35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:A ja sie ciesze ze mnie gin w ciazy gnebil. Startowalam z 64,5 przy 174cm, dobilam pod koniec 8ego do 80kg a po powrocie ze szpitala mialam 66,5.
Pierwszy miesiac w domu byl ciezki i organizm domagal sie dopalaczy, wiec oboje z M zarlismy tony slodyczy (nawet w nocy) chyba zeby przezyc
Szybko zrobilo mi sie 68 i wtedy powiedzialam basta.
W zwiazku z tym od trzech tygodni ograniczylam weglowodany, zero cukru, (prawie) zero alko (oprocz do prasowania) do tego skalpel (udaje mi sie niestety tylko dwa razy w tygodniu), spacery z dziecmi juz jestem z powrotem na 65kg.
Otylosc to obzarstwo + wymowki
Mnie estetyka interesuje na rowni ze zdrowiem.
Na obiad bedzie grilowany losos a do tego salata z awokado, pistacjami i szparagami
Teraz mozecie mi wpierdolicSimba lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:dzie som?
na belly w dziale glownym.. ale przeczytalam ostatnie 2 strony i pisza o zlizywaniu urokow dzieciom jezykiem z powiek.. na serio..
no sie nie nadaje tam..Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, malgos741, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:na belly w dziale glownym.. ale przeczytalam ostatnie 2 strony i pisza o zlizywaniu urokow dzieciom jezykiem z powiek.. na serio..
no sie nie nadaje tam..Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Dziobak wrote:Brawo Simba! Za skalpel padam do nozek!
Dziobak! dzie Adas?
Ani Bozi z Kajtkiem (ani browarow), ani Ciebie z Adasiem.. Sciemniacie mnie wszytskie!
Za kare Wam kaczke zezarlam!Aasiula, moremi, Dziobak, Sabina, malgos741, Simba, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Ja dzisiaj kurde losia w Biedzie kupilam, do 29 wazny niby- tak cuchnial, ze od razu poszedl do kosza, a kosz do drugiego kosza...
Aasiula, mamatrojki80, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
"podobno jak ktoś dziecko zauroczy<coś na styl czerwonej kokardki przy wózku> wiesz dziecko beczy w niebogłosy nie wiadomo czemu to się podobno oczka zlizuje.
możesz się śmiać ale mama ze mną tak robiła parę razy i podobno pomagało i ja również w bezsilności raz w życiu zrobiłam to mojej córce-przeszło jak ręką odjął po kilku minutkach, jakby się nigdy nic nie stało. "
Nie wiem co powiedziec... Czuje sie taka niedouczona...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 19:03
Aasiula, paszczakin, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:Boje sie tam wejsc...
Nie wchodz, ja juz sobie poszlam.. Przeczytalam jeszcze jedna historie babki, ktorej tesciowa bruzdzi, a ta jej na to pozwala.. Matko, ja bym jej wujkiem staszkiem pojechala i w zyciu do domu nie wpuscila (podaje dziecku produkty na ktore jest uczulone, bo wie lepiej)..
mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość
-
Ale z oczami to nie koniec... Jeszcze inne rzeczy mozna lizac...
"Robotka ja się nie śmieje bo sama w to zaczełam wierzyć . Odnośnie zlizywania oczu to ten sam myk ta sama zasada tylko z czołem , ze jak słone to zauroczona."paszczakin, moremi, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:heheheh szybko
) Ale na wrzesniowkach tez sie wychwalaja juz od dawna hehehe Natka dawaj suwaka!Na co czekasz kurde !!
MartaDidi, paszczakin, moremi, kapturnica, malgos741, Simba, gosia7122, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Nie wchodz, ja juz sobie poszlam.. Przeczytalam jeszcze jedna historie babki, ktorej tesciowa bruzdzi, a ta jej na to pozwala.. Matko, ja bym jej wujkiem staszkiem pojechala i w zyciu do domu nie wpuscila (podaje dziecku produkty na ktore jest uczulone, bo wie lepiej)..
ania.g, Aasiula, Sabina, paszczakin, moremi, Dziobak, Simba, gosia7122, kkisia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:Weszlam , niestety, jestem wstrzasnieta...Trulam dziecko espumisanem, torturowalam noszeniem na rekach, smarowalam dziasla jakas chemia, a wystarczylo polizac.... ch...j nie matka ze mnie...
MartaDidi, Aasiula, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, Simba, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4