35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Byłam u dwóch i płci nie widzieli. Ale właśnie dzwonili z Krakowa że wyniki ok i mogą je posłać. Uff.. Wiem tylko,że NT 1,6 dzidzia 7,4cm
Ja ide w poniedziałek.Już sie nie moge doczekac Może sie znów uda podejrzec i potwierdzic płecWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 13:11
Aasiula, peppapig, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82d1b8664c69.jpg
kapturnica wrote:Eyy no ale kupa na tym forum towarzyszy wszystkim od zawsze. Toz to standardzikmoremi, Aasiula, mamatrojki80, Sabina, macduska, kkisia, megan8, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a Ty mogłabyś tego srającego zajca zmienić na coś przyjemniejszego?
Co sie czepiasz biednego nie kupkajacego zajcaReni, Aasiula, Sabina, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
sama już nie wiem czy ma zatwardzenie czy ma seks analny
ma kwiata w ręce, więc chyba to drugie..romantycznie
kapturnica wrote:On ma zatwardzenie , zbyt duża ilosc progesteronu w organizmie.
Co sie czepiasz biednego nie kupkajacego zajcaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 13:18
kapturnica, moremi, kkisia, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Ojć..ją muszę się bardzo pilnować z zachciankami. Odkąd przestałam wymiotować jestem głodna..a ja w 3 miesiącu wyglądam jakbym była w ósmym jak nic..więc sałata,brokuły,marchewka,jabłka..i tylko czekam na obiad..nie mogę stówy w ciąży przekroczyć...
Pilnuj, pilnuj, duże tycie w ciązy to koszmar i potem też niedobrze. Ja przy Małogś przekroczyłam setkę, odrobinę, ale jednak. Pod koniec ciężko mi się było przetoczyc z boku na bok. Ale jak już wstałam, to na szczęście mogłam byc aktywnaI w dodatku po urodzeniu nie schudłam za wiele, więc teraz będę zaczynała juz od sporej nadwagi. Bedę się starała jeść zdrowo i zobaczymy. A potem to już schudnę. Licze, że jak już zajdę, to mi się nastrój polepszy, poza tym wrócę do leczenia i w ogóle
Jak będzie trzeba to nawet będę łykała jakieś trucizny odchudzające, a w ostateczności poćwiczę
Z dwójką małych dzieci trzba się móc ruszać.
peppapig lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnypeppapig wrote:Ojć..ją muszę się bardzo pilnować z zachciankami. Odkąd przestałam wymiotować jestem głodna..a ja w 3 miesiącu wyglądam jakbym była w ósmym jak nic..więc sałata,brokuły,marchewka,jabłka..i tylko czekam na obiad..nie mogę stówy w ciąży przekroczyć...
mamatrojki80, moremi, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kapturnica, gratuluję pierwszych ruchów
Tez wcześnie przy Małgoś czułam i w ogóle to najrozkoszniejsze w całej ciąży. Ależ Ci zazdroszczę
Małgosia najwięcej fikała na jabłka i banany (których nie lubię i jadłam tylko w ciąży, za to hurtowo).
moremi lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyJa mam 162 w tej chwili ważę 69 kg... lekarz mnie poprosił o schudnięcie 5 kg, chyba sobie cycki obetnę, to tak 5 kilo mi ubędzie
dorbie, Reni, ComeToMeBaby, Sabina, peppapig, kkisia, anna maria, moremi, Zofia8, megan8, gosia7122, BISCA, malgos741, Mega lubią tę wiadomość