X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za mile towarzystwo dobranocka :-)
    Simba wrote:
    :)
    Branoc Pachnidelko! :)

201407014965.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to już ta godzina?
    niech ktoś zatrzyma czas !!!

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mango nie w tym rzecz .Po prostu troche niepowazne sie wydaje ,ze przezywasz ,ze małz chory i sex ubogi skoro przez 2 lata nie zrobiliscie nic wiecej w kierunku tego by pojawiło sie dziecko. Gdybyscie mieli po 20lat to mozna tak se eksperymentowac z palcem bozym.Ale w Waszym przypadku ani czas ani biologia nie działa na Wasza korzyśc A łudzenie sie każdego miesiąca jest wręcz katorga dla kazdej kobiety....

Mnie dziwi jedno. Ze dopiero teraz Mango zaczela brac leki na tarczyce. Mango, nie badalas wczesniej TSH???

Zofia8
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór drogie panie , jak zwykle jestem tylko na chwilę , i raz na jakiś czas. Właśnie szykuje się do wyjazdu z moja czekoladka do polski. Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa. Pomimo tego całego latania za papierami i rozliczenia mi. I chciałam się pochwalić ze zrobię coś może głupiego , ale dla mnie ważnego . Bo zrobię sobie tatuaż na nadgarstku z imieniem i data urodzenia mojego skarbka . Obiecałam to sobie juz bardzo dawno . Pozdrawiam was gorąco i śliczne te wasze skarby .

Margolcia88, moremi, Aasiula, macduska, Parka, Sabina, gretka, kkisia, anna maria, megan8, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tu dziwnego? Nie od dzisiaj wiadomo, że Mangus boi się medyków
    dajcie już jej spokój
    Zofia8 wrote:
    Mnie dziwi jedno. Ze dopiero teraz Mango zaczela brac leki na tarczyce. Mango, nie badalas wczesniej TSH???

moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziesz Iwka na stałe?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 06:38

Sabina lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzien!
    Słońce wróciło w pełni mimo ,ze mrozik trzyma :D Takze wiosna radosna przyszła.
    Miłego kobitki :)

Aasiula, Margolcia88, macduska, Parka, Sabina, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Słońce świeci, moja wspołlokatorka z wczoraj poszła rodzić o 4 rano, a ja idę na badanie krwi.
    Ale ta typiara to na bank znajdzie się kiedys na bece. Skurcze się jej zaczęły, a ona płacze, że fajek nie zabrała, bo tak się śpieszyła, ale od czego jest mamusia ;-) laska chodziła w nocy palić gdzieś do piwnicy.
    Jak to dobrze, że rzuciłam.

Aasiula, macduska, Simba, Bozia3, Sabina, Zofia8, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    i jak tu skrócić Legolasa do trzech liter? ;)

Moremi, ale z moim szczęsciem, to wtedy wyrośnie krepy zapaśnik rugby... i Elf..hmm
    :)))))))))))))
    Gol! las! Ew. Lego ale to juz 4.

moremi, Aasiula, macduska, Simba, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Słońce świeci, moja wspołlokatorka z wczoraj poszła rodzić o 4 rano, a ja idę na badanie krwi.
    Ale ta typiara to na bank znajdzie się kiedys na bece. Skurcze się jej zaczęły, a ona płacze, że fajek nie zabrała, bo tak się śpieszyła, ale od czego jest mamusia ;-) laska chodziła w nocy palić gdzieś do piwnicy.
    Jak to dobrze, że rzuciłam.
    Znam ten ból wiec nie będe potepiac laski.Też jestem szczęśliwa ,że rzuciłam to w cholere :)

Aasiula, macduska, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dybry ;)
    Chyba wraca wiosna do mnie ;)
    Milego dnia wszystkim ;)

macduska, Parka, Sabina, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Znam ten ból wiec nie będe potepiac laski.

A ja będę. Fakt nie znam bólu nikotynowego głodu ale to jedna z niewielu rzeczy dla których nie mam odrobiny zrozumienia.
    Co za durna bździągwa!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 07:26

mamatrojki80, moremi, Parka, Zofia8, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I witam słonecznomroźnoponiedziałkowo.
    Czeka mnie ciężki tydzień. Miłego dnia!

Aasiula, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A ja będę. Fakt nie znam bólu nikotynowego głodu ale to jedna z niewielu rzeczy dla których nie mam odrobiny zrozumienia.
    Co za durna bździągwa!!!
    Bo nie znasz bólu nikotynowego ;)

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Znam ten ból wiec nie będe potepiac laski.Też jestem szczęśliwa ,że rzuciłam to w cholere :)

Cześć :)
    Słońce okropne,świeci, razi i w ogóle...
    W lodówce za to wichry wspomnień po produktach spożywczych, więc na to słońce muszę iść i coś kupić, bo Małgosia dostała jogurt na śniadanie i zaraz będzie krzyczała o coś konkretnego.
    Ja też rzuciłam, ale tęsknię strasznie. Nie palę ponad cztery lata, a ostatnio tak mi się chce, że szok. Może na starość znów zacznę :) Jeśli mnie będzie stać :)

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bo nie znasz bólu nikotynowego ;)

No nie znam. Na szczęście w odpowiednim momencie spotkałam ludzi, którzy skutecznie zniechęcili mnie do palenia.

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie paperochow ja tez paliłam i o dziwo zaczelam jarac jak mialam 21 lat ,jak zycie mi sie wyjebalo do gory nogami,Palilam dlugo ale od 4 lat tez juz nie pale i nie zaluje.Ale gdybym wiedziala ze tak łatwo bedzie mi to rzucic zrobilabym to duzo,duzo wczesniej :)

macduska, moremi, Parka, kkisia, ComeToMeBaby, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam ten głód, potępiam i skoro pali, to i w ryj można jej dać, bo dziecku nie zaszkodzi. Już bardziej suka dba o swoje młode!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 08:00

Simba, macduska, moremi, Parka, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    W temacie paperochow ja tez paliłam i o dziwo zaczelam jarac jak mialam 21 lat ,jak zycie mi sie wyjebalo do gory nogami,Palilam dlugo ale od 4 lat tez juz nie pale i nie zaluje.Ale gdybym wiedziala ze tak łatwo bedzie mi to rzucic zrobilabym to duzo,duzo wczesniej :)

Ja podobnie, zaczęłam późno, jak mialam 22 lata. Ale odstawianie to był koszmar.
    Samo zaprzestanie palenia to nic, dwa tygodnie trwało, ale efekty - obnizony nastrój, wahania, kaszel i inne cuda trwały 9 miesięcy. Drugi raz bym nie rzucała, więc nie wracam :)

moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ja podobnie, zaczęłam późno, jak mialam 22 lata. Ale odstawianie to był koszmar.
    Samo zaprzestanie palenia to nic, dwa tygodnie trwało, ale efekty - obnizony nastrój, wahania, kaszel i inne cuda trwały 9 miesięcy. Drugi raz bym nie rzucała, więc nie wracam :)
    Ja nie mialam problemow kiedys po imprezie mialam takiego kaca nikotynowego ze zdychalam 4 dni,no bo jak impeza to [papierosy jeden od drugiego odpalany.
    I tak powiedzialam od dzisiaj nie pale i wywalilam wszystkie pety.I to byl koniec jarania,nic sie ze mna nie dzialo :) Nawet nie przytylam :)
    ooo przepraszam teraz jestem jeszcze gorsza od ludzi ktorzy nie palili nigdy.Jestem wrogiem palenia i ten smrod kurwa nie znosze go !
    A jak widze laske w cizy z petem w gebie to mnie szlag trafia .

moremi, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

‹‹ 8220 8221 8222 8223 8224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ