35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Ja nie mialam problemow kiedys po imprezie mialam takiego kaca nikotynowego ze zdychalam 4 dni,no bo jak impeza to [papierosy jeden od drugiego odpalany.
I tak powiedzialam od dzisiaj nie pale i wywalilam wszystkie pety.I to byl koniec jarania,nic sie ze mna nie dzialoNawet nie przytylam
ooo przepraszam teraz jestem jeszcze gorsza od ludzi ktorzy nie palili nigdy.Jestem wrogiem palenia i ten smrod kurwa nie znosze go !
A jak widze laske w cizy z petem w gebie to mnie szlag trafia .
Mnie wkurza jak wychodzę np. z budynku- biura, szpitala, sklepu i wchodzę w chmurę dumu bo się pracownikom palic zachciało ale wyjść 4 kroki dalej już nie. Wtedy wychodzi ze mnie skorpion.Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Bo nie znasz bólu nikotynowego
Kapta, ja może i bym nawet nie wspomniała o tym, ale laska zalewała się rzewnymi łzami, że fajek nie ma. A jak już dostała, to całą noc kursowała do piwnicy.
Żeby dodać trochę smaczku, to laska jest parę dni po terminie, a dzieciak nie waży nawet 2,5 kg. Ciąża druga.macduska, Simba, kapturnica, Aasiula, dorbie, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja znam, ale są sytuacje, gdy trzeba było przecierpieć. Moja kuzynka paliła i w czasie ciąży odstawiła. Lekarz jej powiedział, że jak bardzo ją przyciśnie, to moze zapalić sobie pół papierosa.
Kapta, ja może i bym nawet nie wspomniała o tym, ale laska zalewała się rzewnymi łzami, że fajek nie ma. A jak już dostała, to całą noc kursowała do piwnicy.
Żeby dodać trochę smaczku, to laska jest parę dni po terminie, a dzieciak nie waży nawet 2,5 kg. Ciąża druga.
I pierwsza poleci po becikowe. Flaki się wywracają.moremi lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No dobra co tam dobrego dzisiaj pichcicie laski na obiad ?
Nie mam pomysla na dzisiaj.
Jak nie było dostawy, to raczej racuchy z jabłkami, może jakaś zupka.
Odpuściłam sprzątanie kuchni w łikend, więc najpierw to muszę dokopać się do zlewu.
A najchętniej wróciłabym na podłogę i się przespała jeszcze, bo jestem dopiero od półtorej godziny na nigach, a plecy już mnie dobijają. Znów mam jakieś zapalenie mięśni, czy co.
Aasiula lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Nic nie mówią kiedy wyjdziesz Moremi?
macduska, Aasiula, Krakonka, kapturnica, Sabina, paszczakin, Simba, Dziobak, dorbie, kkisia, ComeToMeBaby, Natka_79, ania.g, gosia7122, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mnie się trafiło żłobkowe dziecko. Od dwóch tygodni sama idzie do żłobka, sama się chce rozbierać w szatni i sama idzie do sali. Zaczęła bardzo aktywnie reagować na inne dzieci, inicjuje zabawy, próbuje mówić, zadaje dużo "pytań" (po swojemu), zaczepia ludzi w autobusach, jest pewna siebie i taka dorosła...
W ciągu miesiąca z "dzidziusia" zmieniła się w mądrą dziewczynkę.
Ach, a ten wieloryb do płukania głowy, prawidłowo użyty - działamoremi, Aasiula, Sabina, Dziobak, gretka, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, Parka, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:Ja znam, ale są sytuacje, gdy trzeba było przecierpieć. Moja kuzynka paliła i w czasie ciąży odstawiła. Lekarz jej powiedział, że jak bardzo ją przyciśnie, to moze zapalić sobie pół papierosa.
Żeby dodać trochę smaczku, to laska jest parę dni po terminie, a dzieciak nie waży nawet 2,5 kg. Ciąża druga.
Nie potepie laski bo sama byłam młoda i głupia i paliłam w ciąży baa nawet na porodówce zdarzyło mi sie, wiec jakbym zaczeła na nia najeżdżać byłabym sama dla siebie smieszna.Po prostu wtedy wydawało mi sie ,ze fajki to cały świat tak mna kurwy rządziły.Dziś z perspektywy czasu wiem ,ze to chujostwo .Ale wtedy..ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 08:38
Aasiula, Krakonka, Simba, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
słoneczko za oknem, szkoda że niedziela taka krótka była
Aasiula, dorbie, Sabina, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:Paszczakinku, czy wiesz, ze ja tez spakuję taka torbe ?
powiedz, bo juz teraz chcialabym wiedziec
ja tam wierze, ze kazdemu kto walczy w koncu sie uda!Aasiula, macduska, Krakonka, Simba, moremi, Sabina, kkisia, kapturnica, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hello wiedźmy
mam pytanie odnośnie rzeżuchy
jak ją sadzicie?
wiem wiem gupie pytanie i pewnie w google jest od pyty rad
ale wolę taka sprawdzoną
posiałam kiedyś na wacie, jak w podstawówce na biologi się sadziło ...ale mi spleśniała
Reni, ja zazwyczaj nie mam normalnej waty w domu, wiec sadze na wacikach do demakijazunawet jak duzy talerz, to ladnie nimi wyscielam i gra
Aasiula, Dziobak, moremi, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
A ja to bym se zapaliła... Borze zielony, jak bym sobie zapaliła...
Pewnie zaraz by mi się humor poprawił, plecy przestay bolećNo i czasu bym miała więcej dla siebie - co jakiś czas wyjście na taras na dymka...
Ale odkąd rzuciłam, papierosy, dym i niedopałki śmierdzą mi masakrycznie. W sobotę zrobiłam awanturę w parku, bo gość palił, a to taki park specjalnie dla dzieci i jest całkowity zakaz.
A w ogóle to mam dzisiaj wizyte u ginki i stąd pewnie większe napięcie. To kolejny cykl na "niczym" (oczywiście dostałam ochrzan za to nic, bo w sumie biorę bromergon i brałam duphaston). Ale z drugiej strony jak da mi clo, to potem będzie jeszcze mniej opcji dla mnie.
Dzisiaj sprawdzamy, czy jajo pękło. Dzisiaj 14 dc, więc w sumie może jeszcze pęknąć.
No i planach mam jeszcze użerkę z ZUSem i z orange.moremi, ComeToMeBaby, gosia7122, SolarPolar lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:A ja to bym se zapaliła... Borze zielony, jak bym sobie zapaliła...
Pewnie zaraz by mi się humor poprawił, plecy przestay bolećNo i czasu bym miała więcej dla siebie - co jakiś czas wyjście na taras na dymka...
Ale odkąd rzuciłam, papierosy, dym i niedopałki śmierdzą mi masakrycznie. W sobotę zrobiłam awanturę w parku, bo gość palił, a to taki park specjalnie dla dzieci i jest całkowity zakaz.
A w ogóle to mam dzisiaj wizyte u ginki i stąd pewnie większe napięcie. To kolejny cykl na "niczym" (oczywiście dostałam ochrzan za to nic, bo w sumie biorę bromergon i brałam duphaston). Ale z drugiej strony jak da mi clo, to potem będzie jeszcze mniej opcji dla mnie.
Dzisiaj sprawdzamy, czy jajo pękło. Dzisiaj 14 dc, więc w sumie może jeszcze pęknąć.
No i planach mam jeszcze użerkę z ZUSem i z orange.Krakonka, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam na szybciutko
dzis mi sie 10 tydzien zaczyna,jak ten czas goni
jutro pirwsza wizyta u połoznej,kciuki prosze
i znów trza będzie gadać o wszystkich ciązach....jak ja tego nie lubieAasiula, Zofia8, Krakonka, dorbie, Mango, moremi, peppapig, gretka, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Natka_79, kapturnica, gosia7122, Parka, Mega lubią tę wiadomość