35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Gosia a co z tym moczem u Marysi? Powtarzałaś badanie?
dzięki że pytasz.Sabina, mamatrojki80, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Wikingowie też podobno oparci na faktach i muza niesamowita. Jak z nimi skończę to zabiorę się za to co polecasz
ania.g, Aasiula, mamatrojki80, SolarPolar, gretka, Simba, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, Sabina, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Aasiula wrote:Kurwa a ja cie posluchałam i poszlam na rolki ,i jak skonczyłam no jak ?
porzygalam sie jak kot na pierwszym zakrecie ,ja pierdole jaki wstyd na osiedlu ;/
nooo teraz to juz nie wiem o co chodzi.Aasiula, Arwena, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Jezu nie wiem od trzech dni czuje sie okropnie i myslalam ze dzisiaj juz mi przeszlo ,poszlam na rolki ii reszte jusz czytalas .Moze wysilek tak spowodowal.Bylam oslabiona eee nie wiem.Jkis wirus pewnie do konca jeszcze nie wylazł i mamy efekt ,zakrecilo mi sie w glowie i paw poszedł .Sasiad pomogl mi wrocic do domu ;( masakra
Simba, moremi, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba ja tez mialam gina, ktory za kazdy dodatkowy kg kasowal stowe wiecej, przynajmniej tak mowil, ale ja sie pilnowalam...On zreszta grzmial mi z ambony, ze dbac trzeba o cialo i jak sie roztyje to nawet jak schudne po ciazy i tak skora juz bedzie nie ta...
Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyAasiula wrote:Jezu nie wiem od trzech dni czuje sie okropnie i myslalam ze dzisiaj juz mi przeszlo ,poszlam na rolki ii reszte jusz czytalas .Moze wysilek tak spowodowal.Bylam oslabiona eee nie wiem.Jkis wirus pewnie do konca jeszcze nie wylazł i mamy efekt ,zakrecilo mi sie w glowie i paw poszedł .Sasiad pomogl mi wrocic do domu ;( masakra
a jak Twój szyjnopochodny przyjaciel? może to od kręgosłupa to rzyganko i ta słabość, czytałam, że to możliwe...Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Hej Laski. Moja beta to smutne 8 z groszami czyli zakladam ze chemiczna... A wikingowie- miod, malina, glowny bohater to juz mniam... Simba moze lososia grilowanego z tym gosciem z Wikingow podac...
A Wikingowie najpierw żarli grzybki a potem składali ofiary z ludzi...Aasiula, MartaDidi, Simba, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
mamatrojki80 wrote:a jak Twój szyjnopochodny przyjaciel? może to od kręgosłupa to rzyganko i ta słabość, czytałam, że to możliwe...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 17:08
mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Marta to kamien z serca co?
Aasiula, mamatrojki80, ania.g, Simba, kkisia, moremi, Dziobak, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
Aasiula wrote:Jezu nie wiem od trzech dni czuje sie okropnie i myslalam ze dzisiaj juz mi przeszlo ,poszlam na rolki ii reszte jusz czytalas .Moze wysilek tak spowodowal.Bylam oslabiona eee nie wiem.Jkis wirus pewnie do konca jeszcze nie wylazł i mamy efekt ,zakrecilo mi sie w glowie i paw poszedł .Sasiad pomogl mi wrocic do domu ;( masakra
A to nie jest zwiazne z Twoimi problemami z sercem?Zofia8