35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Nie wierzyłam,że się uda zajść w ciążę. A tu proszę dwa razy. Po tym nieudanym,pora na szczęśliwe zakończenie( w ktore zaczynam wierzyć). Mąż nie zgodziłby się na żadne badania więc ja że sobą stawała na głowie by słe udało. Różne badania głównie prywatnie,paru ginów,wymuszanie stymulacji i jakoś się udało
szczęście,palec boży? Hehe
Chciejcie bardzo ale róbcie co tylko się da by pomóc naturze
Ale wiesz jak Ci życze dobrze, tyle przeszłaś... Teraz juz koniec złego, będzie dobrzeSabina, mamatrojki80, Arwena, moremi, Zofia8, kapturnica, kkisia, Aasiula, Krakonka, ola_35, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Piękny poniedziałek, ja już po zalatwieniach, mąż już ppojechał. Sukienka odeslana
Bozia ponieważ jestem daleko w kolejce po Kajtka, to mi go sklonuj. Po pierwowzór pewnie się nie zalapiea tak bym chciała takiego
nawet chłopak może być
i jeszcze taki super egzemplarz! Biorę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 11:17
Bozia3, moremi, kapturnica, kkisia, Aasiula, Simba, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Jednak uważam, że jesteś złośliwa i nic na Ciebie nie zwalam. Chodzi mi tylko o to, że cokolwiek napiszę zaraz czytam komentarz w stylu olej ją, bo ona nie lubi lekarzy. Nie proszę o poszturchiwanie, ani współczucie. Po prostu olej mnie i nie denerwuj się. Komentarze w tym stylu też sobie daruj. Jestem jaka jestem i nie potrzebuję Twojej analizy. Pretensję mam tylko o takie komentarze
już nie będę więcej komentować Ciebie
Mango lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ty mnie tu "głupiej" nie udawaj
uważaj co piszesz
, ja po urodzeniu ostatniego dziecka długo seksu nie uprawiałam, libido zerowe, karmiłam 9 miesięcy... przetrwałam, chłop też
i wróciło do normy, tej normy matczynej
mamatrojki80, moremi, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Piękny poniedziałek, ja już po zalatwieniach, mąż już ppojechał. Sukienka odeslana
Bozia ponieważ jestem daleko w kolejce po Kajtka, to mi go sklonuj. Po pierwowzór pewnie się nie zalapiea tak bym chciała takiego
nawet chłopak może być
Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Witam
nawet chłopak może być
Ej, przecież Ty już swoje własne prawdopodobnie wyprodukowałaśto Ci Boziowy Kajtek już się przyda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:No, ja wierzę, że mi sie tez uda. Powiem szczerze, że jak patrze na Twój suwaczek to serce mi się kraja z żalu, ale to chyba normalne.
Ale wiesz jak Ci życze dobrze, tyle przeszłaś... Teraz juz koniec złego, będzie dobrze
Dorbie normalne żal ja myślałam,że on mi zostanie na zawsze. Teraz pomału zaczynam czuć szczęście. Wierzę że jeśli mi się udało to i Tobie też. Szkoda,że musiałyśmy być tym statystycznym procentem poronień..
Trzymam za Ciebie kciuki wieszSabina, dorbie, Bozia3, kapturnica, Zofia8, kkisia, Aasiula, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:accepted.
Wczoraj kupiłam nowa partię, bo te co mam są już na maxa rozkwitnięte i do świąt już ich nie będziebędę też w tym tygodniu bratki sadzic, miałam to robić, ale ostatnie dwa dni mimo słońca zimne były i w nocy na minusie temp, a wczoraj mimo niedzieli sprzątałam, pranie robiłam i udało mi się nawet pobiegać
a i marzannę też zrobiłam dziecku do przedszkola na dziś
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:No co Ty, skąd mialas wiedzieć? Rano jeszcze się ludzilam, ale test prawdę mi powiedział
No, ja Twojego wykresu nie widzęjestem ciekawa jak tam Marty beta dziś wyjdzie o ile będzie się kłuć. W sumie i tak dużo teraz ciężarnych mamy na wątku
Sabina, moremi lubią tę wiadomość