35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:...
Ale z tym słodkim - niekoniecznie słodkim, raczej w ogóle z jedzeniem na zachcianki - to mam problem. Nie wiem, czy dam radę odstawić, jak zajdę. Mówię sobie, że tak, ale jak będzie, to teraz nie powiem.moremi, Sabina, Krakonka, kkisia, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Dobra pasza
jak domowe to nie jest niezdrowe
peppapig, Aasiula, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
matko bosko ile można żreć
nie napisałyście co miałyście na śniadanie, kolację i podwieczorek
i drugie śniadanieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 13:03
moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Dobry slonce ,11 stp,bezwietrznie,pieknie tylko smutno zmarla ciotka mojego meza,nie miala zadnej rodziny i my musimy sie wszystkim Zajac
Aniu, współczuje, dobrze, ze jesteście i zadbacie o jej pogrzeb, samotność i brak rodziny na "starość" jest straszna...anna maria, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:matko bosko ile można żreć
nie napisałyście co miałyście na śniadanie, kolację i podwieczorek
i drugie śniadanieReni, kapturnica, mamatrojki80, peppapig, Aasiula, anna maria, Sabina, Zofia8, macduska, kkisia, Simba, gosia7122, Dziobak, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Peppcia a Ty bylas u tego drugiego gina??
Reni, Aasiula, moremi, mamatrojki80, kapturnica, Bozia3, Sabina, gretka, Zofia8, macduska, kkisia, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sie widze rozpisały kobity
To pewnie przez te piekna pogode za oknem
Ja tam juz czekam niecierpliwie na te nieprzespane noce , byle juz maluch był
Wiecie co?? Od 2,3dni czulam raz na jakis czas jakies dziwne smyranie czy cus w dole brzucha.Wczesniej nie miałam nic takiego .A dziś siedze se grzecznie u fryzjera i centralnie po prawej stronie nad spojeniem łonowym poczułam puk puk.Nie wiem czy mam zwidy
czy se wmawiam ale kuurde mam nadzieje ,ze to młode sie odzywa
Zajarałam siekapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Strzel se kupe , ulży Ci.Swoja drogą wzdęcia i ciąża to ida se w parze..Zwł z wieczorka
To zart miał byc, a Ty od razu tak na poważnie...kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!