35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mała dostała furagin na tydzień ,na razie nie mam powtarzać badań ,na kwietnia mam wizytę i usg ,jak będzie dobry przyrost wagi to znaczy że wszystko ok.Sabina wrote:Gosia a co z tym moczem u Marysi? Powtarzałaś badanie?
dzięki że pytasz.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Laski. Moja beta to smutne 8 z groszami czyli zakladam ze chemiczna... A wikingowie- miod, malina, glowny bohater to juz mniam... Simba moze lososia grilowanego z tym gosciem z Wikingow podac...ania.g wrote:Wikingowie też podobno oparci na faktach i muza niesamowita. Jak z nimi skończę to zabiorę się za to co polecasz

ania.g, Aasiula, nick nieaktualny, SolarPolar, gretka, Simba, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, nick nieaktualny, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Moze w ciazy jestes?Aasiula wrote:Kurwa a ja cie posluchałam i poszlam na rolki ,i jak skonczyłam no jak ?
porzygalam sie jak kot na pierwszym zakrecie ,ja pierdole jaki wstyd na osiedlu ;/
nooo teraz to juz nie wiem o co chodzi.
Aasiula, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny, Aasiula, gretka, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Jezu nie wiem od trzech dni czuje sie okropnie i myslalam ze dzisiaj juz mi przeszlo ,poszlam na rolki ii reszte jusz czytalas .Moze wysilek tak spowodowal.Bylam oslabiona eee nie wiem.Jkis wirus pewnie do konca jeszcze nie wylazł i mamy efekt ,zakrecilo mi sie w glowie i paw poszedł .Sasiad pomogl mi wrocic do domu ;( masakra
Simba, moremi, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba ja tez mialam gina, ktory za kazdy dodatkowy kg kasowal stowe wiecej, przynajmniej tak mowil, ale ja sie pilnowalam...On zreszta grzmial mi z ambony, ze dbac trzeba o cialo i jak sie roztyje to nawet jak schudne po ciazy i tak skora juz bedzie nie ta...
Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Jezu nie wiem od trzech dni czuje sie okropnie i myslalam ze dzisiaj juz mi przeszlo ,poszlam na rolki ii reszte jusz czytalas .Moze wysilek tak spowodowal.Bylam oslabiona eee nie wiem.Jkis wirus pewnie do konca jeszcze nie wylazł i mamy efekt ,zakrecilo mi sie w glowie i paw poszedł .Sasiad pomogl mi wrocic do domu ;( masakra

a jak Twój szyjnopochodny przyjaciel? może to od kręgosłupa to rzyganko i ta słabość, czytałam, że to możliwe...
Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Widzę że coś w podobie nas dopadło.MartaDidi wrote:Hej Laski. Moja beta to smutne 8 z groszami czyli zakladam ze chemiczna... A wikingowie- miod, malina, glowny bohater to juz mniam... Simba moze lososia grilowanego z tym gosciem z Wikingow podac...
A Wikingowie najpierw żarli grzybki a potem składali ofiary z ludzi...
Aasiula, MartaDidi, Simba, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
mozliwe juz sie umowilam do swojego rehabilitanta .mamatrojki80 wrote:a jak Twój szyjnopochodny przyjaciel? może to od kręgosłupa to rzyganko i ta słabość, czytałam, że to możliwe...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 17:08
nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja wiem, ze to nie jest miejsce na taki komentarz, ale odetchnelam z ulga... Jak wczoraj wieczorem zaczelam nad tym wszystkim myslec, to az mi dech zaparlo z nerwow... Starszy matura i studia, sama z Malym, huk pracy, szkolenia, doskonalenia itd... A... i moja mama mi oswiadczyla niedawno, zebym sie pilnowala bo przy dwojce to juz mi nie pomoga...Obiecalam sobie w przyszlym roku, od tego starania...Aasiula wrote:Marta to kamien z serca co?

Aasiula, nick nieaktualny, ania.g, Simba, nick nieaktualny, moremi, Dziobak, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jezu nie wiem od trzech dni czuje sie okropnie i myslalam ze dzisiaj juz mi przeszlo ,poszlam na rolki ii reszte jusz czytalas .Moze wysilek tak spowodowal.Bylam oslabiona eee nie wiem.Jkis wirus pewnie do konca jeszcze nie wylazł i mamy efekt ,zakrecilo mi sie w glowie i paw poszedł .Sasiad pomogl mi wrocic do domu ;( masakra

A to nie jest zwiazne z Twoimi problemami z sercem?Zofia8