf..hmm
    :)))))))))))))
    Gol! las! Ew. Lego ale to juz 4.

moremi, Aasiula, macduska, Simba, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Słońce świeci, moja wspołlokatorka z wczoraj poszła rodzić o 4 rano, a ja idę na badanie krwi.
    Ale ta typiara to na bank znajdzie się kiedys na bece. Skurcze się jej zaczęły, a ona płacze, że fajek nie zabrała, bo tak się śpieszyła, ale od czego jest mamusia ;-) laska chodziła w nocy palić gdzieś do piwnicy.
    Jak to dobrze, że rzuciłam.
    Znam ten ból wiec nie będe potepiac laski.Też jestem szczęśliwa ,że rzuciłam to w cholere :)

Aasiula, macduska, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dybry ;)
    Chyba wraca wiosna do mnie ;)
    Milego dnia wszystkim ;)

macduska, Parka, Sabina, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Znam ten ból wiec nie będe potepiac laski.

A ja będę. Fakt nie znam bólu nikotynowego głodu ale to jedna z niewielu rzeczy dla których nie mam odrobiny zrozumienia.
    Co za durna bździągwa!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 07:26

mamatrojki80, moremi, Parka, Zofia8, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I witam słonecznomroźnoponiedziałkowo.
    Czeka mnie ciężki tydzień. Miłego dnia!

Aasiula, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A ja będę. Fakt nie znam bólu nikotynowego głodu ale to jedna z niewielu rzeczy dla których nie mam odrobiny zrozumienia.
    Co za durna bździągwa!!!
    Bo nie znasz bólu nikotynowego ;)

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Znam ten ból wiec nie będe potepiac laski.Też jestem szczęśliwa ,że rzuciłam to w cholere :)

Cześć :)
    Słońce okropne,świeci, razi i w ogóle...
    W lodówce za to wichry wspomnień po produktach spożywczych, więc na to słońce muszę iść i coś kupić, bo Małgosia dostała jogurt na śniadanie i zaraz będzie krzyczała o coś konkretnego.
    Ja też rzuciłam, ale tęsknię strasznie. Nie palę ponad cztery lata, a ostatnio tak mi się chce, że szok. Może na starość znów zacznę :) Jeśli mnie będzie stać :)

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bo nie znasz bólu nikotynowego ;)

No nie znam. Na szczęście w odpowiednim momencie spotkałam ludzi, którzy skutecznie zniechęcili mnie do palenia.

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie paperochow ja tez paliłam i o dziwo zaczelam jarac jak mialam 21 lat ,jak zycie mi sie wyjebalo do gory nogami,Palilam dlugo ale od 4 lat tez juz nie pale i nie zaluje.Ale gdybym wiedziala ze tak łatwo bedzie mi to rzucic zrobilabym to duzo,duzo wczesniej :)

macduska, moremi, Parka, kkisia, ComeToMeBaby, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam ten głód, potępiam i skoro pali, to i w ryj można jej dać, bo dziecku nie zaszkodzi. Już bardziej suka dba o swoje młode!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 08:00

Simba, macduska, moremi, Parka, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    W temacie paperochow ja tez paliłam i o dziwo zaczelam jarac jak mialam 21 lat ,jak zycie mi sie wyjebalo do gory nogami,Palilam dlugo ale od 4 lat tez juz nie pale i nie zaluje.Ale gdybym wiedziala ze tak łatwo bedzie mi to rzucic zrobilabym to duzo,duzo wczesniej :)

Ja podobnie, zaczęłam późno, jak mialam 22 lata. Ale odstawianie to był koszmar.
    Samo zaprzestanie palenia to nic, dwa tygodnie trwało, ale efekty - obnizony nastrój, wahania, kaszel i inne cuda trwały 9 miesięcy. Drugi raz bym nie rzucała, więc nie wracam :)

moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ja podobnie, zaczęłam późno, jak mialam 22 lata. Ale odstawianie to był koszmar.
    Samo zaprzestanie palenia to nic, dwa tygodnie trwało, ale efekty - obnizony nastrój, wahania, kaszel i inne cuda trwały 9 miesięcy. Drugi raz bym nie rzucała, więc nie wracam :)
    Ja nie mialam problemow kiedys po imprezie mialam takiego kaca nikotynowego ze zdychalam 4 dni,no bo jak impeza to [papierosy jeden od drugiego odpalany.
    I tak powiedzialam od dzisiaj nie pale i wywalilam wszystkie pety.I to byl koniec jarania,nic sie ze mna nie dzialo :) Nawet nie przytylam :)
    ooo przepraszam teraz jestem jeszcze gorsza od ludzi ktorzy nie palili nigdy.Jestem wrogiem palenia i ten smrod kurwa nie znosze go !
    A jak widze laske w cizy z petem w gebie to mnie szlag trafia .

moremi, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

‹‹ 8220 8221 8222 8223 8224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ