X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Nie wierzyłam,że się uda zajść w ciążę. A tu proszę dwa razy. Po tym nieudanym,pora na szczęśliwe zakończenie( w ktore zaczynam wierzyć). Mąż nie zgodziłby się na żadne badania więc ja że sobą stawała na głowie by słe udało. Różne badania głównie prywatnie,paru ginów,wymuszanie stymulacji i jakoś się udało :-) szczęście,palec boży? Hehe
    Chciejcie bardzo ale róbcie co tylko się da by pomóc naturze <3
    No, ja wierzę, że mi sie tez uda. Powiem szczerze, że jak patrze na Twój suwaczek to serce mi się kraja z żalu, ale to chyba normalne.
    Ale wiesz jak Ci życze dobrze, tyle przeszłaś... Teraz juz koniec złego, będzie dobrze :-)

Sabina, mamatrojki80, Arwena, moremi, Zofia8, kapturnica, kkisia, Aasiula, Krakonka, ola_35, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    Piękny poniedziałek, ja już po zalatwieniach, mąż już ppojechał. Sukienka odeslana ;-)

Bozia ponieważ jestem daleko w kolejce po Kajtka, to mi go sklonuj. Po pierwowzór pewnie się nie zalapie ;-) a tak bym chciała takiego :-) nawet chłopak może być :-) i jeszcze taki super egzemplarz! Biorę XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 11:17

Bozia3, moremi, kapturnica, kkisia, Aasiula, Simba, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Jednak uważam, że jesteś złośliwa i nic na Ciebie nie zwalam. Chodzi mi tylko o to, że cokolwiek napiszę zaraz czytam komentarz w stylu olej ją, bo ona nie lubi lekarzy. Nie proszę o poszturchiwanie, ani współczucie. Po prostu olej mnie i nie denerwuj się. Komentarze w tym stylu też sobie daruj. Jestem jaka jestem i nie potrzebuję Twojej analizy. Pretensję mam tylko o takie komentarze :(
    dobrze Mango :) już nie będę więcej komentować Ciebie

Mango lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ty mnie tu "głupiej" nie udawaj ;-) uważaj co piszesz :-), ja po urodzeniu ostatniego dziecka długo seksu nie uprawiałam, libido zerowe, karmiłam 9 miesięcy... przetrwałam, chłop też :-) i wróciło do normy, tej normy matczynej ;-)
    ufff bo myślałam, że tylko ja tak mam....

mamatrojki80, moremi, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Piękny poniedziałek, ja już po zalatwieniach, mąż już ppojechał. Sukienka odeslana ;-)

Bozia ponieważ jestem daleko w kolejce po Kajtka, to mi go sklonuj. Po pierwowzór pewnie się nie zalapie ;-) a tak bym chciała takiego :-) nawet chłopak może być :-) i jeszcze taki super egzemplarz! Biorę XD
    nie wiadomo czy tak daleko....nie znasz dnia ani godziny :)

Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama3- zie obiecane foto fjacyntów? hmm?? 0am.gif

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Ej, przecież Ty już swoje własne prawdopodobnie wyprodukowałaś :-) to Ci Boziowy Kajtek już się przyda ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    mama3- zie obiecane foto fjacyntów? hmm?? 0am.gif

Zapomniałam :-(

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Zapomniałam :-(
    no a program naprawczy?!

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie wiadomo czy tak daleko....nie znasz dnia ani godziny :)
    Daj Boziu :-P
    Ja wierzę w moje Wielkanocne Jajeczko :-D

Bozia3, Arwena, Aasiula, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no a program naprawczy?!

Jak wróce do domu... :-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No, ja wierzę, że mi sie tez uda. Powiem szczerze, że jak patrze na Twój suwaczek to serce mi się kraja z żalu, ale to chyba normalne.
    Ale wiesz jak Ci życze dobrze, tyle przeszłaś... Teraz juz koniec złego, będzie dobrze :-)

Dorbie normalne żal ja myślałam,że on mi zostanie na zawsze. Teraz pomału zaczynam czuć szczęście. Wierzę że jeśli mi się udało to i Tobie też. Szkoda,że musiałyśmy być tym statystycznym procentem poronień..
    Trzymam za Ciebie kciuki wiesz ;)

Sabina, dorbie, Bozia3, kapturnica, Zofia8, kkisia, Aasiula, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ej, przecież Ty już swoje własne prawdopodobnie wyprodukowałaś :-) to Ci Boziowy Kajtek już się przyda ;-)
    Nie. W tym cyklu na bank już nie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie. W tym cyklu na bank już nie.

A to sorki... nie wiedziałam. Tak czy inaczej Kajtek mega udany :-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Jak wróce do domu... :-)
    accepted.

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę się zabrać za robotę.
    miłego poniedziałku.

yyy.... poniedziałek dzisiaj, tak? ;)

mamatrojki80, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A to sorki... nie wiedziałam. Tak czy inaczej Kajtek mega udany :-)
    No co Ty, skąd mialas wiedzieć? Rano jeszcze się ludzilam, ale test prawdę mi powiedział :-)

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    accepted.

Wczoraj kupiłam nowa partię, bo te co mam są już na maxa rozkwitnięte i do świąt już ich nie będzie :-) będę też w tym tygodniu bratki sadzic, miałam to robić, ale ostatnie dwa dni mimo słońca zimne były i w nocy na minusie temp, a wczoraj mimo niedzieli sprzątałam, pranie robiłam i udało mi się nawet pobiegać :-) a i marzannę też zrobiłam dziecku do przedszkola na dziś :-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie caffe? Ktokolwiek widział zaginioną? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No co Ty, skąd mialas wiedzieć? Rano jeszcze się ludzilam, ale test prawdę mi powiedział :-)

No, ja Twojego wykresu nie widzę :-) jestem ciekawa jak tam Marty beta dziś wyjdzie o ile będzie się kłuć. W sumie i tak dużo teraz ciężarnych mamy na wątku :-)

Sabina, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 8226 8227 8228 8229 8230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ