35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Jak lizanie nie pomaga to trzeba na czoło napluć
mamatrojki80, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Simba, gosia7122, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:A jak to nie, to albo trzeba przelać jajko nad dzieckiem albo jechać do baby co to umie nogi nastawiac.
Właśnie sobie przypomniałam, że muszę dziecku wydmuszki do przedszkola zrobić... bleee, dzięki Sabinaprzypomniałaś mi tym jajkiem
moremi, Sabina, malgos741, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A jak to nie, to albo trzeba przelać jajko nad dzieckiem albo jechać do baby co to umie nogi nastawiac.
no juz mamy to obcykane przeciez.. moze powinnam tam wpasc i im jeszczce o tych gaciach powiedziec, takie te dziewczyny niedoinformowane..ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Sabina, ania.g, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pfff, one mnie ani ziebia, ani grzeja.. szkoda energii..
po prostu kolejne potwierdzenie, ze czeba znalesc swoje miejsce w siecii moim nie jest belly
moremi, Aasiula, Sabina, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
U nas byla taka babcia co dzieciaki nastawiala,moja Mama byla tam z moja siostra,bo chcieli po urodzeniu moja siostre w gips wsadzic na rok ,i babcia jej pomogla odbylo sie bez gipsu,moze to jest dla niektorych smieszne ale sa ludzie co pomagaja nastawiaja dziecia nozki.Sabina wrote:A jak to nie, to albo trzeba przelać jajko nad dzieckiem albo jechać do baby co to umie nogi nastawiac.
-
Ja pierdzielę. Muszę już zacząć czytać o tych odczynianiach uroków, żeby później nie truć dziecka espumisanem i innymi swiństwami. Noszkurkawodna! Nie zdążę! Ja pierdolę.
ComeToMeBaby, paszczakin, mamatrojki80, Aasiula, malgos741, Simba, ania.g, gosia7122, Dziobak, kkisia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja pierdzielę. Muszę już zacząć czytać o tych odczynianiach uroków, żeby później nie truć dziecka espumisanem i innymi swiństwami. Noszkurkawodna! Nie zdążę! Ja pierdolę.
Każda odpowiedzialna matka by tak postąpiła...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 19:38
Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
czy ktoras z matek-nie-chujow mogla mi by wytlumaczyc po co ja mam brac do szpitala na czas po porodzie sliniaki?
sa na liscie ze szpitala.. za nic by na to sama nie wpadla, ze trzeba- myslalam, ze takie rzeczy sie stosuje od momentu karmienia dziecka lyzka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 19:41
moremi, Aasiula, malgos741, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:czy ktoras z matek-nie-chujow mogla mi by wytlumaczyc po co ja mam brac do szpitala na czas po porodzie sliniaki?
sa na liscie ze szpitala.. za nic by na to sama nie wpadla, ze trzeba- myslalam, ze takie rzeczy sie stosuje od momentu karmienia dziecka lyzka..
W sumie nie wiem, ale może na wypadek dokarmiania butelką... chociaż to też bez sensu. -
paszczakin wrote:czy ktoras z matek-nie-chujow mogla mi by wytlumaczyc po co ja mam brac do szpitala na czas po porodzie sliniaki?
sa na liscie ze szpitala.. za nic by na to sama nie wpadla, ze trzeba- myslalam, ze takie rzeczy sie stosuje od momentu karmienia dziecka lyzka..hyhyhyh
paszczakin, Simba, gosia7122, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:W sumie nie wiem, ale może na wypadek dokarmiania butelką... chociaż to też bez sensu.
Paszcza, przecież u Was też terror laktacyjny, to zanim Twoja mleczarnia zainteresuje Adasia trzeba będzie go dokarmiac. Jak nie o to biega, to nie wiem.Aasiula, paszczakin, Sabina, Simba, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:czy ktoras z matek-nie-chujow mogla mi by wytlumaczyc po co ja mam brac do szpitala na czas po porodzie sliniaki?
sa na liscie ze szpitala.. za nic by na to sama nie wpadla, ze trzeba- myslalam, ze takie rzeczy sie stosuje od momentu karmienia dziecka lyzka..Aasiula, paszczakin, Simba, moremi, kkisia lubią tę wiadomość