X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a po co od razu te ostre słowa, groźby itd ;-)

załatwie se jakomś zbroje
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/60dd34896d0d.jpg
    Bozia3 wrote:
    chłe chłe...mój facet jest miłośnikiem noży - kolekcjonuje różne, ciekawe egzemplarze - piękne, ale i skuteczne...;) - musiałabyś z nim mieć do czynienia...a to jego pierwsze, upragnione i wyczekane od lat dziecko...:)

moremi, mamatrojki80, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, megan8, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i paczaj jaki ogrodnik będę
    dzięki
    paszczakin wrote:
    nie.. najlepiej zrob tak- ...
    Ja po dwoch dniach, jak rzezuch sie ukorzeni to odstawiam spryskiwacz i znowu zalewa woda i wylewam nadmiar. lenistwo upraszcza sprawe.. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 10:25

Bozia3, moremi, paszczakin, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak się zastanawiam czy to nie wpływ zwierzaków
    podobno dzieci wychowujące się ze zwierzętami są bardziej pogodne

ale będę miała fajoskiego Kajtka ;-)
    może coś w tym jest. Ja nie miałam zwierząt w domu jako dziecko - dopiero teraz mam jako dorosła osoba. Bałam się o te koty nasze - nie znałam reakcji zwierząt na dziecko, ale powiem CI, że natura jest mądra - one jakoś intuicyjnie wiedzą co zrobić. Ta kotka bardziej dzika - w ogóle do niego nie podchodzi, choć on ją z daleka kokietuje...ten drugi - z miękkim charakterem już doświadczył ciągnięcia za ogon, jednak nie odpuszcza kontaktu - podbiega, poliże Kajtka po głowie i ucieka...młody zachwycony - szczególnie, że to kot brytyjski - miły w dotyku...
    Wszystkie durne opowieści o atakach kotów na dzieci, o jakimś wchodzeniu do łóżeczka w nocy i podduszaniu dzieci śmieszą mnie teraz bardzo..:) Koty w nocy chcą mieć spokój - mają swoje miejsca i mają w dupie jakieś tam dzieci....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 10:26

Aasiula, Reni, moremi, paszczakin, kkisia, Dziobak, Simba, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Moje niesforne dziecię tyłkiem do nas... dwa razy na usg byłam i nie pokazało nic między nogami ;)

Peppa, ty bedziesz miec dziewuche. A co chcesz?

Aasiula lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a po co od razu te ostre słowa, groźby itd ;-)

załatwie se jakomś zbroje
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/60dd34896d0d.jpg
    o ja pierdziu...Ty jak już coś wynajdziesz...:)a poza tym to nie groźby - tylko opis hobby..;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 10:29

Aasiula, Reni, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    też mi sie tak wydaje..:)

Aasiula lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja tak zrobilam i na okres karmienia,tylko ja nie jaralam duzo ale zawsze.
    W ciazy mnie odzucilo a pozniej to juz walka byla zeby nie jarac jak karmie
    I dlatego jak skonczylam karmic wrocilam do fajek.
    no i super - gratulacje - ale mam zrozumienie również dla tych, któe tej siły w sobie nie znajdują.

Aasiula, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Mnie się jednak wydaje że będzie chłopak na usg nic nie dojrzeliśmy córka chce dziewczynę a ją biorę co będzie :) tzn co jest bez wybrzydzania ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 10:30

moremi, Aasiula, paszczakin, kkisia, dorbie, ania.g, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic na to nie wskazywało. Dopiero komentarze dziewczyn, a szczególnie Polara dały mi do myślenia ;)
    ola_35 wrote:
    To może i ja TSH sprawdzę. Mango a miałaś jakieś objawy chorobowe?

Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha Bozia ja teraz dopiero zobaczyłam ze Kajtek w koszyczku siedzi :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    reni - nie mądrkuj, bo dawno rzuciłaś fajki...Gdybyś przypadkowo zaszła w ciążę wtedy, kiedy dziecko Ci nie było w głowie i jarałaś ile popadnie - to nie wiem, czy tak łatwo pożegnałabyś się z fajkami w imię dobra dzidziuli. Życie o wiele bardziej jest złożone, niż bysmy chcieli. I nie mówię tu o menelkach - tylko o normalnych kobietach, które cierpią z tego powodu, a jednak od czasu do czasu tego dymka sobie muszą puścić...nawet w ciąży
    Znam takie trzy. Poza nimi dwie, które puszczały tego dymka raz na miesiąc. Ale nie na porodowce. Zlituj się.

Bozia3, Sabina, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale przecież tego nie wiesz Reni....może niech się wypowie taka, co to jarała na maksa i nagle na wieść o ciąży - sru i z dnia na dzień nie pali z tego powodu- no to zrozumiem..
    tak samo się sobie gwarantuje - że nigdy się już nie weźmie słodkiego do ust - ale się o tym zapomina przy pierwszej cukierni....

pfff, wcalenie..
    ja od "diagnozy" tej mojej niby cukrzycy ciazowej niz zlamalam sie nawet pieknie pachnacym croissantem z czekolada wypiekanym na miejscu gdzie codziennie pije kawe. A za zapach idzie zabic ;)

Do tego mam Morki maliny w syropie (z cukrem), o ktorych marzylam przez lata i tez nie otworzylam (a taki sernik na zimno z malinami sobie wyobrazcie), bo wiem, ze na lyzce bym nie poprzestala..

Ziemnarow, chipsow (co mnie akurat bardziej kusi iz slodkie) tez nie ruszylam. Wytrzymam.

Do tego ja nie pije. A ja kocham wino i pilam praktycznie codziennie przed ciaza. No i obracam sie w towarzystwie, gdzie reakcja na 'zero alko w ciazy' sa szeroko otwarte oczy- bo tu raczej panuje przekownaie, ze kieliszek wina w ciazy nikomu nie zaszkodzi.

88aa24f77943df74c5bd0113a43097d4,62,37.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 10:39

moremi, kkisia, Bozia3, peppapig, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, gretka, Natka_79, Parka, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No dobra co tam dobrego dzisiaj pichcicie laski na obiad ?
    Nie mam pomysla na dzisiaj.
    o kuźwa, ty się o 8:20 pytasz o obiad?... :P

malgos741 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Znam takie trzy. Poza nimi dwie, które puszczały tego dymka raz na miesiąc. Ale nie na porodowce. Zlituj się.
    Jestem zlitowana..;)
    Zdrowie każdego człowieka jest cenne - i dorosłego i dziecka. Mój ojciec szedł na operację serca - po 2 zawałach i do wstawienia sztucznej zastawki (do Religi). Przed wejściem na salę z nerwów wypalił z pół paczki. Lekarz - jak wiecie - pewnie też coś koło tego. Rozumiem nałogowców - bo sama mam taką naturę i nic na to nie poradzę. I nie tłumaczę się tu sama przed sobą - bo ja sobie z fajkami poradziłam przed dziećmi - ale wiem, czym pachnie prawdziwy nałóg.

kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na obiad bedzie dzis duszona piers z kaczki ze sliwkami. I puree z topinabura, jak mi do sklepu dowiezli..

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Reni, ja zazwyczaj nie mam normalnej waty w domu, wiec sadze na wacikach do demakijazu ;) nawet jak duzy talerz, to ladnie nimi wyscielam i gra ;)
    no można przecież jeszcze na gazie opatrunkowej.
    elegancko rośnie.

Reni, mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Kiedyś leczyłam się na tarczycę i potem było ok. Teraz sobie myślałam, że ten problem mam z głowy ;) Dopiero Polar napisał, że przecież mogło się od tego czasu coś skonocić i miała rację.

Jestes juz dlugo na tym forum. Dla mnie to skarbnica wiadomosci, z ktorej czerpie wiadrami. Szkoda, ze z tego nie korzystalas. Ale jak przeczytalam, to juz nie raz Ci sie tu dostalo, wiec nie ma sensu bym ja Cie teraz gnebila.

mamatrojki80, kkisia, Sabina, macduska lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    U mnie na obiad bedzie dzis duszona piers z kaczki ze sliwkami. I puree z topinabura, jak mi do sklepu dowiezli..
    bardzo lubię kaczkę - to o której mam być? :)

Aasiula, mamatrojki80, moremi, peppapig, paszczakin, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    To może i ja TSH sprawdzę. Mango a miałaś jakieś objawy chorobowe?

Ola nie ma co sie zastanawiac. To jedno z podstawowych badan, ktore powinno sie zrobic przy staraniach.

moremi, ola_35, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Jestes juz dlugo na tym forum. Dla mnie to skarbnica wiadomosci, z ktorej czerpie wiadrami. Szkoda, ze z tego nie korzystalas. Ale jak przeczytalam, to juz nie raz Ci sie tu dostalo, wiec nie ma sensu bym ja Cie teraz gnebila.
    Dokładnie- daj sobie spokój - bo tylko nerwy stracisz. Dorośli to są ludzie - i niech żyją po swojemu....mrzonkami też się można długo cieszyć...
    Zofia - dobrze, że Ty działasz i robisz to, co w Twojej mocy. Nawet jeśli się nie uda - będziesz wiedziała, że zrobiłaś wszystko - co mogłaś - to bardzo ułatwia pogodzenie się z porażką. A może nie będzie porażki :)

mamatrojki80, moremi, Zofia8, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 8224 8225 8226 8227 8228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ