35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidi wrote:Hej Laski. Moja beta to smutne 8 z groszami czyli zakladam ze chemiczna... A wikingowie- miod, malina, glowny bohater to juz mniam... Simba moze lososia grilowanego z tym gosciem z Wikingow podac...
Marta, a na jakim ty jestes etapie cyklu? bo nie zakodowalam..
No wiesz, ja juz tu krytycznie na dziny spojrzalam, czy nie napsulam (nie napsulam) i czy mozna odeslac do Ciebie.. I wykalkulowalam, ze w sumie idealnie, bo Ty jeszczce jakis czas bys ich nie potrzebowala, potem z ciaza do listopada sie wyrabiasz a ja w grudniu zachodze znowu! I co teraz? Plan sie posul!moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jezu nie wiem od trzech dni czuje sie okropnie i myslalam ze dzisiaj juz mi przeszlo ,poszlam na rolki ii reszte jusz czytalas .Moze wysilek tak spowodowal.Bylam oslabiona eee nie wiem.Jkis wirus pewnie do konca jeszcze nie wylazł i mamy efekt ,zakrecilo mi sie w glowie i paw poszedł .Sasiad pomogl mi wrocic do domu ;( masakra
Asia to ja trzymam, zebys miala ta chorobe co ostatnio Kapta, Peppa i jaAasiula, MartaDidi, Arwena, kapturnica, macduska, kkisia, gosia7122, moremi, Sabina, malgos741, peppapig lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Marta, a na jakim ty jestes etapie cyklu? bo nie zakodowalam..
No wiesz, ja juz tu krytycznie na dziny spojrzalam, czy nie napsulam (nie napsulam) i czy mozna odeslac do Ciebie.. I wykalkulowalam, ze w sumie idealnie, bo Ty jeszczce jakis czas bys ich nie potrzebowala, potem z ciaza do listopada sie wyrabiasz a ja w grudniu zachodze znowu! I co teraz? Plan sie posul!Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Natka_79 wrote:Ooo, nie doczytałam ze Kapta pierwsze szturchańce poczuła
fajnie
Macie jakis sprawdzony sposób na łososia? Raz spróbowałam ale zupełnie mi nie podszedł, może ryba była marna.
Natka- w łosiu najwazniejsze go nie przesuszyc- musi byc grilowany krociutko, a jak sie ma tripa na niejedzenie niedopieczonej ryby (jak ja), to na poczatku pod szczelnym przykryciem przydusic, a potem mocno i krotko przyrumienic.. W kazdym doprawieniu jest genialnyMartaDidi, Aasiula, macduska, Natka_79, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:No ładnie! Juz podzieliłaś spodnie na niedźwiedziu! Ja mam 2 dni do @
Aasiula, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
paszczakin wrote:Natka- w łosiu najwazniejsze go nie przesuszyc- musi byc grilowany krociutko, a jak sie ma tripa na niejedzenie niedopieczonej ryby (jak ja), to na poczatku pod szczelnym przykryciem przydusic, a potem mocno i krotko przyrumienic.. W kazdym doprawieniu jest genialnyMateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
paszczakin wrote:pffff, to czemu wykluczasz ciaze przy becie 8 jak masz 2 dni do maupy?!Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
MartaDidi wrote:Mam jeszcze jedne takie, tylko o rozmiar wieksze... Jakos do Kapty nie moga dotrzec... ale one juz beda w obiegu, jak urodzi...Trzymaj te spodnie... W nich po ciazy tez sie fajnie chodzi, zanim brzuch nie wroci do normy... A nie chce zadna pasa poporodowego? Po tym raz- dwa, plus cwiczenia... ale od razu po porodzie zakladalam i Pusur mi swiadkiem, ze jest na czym oko zawiesic...
a jak takie cudo wyglada?
ja w Twoj pas poporodowy sie na bank nie zapne, widzialam Ci na fotach ty chudzielec jestes.. Poza tym ja juz mam sprzety do samosplaszczania z dawnego odchudzania- takie majty, ktore naja wysoka wstawke zapinana na haftki w roznym stopniu zaciskania i takie cos jak gorset, tylko krotsze- to moze jest wlasnie jak taki pas.. -
paszczakin wrote:a jak takie cudo wyglada?
ja w Twoj pas poporodowy sie na bank nie zapne, widzialam Ci na fotach ty chudzielec jestes.. Poza tym ja juz mam sprzety do samosplaszczania z dawnego odchudzania- takie majty, ktore naja wysoka wstawke zapinana na haftki w roznym stopniu zaciskania i takie cos jak gorset, tylko krotsze- to moze jest wlasnie jak taki pas..Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
paszczakin wrote:pffff, to czemu wykluczasz ciaze przy becie 8 jak masz 2 dni do maupy?!
No właśnie, ta beta jeszcze nic nie wyjaśnia, ale trzymam kciuki zeby było dobrze
Łooo, na listopadowkach pierwsze foty brzuchów sie pojawiły...zatkało mnieAasiula lubi tę wiadomość
-
Sama nie siedzi,tylko z podparciem,bo jak ja posadze sama to moze z 5 sek da rade a potem leci.Na rehabilitacji pani powiedziala zeby jej nie sadzac bo to nie dobre dla kregoslupa.gosia7122 wrote:jeszcze nie wiem 2.04 mamy pierwsze ćwiczenia
Anna a twoja córcia sama siedzi już ?Aasiula, mamatrojki80, Sabina, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:No właśnie, ta beta jeszcze nic nie wyjaśnia, ale trzymam kciuki zeby było dobrze
Łooo, na listopadowkach pierwsze foty brzuchów sie pojawiły...zatkało mnie
ło matko boska ja dopiero odkrylam,ze sa takie watki miesieczne.. kwiecien 2015 ma prawie 4000 stron
mnie jakos od forum na belly odrzuca.. wole wam truc..BISCA, MartaDidi, moremi, Sabina, Simba, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość