35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a no właśnie Kapta to jakie to uczucie? (ruchy)
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Po prostu jak zobaczylam ,ze jedna po drugiej sie rozpakowuja to im pozazdroscilam..I jakos tak odruchowo ..Ale juz zero jeku..Asiula po porodzie to moge juz odjebnąć
Wroci stan przedciazowy a wiec i poziom zlosliwosci chyba tez
Ordnung mus zain!
Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:i zonk nie tylko ty ,ale ja zwaliłam na budyn i te pierwsze ruchy dziecia dzisiaj
malgos741, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki
jakos kompletnie bez energii jestem,mam nadzieje ze to po grypie a nie na stałe,bo E ma to samo
ale wy płodne jestscie,dopiero co nadrobilam od rana
wiecie, te wasze posty o jedzeniu sprawiaja ze staje sie wiecznym glodomorem
a i tak moj brzucho po jedzeniu wyglada na conajmniej 4 miesiac.To prawda,E potwierdza.anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Czymam za słowo, że nie wrócisz z porodówki taka rozmemłana i bez polotu
Ordnung mus zain!
Ale nie rozmemlana mam nadzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 20:39
Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:A sluchaj jak Twoj wykres ?
I jak młoda?Ale nie ma co, już nie ma co oglądać
A Młoda chyba powoli wygrywa z wirusem. Dziś pierwszy dzień bez gorączki, za to kaszel ma taki, że poezja, a gile do pasaJak chce się czegoś napić, to krzyczy, że nie może oddychać.
Jutro jadę z nią do naszej doktorki, bo boję się o ten kaszel. Po tym zapaleniu płuc, strasznie łatwo z byle gówna robi się jej cos poważnego
I dziekuję, że pamiętałaśmoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:cos takiego jakbys miala obcego w srodku na dole i cie od czasu do czasu smyrnal ,ale tak inaczej niz jelita czy przesuwanie gazow
Ja bym to porównała do trzepotania skrzydeł motyla w brzuchuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 20:45
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:I gdzie jest Agp?
No patrzcie - zaszla i juz się nie pojawia...
A może po prostu nie ma czasu? z tego co pisała, to ona gdzies koło 4 czy nawet wcześniej wstawała do pracy, a potem jeszcze ogarnąć dom, dziecko, śpiączkę ciążową?? Pewnie nie ma łatwoAasiula, moremi, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja bym to porównała do trzepotanie skrzydeł motyla w brzuchu
Sabina, mamatrojki80, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Możesz zobaczyć
Ale nie ma co, już nie ma co oglądać
A Młoda chyba powoli wygrywa z wirusem. Dziś pierwszy dzień bez gorączki, za to kaszel ma taki, że poezja, a gile do pasaJak chce się czegoś napić, to krzyczy, że nie może oddychać.
Jutro jadę z nią do naszej doktorki, bo boję się o ten kaszel. Po tym zapaleniu płuc, strasznie łatwo z byle gówna robi się jej cos poważnego
I dziekuję, że pamiętałaśSabina lubi tę wiadomość
-
Wróciłam. Jajo nie pękło. Muszę zdecydować, co dalej. Mogę zostać jeszcze u mojej ginki, albo ona mnie skieruje do innego lekarza, albo do jakiejś kliniki materna, macierzycośtam. Od dzisiaj znów duphaston.
Myślę, że jeszcze u niej zostanę. Porobię badnia, może albo co...
Mężowi powiedziałam, że będę miała ustawiany cykl, a w odpowiednim momencie chemia na pękanie i szybkie działanie w gabinecie na fotelu pod okiem ginki.
Ciemno było w aucie, ale zbladł tak, że aż zaświeciłNo na sekundę, ale jednak
Ale do śmiechu mi nie jest
moremi, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013