35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien Dobry
Palenie rzucilam dawno ale byly czasy, ze odpalalam jednego od drugiego. Ale wiem, ze bedac w ciazy nie zapalilabym ani jednego. A jak widze kobiete w ciazy z papierosem to az mna trzasa,bo to ze ktos chce sie truc to Jego sprawa ale jak truje przyszlego Obywatela to nie mam litoscimoremi, ComeToMeBaby, Parka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Magda* wrote:witam na szybciutko
dzis mi sie 10 tydzien zaczyna,jak ten czas goni
jutro pirwsza wizyta u połoznej,kciuki prosze
i znów trza będzie gadać o wszystkich ciązach....jak ja tego nie lubieMagda*, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:witam na szybciutko
dzis mi sie 10 tydzien zaczyna,jak ten czas goni
jutro pirwsza wizyta u połoznej,kciuki prosze
i znów trza będzie gadać o wszystkich ciązach....jak ja tego nie lubie
Magda, zawsze jak patrze na Twoj suwaczek to mysle, ze czas szybko plynie. Oj nawet za szybko
Magda* lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Ja kciukow nie zaciskam, bo klepac w klawiatore musze, ale Kegla za to jak najbardziej
pozyteczne z pozytecznym..
U nas tez w koncu slonce, jak sie kuwa weekend skonczyl. A ja w fabryce.
I tak postanowilam zwiekszyc wydajnosc, bo chyba juz nie chce po swietach do pracy wracac.. jakas zmeczona sie budze
3 tygodnie przed planowanym to juz chyba jest ok pojsc na zwolnienie..
Poza tym moj ogrod zaczyna wymagac odrobiny milosci, a ze ja sie nie moge wyslilac, to bedzie mi to duzo czasu zajmowac. mam w ogrodzie wieeelki cydr libanski, ktory zamiast jak kazda porzadna choinka zrzucac cale szyszki, zrzuca ich pojedyncze platki.. kazdy wielkosci tak 3x4cm.. Caly trawnik mi cham zadusi i to na wiosne.. cale szczesie, ze tylko co kilka lat mi takie akcje organizuje..Aasiula, macduska, Dziobak, malgos741, moremi, peppapig, gretka, Sabina, kkisia, kapturnica, gosia7122, Parka, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
ja tam nie mam litości dla palaczy
w autobusie poprosiłam panią, żeby otwór gębowy skierowała w inną stronę, bo mnie oddechem zabija
mamatrojki80, Aasiula, moremi, peppapig, Simba, paszczakin, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, megan8, gosia7122, SolarPolar, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
już wspominałam kiedyś na forum pewną panią kierownik, która jarała aż do porodu
pracowała do końca i na przerwie na papierosa pojechała na porodówkę
przykro było patrzeć jak stoi z ogromnym brzuchem i odpala jednego od drugiego
a potem płacz, bo dziecko urodziło się chore, z niedowagą, słabe
reanimacja po porodzie
do dzisiaj jest ciężko chore
brawo dla mamusi!
idź pan w chuj z takimi matkami, z urzędu powinny być ograniczane prawa rodzicielskieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 09:26
macduska, dorbie, mamatrojki80, malgos741, moremi, Simba, Sabina, kkisia, Zofia8, Arwena, ComeToMeBaby, Heretyczka, megan8, gosia7122, Parka, Mega, Magda*, Niuta lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ja kciukow nie zaciskam, bo klepac w klawiatore musze, ale Kegla za to jak najbardziej
pozyteczne z pozytecznym..
U nas tez w koncu slonce, jak sie kuwa weekend skonczyl. A ja w fabryce.
I tak postanowilam zwiekszyc wydajnosc, bo chyba juz nie chce po swietach do pracy wracac.. jakas zmeczona sie budze
3 tygodnie przed planowanym to juz chyba jest ok pojsc na zwolnienie..
Poza tym moj ogrod zaczyna wymagac odrobiny milosci, a ze ja sie nie moge wyslilac, to bedzie mi to duzo czasu zajmowac. mam w ogrodzie wieeelki cydr libanski, ktory zamiast jak kazda porzadna choinka zrzucac cale szyszki, zrzuca ich pojedyncze platki.. kazdy wielkosci tak 3x4cm.. Caly trawnik mi cham zadusi i to na wiosne.. cale szczesie, ze tylko co kilka lat mi takie akcje organizuje..
Cześć wszystkim!
I tak Cię Paszcza podziwiam , że tyle pracując wytrzymałaś!paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale dużo wody?
to ma stać w wodzie?
paszczakin wrote:Reni, ja zazwyczaj nie mam normalnej waty w domu, wiec sadze na wacikach do demakijazunawet jak duzy talerz, to ladnie nimi wyscielam i gra
-
Kiedyś leczyłam się na tarczycę i potem było ok. Teraz sobie myślałam, że ten problem mam z głowy
Dopiero Polar napisał, że przecież mogło się od tego czasu coś skonocić i miała rację.
Zofia8 wrote:Mnie dziwi jedno. Ze dopiero teraz Mango zaczela brac leki na tarczyce. Mango, nie badalas wczesniej TSH???Parka lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Usg będzie jutro, za to dzisiaj odstawili mi pepawerynę. Uff. Moje żyły już tego nie wytrzymywały
peppapig, Mango, Dziobak, Aasiula, Simba, macduska, ola_35, gretka, dorbie, paszczakin, Sabina, kkisia, Arwena, Zofia8, ania.g, gosia7122, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
peppapig wrote:Część dziewczyny
u mnie słońce ale zimno może ze 2 stopnie ino
Aasiula, dorbie, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Peppa, a u Ciebie już wiadomo czy to chłopak czy dziewczyna?
moremi, Aasiula, dorbie, malgos741, Sabina, kkisia, Zofia8, megan8, gosia7122, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Kiedyś leczyłam się na tarczycę i potem było ok. Teraz sobie myślałam, że ten problem mam z głowy
Dopiero Polar napisał, że przecież mogło się od tego czasu coś skonocić i miała rację.
To może i ja TSH sprawdzę. Mango a miałaś jakieś objawy chorobowe?
-
witam ja dziś na obiad tradycyjnie...kapusta zasmażana, ziemniaki i kotlet mielony...
papierosy paliłam w ilościach ogromnych..i rzuciłam...bo mialam w planach ciążę. Nie jestem jednak w stanie potępić palące kobiety w ciąży. Ja rozumiem wszystkie ochy i achy nad zdrowiem dzidziulki w brzuchu...ale uzależnienie - to potężna siła - i jeśli kobietę ciąża zaskoczyła i nie zdążyła ona zakończyć nałogu - to rozumiem, że nie jest w stanie się obronić. Gdyby to było takie łatwe, to ludzie nie umieraliby na raka płuc. Wiedząc, że szkodzą sobie - teoretycznie powinni rozstać się z nałogiem - a jednak tego nie robią, bo nie są w stanie. Każda z nas ma ciągoty do różnych destrukcji i uzależnień - ja tam nie osądzam....i kto jest bez winy niech pierwszy..itpWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 10:04
Aasiula, Simba, kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość