35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Ja pierdzielę. Muszę już zacząć czytać o tych odczynianiach uroków, żeby później nie truć dziecka espumisanem i innymi swiństwami. Noszkurkawodna! Nie zdążę! Ja pierdolę.
Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:W tym szpitalu co jestem wszystkie hasla przeczytałam. No i tutaj nie karmią butelką, tylko łyzeczką jak już. Nie stosują nakładek na sutki, smoczków i innych rzeczy, ktore moglyby zniechęcić do karmienia piersią.
Paszcza, przecież u Was też terror laktacyjny, to zanim Twoja mleczarnia zainteresuje Adasia trzeba będzie go dokarmiac. Jak nie o to biega, to nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 20:20
Sabina, Aasiula, moremi, Dziobak, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:master plan przewiduje wpadniecie od sierpnia do grudnia.. bo czesto druga zdarza sie naturalnie, szcegolnie przy idiopatycznej nieplodnosci.. jak nie to IVF
tak na serio to z mauzem ten plan jest ustalony.. tylko malym druczkiem na dole jest napisane, ze ja wskutek ewnetualnych traum moge sie z niego wycofacfajnie, że macie to dogadane
Mój chłop też się bardzo cieszył, jak zaczeliśmy się starać - w końcu sex bez zabezpieczenAle wtedy nasz plan przewidywał max 12msc starań i potem mieliśmy odpuścić. Tak w ogóle to bylismy pewnie, że max 3 msc i bedzie ciąża, a tu zonk
megan8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Cieszę się
fajnie, że macie to dogadane
Mój chłop też się bardzo cieszył, jak zaczeliśmy się starać - w końcu sex bez zabezpieczenAle wtedy nasz plan przewidywał max 12msc starań i potem mieliśmy odpuścić. Tak w ogóle to bylismy pewnie, że max 3 msc i bedzie ciąża, a tu zonk
Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabbcia lej bo autentycznie nie kumam ..Prdole az taki buudyn ??
Dobrzem wyjaśniła?pewnie tylko mnie to ruszyło
malgos741, moremi, Zofia8, kkisia, BISCA, Simba, Parka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kapta tu tu narzekasz, że chcesz końcówki ciąży. TU? Gdzie większość z nas nawet zajść nie może, dzioucha, każda z nas się z Tobą zamienia i to już.
Boszz Sabb.... Lej!! Kajam sie !!! .Teraz do mnie dotarło..Sory jesli kogoś uraziłam
FORGIVE ME GIRLS!!!
malgos741, Aasiula, olala, moremi, Zofia8, kkisia, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kapta tu tu narzekasz, że chcesz końcówki ciąży. TU? Gdzie większość z nas nawet zajść nie może, dzioucha, każda z nas się z Tobą zamienia i to już.
Sabina, Aasiula, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:
Pewnie tylko ja to zauważyłam, nie łam się
Edit. Ja i MałgosiaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 20:30
malgos741, Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:
HYHYHYHYHYH
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 20:33
kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Po prostu jak zobaczylam ,ze jedna po drugiej sie rozpakowuja to im pozazdroscilam..I jakos tak odruchowo ..Ale juz zero jeku..Asiula po porodzie to moge juz odjebnąć
Wroci stan przedciazowy a wiec i poziom zlosliwosci chyba tez
Sabina, Aasiula, anna maria, malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny