X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Moje niesforne dziecię tyłkiem do nas... dwa razy na usg byłam i nie pokazało nic między nogami ;)
    peppa a jakie masz preferencje?

Aasiula lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozka ja juz rozumiem dlaczego tyle dziewczyn tutaj poluje na Twojego Kajtka.
    Nie mam pytan do tego smiecha! :)

Dzien dobry!

Bozia3, paszczakin, moremi, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    peppa a jakie masz preferencje?
    Jakoś intuicja nic mi nie podpowiada :(
    córka chce siostrę ;)

Bozia3, moremi, kkisia, Zofia8, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale weź mi nie mów nawet takich rzeczy
    ludzie nie z takich nałogów wychodzą
    i kto jest bez winy niech pierwszy rzuci...
    a proszę mogę wyjebać na nią całe wiadro kamulców, bo pewnie o nie Ci chodzi
    jarałam 18 lat czasami paczkę dziennie, czasami dwie
    wiem co to głód ale zasłanianie się nim będąc w ciąży

nie nie nie taczka kamieni czeka
    Bozia3 wrote:
    witam ja dziś na obiad tradycyjnie...kapusta zasmażana, ziemniaki i kotlet mielony...

papierosy paliłam w ilościach ogromnych..i rzuciłam...bo mialam w planach ciążę. Nie jestem jednak w stanie potępić palące kobiety w ciąży. Ja rozumiem wszystkie ochy i achy nad zdrowiem dzidziulki w brzuchu...ale uzależnienie - to potężna siła - i jeśli kobietę ciąża zaskoczyła i nie zdążyła ona zakończyć nałogu - to rozumiem, że nie jest w stanie się obronić. Gdyby to było takie łatwe, to ludzie nie umieraliby na raka płuc. Wiedząc, że szkodzą sobie - teoretycznie powinni rozstać się z nałogiem - a jednak tego nie robią, bo nie są w stanie. Każda z nas ma ciągoty do różnych destrukcji i uzależnień - ja tam nie osądzam....i kto jest bez winy niech pierwszy..itp :)

moremi, paszczakin, Sabina, Arwena, Zofia8, ComeToMeBaby, Natka_79, Simba, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz ..jakby co.. to ten teges no ..yyyy... hanghead.gif jest już zaklepany

co nie Bozia!?
    Simba wrote:

Dzien dobry!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 10:11

Bozia3, moremi, Sabina, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale weź mi nie mów nawet takich rzeczy
    ludzie nie z takich nałogów wychodzą
    i kto jest bez winy niech pierwszy rzuci...
    a proszę mogę wyjebać na nią całe wiadro kamulców, bo pewnie o nie Ci chodzi
    jarałam 18 lat czasami paczkę dziennie, czasami dwie
    wiem co to głód ale zasłanianie się nim będąc w ciąży

nie nie nie taczka kamieni czeka
    reni - nie mądrkuj, bo dawno rzuciłaś fajki...Gdybyś przypadkowo zaszła w ciążę wtedy, kiedy dziecko Ci nie było w głowie i jarałaś ile popadnie - to nie wiem, czy tak łatwo pożegnałabyś się z fajkami w imię dobra dzidziuli. Życie o wiele bardziej jest złożone, niż bysmy chcieli. I nie mówię tu o menelkach - tylko o normalnych kobietach, które cierpią z tego powodu, a jednak od czasu do czasu tego dymka sobie muszą puścić...nawet w ciąży

Reni, kkisia, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiesz ..jakby co.. to ten teges no ..yyyy... hanghead.gif jest już zaklepany

co nie Bozia!?
    :) jeszcze jakoś może wytrzymam z nim...przez chwilę..;)

Reni, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gwarantuję Ci to, na 100% nie wzięłabym fajki do ust
    Bozia3 wrote:
    reni - nie mądrkuj, bo dawno rzuciłaś fajki...Gdybyś przypadkowo zaszła w ciążę wtedy, kiedy dziecko Ci nie było w głowie i jarałaś ile popadnie - to nie wiem, czy tak łatwo pożegnałabyś się z fajkami w imię dobra dzidziuli. Życie o wiele bardziej jest złożone, niż bysmy chcieli. I nie mówię tu o menelkach - tylko o normalnych kobietach, które cierpią z tego powodu, a jednak od czasu do czasu tego dymka sobie muszą puścić...nawet w ciąży

Sabina, ComeToMeBaby, Natka_79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście nie paliłam nałogowo, zdarzyło się za młodzieńczych lat puścić dymka. Próbowałam moją mamę przekonać d rzucenia,nie mam na nią sposobu..

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

Dzien dobry!
    Na dodatek - rechocze w głos - może uda mi się to jakoś nagrać i Wam puścić...jak tak głośno rechocze - szczególnie do brata, do taty, do kotów - to ja wtedy wymiękam i też się śmieje...
    Trafił mi się bardzo pogodny egzemplarz i łatwy w obsłudze - dzięki Ci o Panie :)

peppapig, Reni, Aasiula, mamatrojki80, gretka, moremi, Mango, paszczakin, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, macduska, Dziobak, Simba, gosia7122, SolarPolar, Parka, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, bo się doigrasz 07icon_smile4.gif
    tzn. jaką chwilę?! jestem w kwietniu w Kraku i masz się z nim pożegnać
    bez mazgajenia się, no możesz sobie z nim jeszcze jedną fotę szczelić, ale to wszystko na co mogę się zgodzić
    Bozia3 wrote:
    :) jeszcze jakoś może wytrzymam z nim...przez chwilę..;)

Bozia3, moremi, Sabina, kkisia, Dziobak, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia to ja też poproszę podobny egzemplarz :)

Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    gwarantuję Ci to, na 100% nie wzięłabym fajki do ust
    ale przecież tego nie wiesz Reni....może niech się wypowie taka, co to jarała na maksa i nagle na wieść o ciąży - sru i z dnia na dzień nie pali z tego powodu- no to zrozumiem..
    tak samo się sobie gwarantuje - że nigdy się już nie weźmie słodkiego do ust - ale się o tym zapomina przy pierwszej cukierni....

peppapig, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Jakoś intuicja nic mi nie podpowiada :(
    córka chce siostrę ;)
    parke masz, to ci wszystko jedno :-) ?

peppapig lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak się zastanawiam czy to nie wpływ zwierzaków
    podobno dzieci wychowujące się ze zwierzętami są bardziej pogodne

ale będę miała fajoskiego Kajtka ;-)
    Bozia3 wrote:
    Na dodatek - rechocze w głos - może uda mi się to jakoś nagrać i Wam puścić...jak tak głośno rechocze - szczególnie do brata, do taty, do kotów - to ja wtedy wymiękam i też się śmieje...
    Trafił mi się bardzo pogodny egzemplarz i łatwy w obsłudze - dzięki Ci o Panie :)

Bozia3, moremi, paszczakin, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia, bo się doigrasz 07icon_smile4.gif
    tzn. jaką chwilę?! jestem w kwietniu w Kraku i masz się z nim pożegnać
    bez mazgajenia się, no możesz sobie z nim jeszcze jedną fotę szczelić, ale to wszystko na co mogę się zgodzić
    chłe chłe...mój facet jest miłośnikiem noży - kolekcjonuje różne, ciekawe egzemplarze - piękne, ale i skuteczne...;) - musiałabyś z nim mieć do czynienia...a to jego pierwsze, upragnione i wyczekane od lat dziecko...:)

paszczakin, Sabina, kkisia, Dziobak, Simba, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawno dawno temu wydawało mi się, że jestem w ciąży (oczywiście popieprzyły mi się daty) ale przez chwilę tak własnie myślałam
    więc wiem co mówię
    Bozia3 wrote:
    ale przecież tego nie wiesz Reni....może niech się wypowie taka, co to jarała na maksa i nagle na wieść o ciąży - sru i z dnia na dzień nie pali z tego powodu- no to zrozumiem..
    tak samo się sobie gwarantuje - że nigdy się już nie weźmie słodkiego do ust - ale się o tym zapomina przy pierwszej cukierni....

moremi, Sabina, Bozia3, macduska, Natka_79, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale dużo wody?
    to ma stać w wodzie?

nie.. najlepiej zrob tak- wpakuj wate do naczynia, zalej woda (nawet za duzo), uklep ladnie, a potem przytrzymujac wate wylej nadmiar.
    Na to nasyp rzezuchy, gesto, ale tak, zeby jeszcze bylo wate widac, bo kazde ziarenko wypusci gluta naokolo, niech maja na to miejsce.
    I na koniec spryskaj spryskiwaczem.
    Ja po dwoch dniach, jak rzezuch sie ukorzeni to odstawiam spryskiwacz i znowu zalewa woda i wylewam nadmiar. lenistwo upraszcza sprawe.. ;)

Reni, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    parke masz, to ci wszystko jedno :-) ?
    Dorbie chyba tak :-) byle zdrowe było no i może trochę rechotać jak Bozi :D

Aasiula, Bozia3, Mango, kkisia, Zofia8, Sabina, dorbie, Dziobak, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja tak zrobilam i na okres karmienia,tylko ja nie jaralam duzo ale zawsze.
    W ciazy mnie odrzucilo a pozniej to juz walka byla zeby nie jarac jak karmie
    I dlatego jak skonczylam karmic wrocilam do fajek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 10:27

Reni, Bozia3, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8223 8224 8225 8226 8227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ