35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Mango nie w tym rzecz .Po prostu troche niepowazne sie wydaje ,ze przezywasz ,ze małz chory i sex ubogi skoro przez 2 lata nie zrobiliscie nic wiecej w kierunku tego by pojawiło sie dziecko. Gdybyscie mieli po 20lat to mozna tak se eksperymentowac z palcem bozym.Ale w Waszym przypadku ani czas ani biologia nie działa na Wasza korzyśc A łudzenie sie każdego miesiąca jest wręcz katorga dla kazdej kobiety....
Mnie dziwi jedno. Ze dopiero teraz Mango zaczela brac leki na tarczyce. Mango, nie badalas wczesniej TSH???
Zofia8
-
Dobry wieczór drogie panie , jak zwykle jestem tylko na chwilę , i raz na jakiś czas. Właśnie szykuje się do wyjazdu z moja czekoladka do polski. Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa. Pomimo tego całego latania za papierami i rozliczenia mi. I chciałam się pochwalić ze zrobię coś może głupiego , ale dla mnie ważnego . Bo zrobię sobie tatuaż na nadgarstku z imieniem i data urodzenia mojego skarbka . Obiecałam to sobie juz bardzo dawno . Pozdrawiam was gorąco i śliczne te wasze skarby .
Margolcia88, moremi, Aasiula, macduska, Parka, Sabina, gretka, kkisia, anna maria, megan8, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
A co tu dziwnego? Nie od dzisiaj wiadomo, że Mangus boi się medyków
dajcie już jej spokój
Zofia8 wrote:Mnie dziwi jedno. Ze dopiero teraz Mango zaczela brac leki na tarczyce. Mango, nie badalas wczesniej TSH???moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bry
Słońce świeci, moja wspołlokatorka z wczoraj poszła rodzić o 4 rano, a ja idę na badanie krwi.
Ale ta typiara to na bank znajdzie się kiedys na bece. Skurcze się jej zaczęły, a ona płacze, że fajek nie zabrała, bo tak się śpieszyła, ale od czego jest mamusialaska chodziła w nocy palić gdzieś do piwnicy.
Jak to dobrze, że rzuciłam.Aasiula, macduska, Simba, Bozia3, Sabina, Zofia8, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Elfik wrote:i jak tu skrócić Legolasa do trzech liter?
Moremi, ale z moim szczęsciem, to wtedy wyrośnie krepy zapaśnik rugby... i Elf..hmm
))))))))))))
moremi, Aasiula, macduska, Simba, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Słońce świeci, moja wspołlokatorka z wczoraj poszła rodzić o 4 rano, a ja idę na badanie krwi.
Ale ta typiara to na bank znajdzie się kiedys na bece. Skurcze się jej zaczęły, a ona płacze, że fajek nie zabrała, bo tak się śpieszyła, ale od czego jest mamusialaska chodziła w nocy palić gdzieś do piwnicy.
Jak to dobrze, że rzuciłam.Aasiula, macduska, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Znam ten ból wiec nie będe potepiac laski.
A ja będę. Fakt nie znam bólu nikotynowego głodu ale to jedna z niewielu rzeczy dla których nie mam odrobiny zrozumienia.
Co za durna bździągwa!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 07:26
mamatrojki80, moremi, Parka, Zofia8, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Znam ten ból wiec nie będe potepiac laski.Też jestem szczęśliwa ,że rzuciłam to w cholere
Cześć
Słońce okropne,świeci, razi i w ogóle...
W lodówce za to wichry wspomnień po produktach spożywczych, więc na to słońce muszę iść i coś kupić, bo Małgosia dostała jogurt na śniadanie i zaraz będzie krzyczała o coś konkretnego.
Ja też rzuciłam, ale tęsknię strasznie. Nie palę ponad cztery lata, a ostatnio tak mi się chce, że szok. Może na starość znów zacznęJeśli mnie będzie stać
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
W temacie paperochow ja tez paliłam i o dziwo zaczelam jarac jak mialam 21 lat ,jak zycie mi sie wyjebalo do gory nogami,Palilam dlugo ale od 4 lat tez juz nie pale i nie zaluje.Ale gdybym wiedziala ze tak łatwo bedzie mi to rzucic zrobilabym to duzo,duzo wczesniej
macduska, moremi, Parka, kkisia, ComeToMeBaby, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Znam ten głód, potępiam i skoro pali, to i w ryj można jej dać, bo dziecku nie zaszkodzi. Już bardziej suka dba o swoje młode!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 08:00
Simba, macduska, moremi, Parka, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:W temacie paperochow ja tez paliłam i o dziwo zaczelam jarac jak mialam 21 lat ,jak zycie mi sie wyjebalo do gory nogami,Palilam dlugo ale od 4 lat tez juz nie pale i nie zaluje.Ale gdybym wiedziala ze tak łatwo bedzie mi to rzucic zrobilabym to duzo,duzo wczesniej
Ja podobnie, zaczęłam późno, jak mialam 22 lata. Ale odstawianie to był koszmar.
Samo zaprzestanie palenia to nic, dwa tygodnie trwało, ale efekty - obnizony nastrój, wahania, kaszel i inne cuda trwały 9 miesięcy. Drugi raz bym nie rzucała, więc nie wracam
moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Ja podobnie, zaczęłam późno, jak mialam 22 lata. Ale odstawianie to był koszmar.
Samo zaprzestanie palenia to nic, dwa tygodnie trwało, ale efekty - obnizony nastrój, wahania, kaszel i inne cuda trwały 9 miesięcy. Drugi raz bym nie rzucała, więc nie wracam
I tak powiedzialam od dzisiaj nie pale i wywalilam wszystkie pety.I to byl koniec jarania,nic sie ze mna nie dzialoNawet nie przytylam
ooo przepraszam teraz jestem jeszcze gorsza od ludzi ktorzy nie palili nigdy.Jestem wrogiem palenia i ten smrod kurwa nie znosze go !
A jak widze laske w cizy z petem w gebie to mnie szlag trafia .
moremi, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość