35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja sie ciesze ze mnie gin w ciazy gnebil. Startowalam z 64,5 przy 174cm, dobilam pod koniec 8ego do 80kg a po powrocie ze szpitala mialam 66,5.
Pierwszy miesiac w domu byl ciezki i organizm domagal sie dopalaczy, wiec oboje z M zarlismy tony slodyczy (nawet w nocy) chyba zeby przezyc
Szybko zrobilo mi sie 68 i wtedy powiedzialam basta.
W zwiazku z tym od trzech tygodni ograniczylam weglowodany, zero cukru, (prawie) zero alko (oprocz do prasowania) do tego skalpel (udaje mi sie niestety tylko dwa razy w tygodniu), spacery z dziecmi juz jestem z powrotem na 65kg.
Otylosc to obzarstwo + wymowki
Mnie estetyka interesuje na rowni ze zdrowiem.
Na obiad bedzie grilowany losos a do tego salata z awokado, pistacjami i szparagami
Teraz mozecie mi wpierdolicmoremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, Reni, Heretyczka, ola_35, Zofia8, macduska, ania.g, kkisia, megan8, anna maria, paszczakin, BISCA, Dziobak, Parka, malgos741, Luna76, Mega, Bozia3, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:A ja sie ciesze ze mnie gin w ciazy gnebil. Startowalam z 64,5 przy 174cm, dobilam pod koniec 8ego do 80kg a po powrocie ze szpitala mialam 66,5.
Pierwszy miesiac w domu byl ciezki i organizm domagal sie dopalaczy, wiec oboje z M zarlismy tony slodyczy (nawet w nocy) chyba zeby przezyc
Szybko zrobilo mi sie 68 i wtedy powiedzialam basta.
W zwiazku z tym od trzech tygodni ograniczylam weglowodany, zero cukru, (prawie) zero alko (oprocz do prasowania) do tego skalpel (udaje mi sie niestety tylko dwa razy w tygodniu), spacery z dziecmi juz jestem z powrotem na 65kg.
Otylosc to obzarstwo + wymowki
Mnie estetyka interesuje na rowni ze zdrowiem.
Na obiad bedzie grilowany losos a do tego salata z awokado, pistacjami i szparagami
Teraz mozecie mi wpierdolic
Boże, życie mnie dogoniło i dało w pysk
Simba, moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
ile się leci tam do Ciebie??
Simba wrote:Na obiad bedzie grilowany losos a do tego salata z awokado, pistacjami i szparagami
Teraz mozecie mi wpierdolicSimba, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Musiałaś? Musiałaś?
Boże, życie mnie dogoniło i dało w pysk
Tak musialam - bo czytam zajebiscie glupia ksiazke pt Ludzie to idioci.
I tam jest napisane ze jak sie wymaga od siebie to mozna tez wymagac od innych. Stawiac im wysoko poprzeczke
Wiec moge sluzyc lawina tekstow: nie zryj tyle! rusz dupe! przestan wpierdalac! idz na spacer!
Jesli tylko ktos sobie zyczy i jesli tylko kogos tym zmotywuje
Ale moge tez milczec i przygladac sie jak inni tyja i nic z tym nie robiaReni, Sabina, macduska, kkisia, megan8, Aasiula, moremi, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ile się leci tam do Ciebie??
Niecale dwie godziny. Teraz moja przyjaciola przylatuje na swieta - bilet 113 zl, czyli taniej pewnie niz do Szczecina pociagiem.
ZapraszamReni, megan8, Aasiula, moremi, BISCA, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja tak miałam z serialem Deadwood - nic nie robiłam, tylko ślęczałam nad kolejnymi odcinkami....tym bardziej mnie to jarało, że serial oparty trochę na faktach, znaczy parę osób istniało naprawdę. Polecam super dialogi, film, muzyka...
Bozia3 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyJak mnie strasznie boli głowa. W pracy nasz konserwator pomalował futryny olejną farbą, śmierdzi tak, ze zbiera na wymioty.
Jakby nie mógł poczekać i pomalować w piątek po południu.
Simba masz rację- "ludzie to idioci"Simba, Aasiula, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja też się bym się chętnie załapała na taki obiad. Uwielbiam ryby, wędliny dla mnie nie istnieją, chyba że te zrobione w domu. Obrzydzenie mnie bierze jak widze że jest mokra i na dodatek się świeci. I uwielbiam śledzie, zrobione w każdej postaci.
Aasiula, moremi, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale że co?
Ja nie uważam
zdaję się na palec boży - choć to zakrawa o żart - bo nawet się prawie nie bzykam...cosik nie mogę wskoczyć w te tryby...nie wiem czy to starość, czy hormony cyckowo-karmieniowe...
Czy któraś tak miała po urodzeniu dziecka? Zero ochoty jakiejś większej?
mam identycznie od porodu bzyki mogę na palcach policzyć,chłop też jakoś spasował to chyba sks.
Od poniedziałku wracam do pracy,mam cykora trochę jak to wszystko będzie ,mam nadzieję że mama da radę ,dobrze że m pracuje na zmiany bo z Marysią na rehabilitację trzeba chodzić.Sabina, Aasiula, moremi, Krakonka, mamatrojki80, anna maria, Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Tak musialam - bo czytam zajebiscie glupia ksiazke pt Ludzie to idioci.
I tam jest napisane ze jak sie wymaga od siebie to mozna tez wymagac od innych. Stawiac im wysoko poprzeczke
Wiec moge sluzyc lawina tekstow: nie zryj tyle! rusz dupe! przestan wpierdalac! idz na spacer!
Jesli tylko ktos sobie zyczy i jesli tylko kogos tym zmotywuje
Ale moge tez milczec i przygladac sie jak inni tyja i nic z tym nie robia
porzygalam sie jak kot na pierwszym zakrecie ,ja pierdole jaki wstyd na osiedlu ;/
nooo teraz to juz nie wiem o co chodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 16:07
Sabina, ania.g, moremi, megan8, mamatrojki80, Arwena, MartaDidi, Zofia8, Reni, Simba, paszczakin, ComeToMeBaby, Dziobak, Parka, malgos741, Bozia3, peppapig lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kurwa a ja cie posluchałam i poszlam na rolki ,i jak skonczyłam no jak ?
porzygalam sie jak kot na pierwszym zakrecie ,ja pierdole jaki wstyd na osiedlu ;/
nooo teraz to juz nie wiem o co chodzi.Aasiula lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4