35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Sabcia a co do wykresu to jeszcze nic nie wiadomo u Kapty bylo podobnie
I pienknom cionze maJa do dzis jak patrze na moj wykres to sama nie wierze ze sie nam udało
Sabina, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Wróciłam. Jajo nie pękło. Muszę zdecydować, co dalej. Mogę zostać jeszcze u mojej ginki, albo ona mnie skieruje do innego lekarza, albo do jakiejś kliniki materna, macierzycośtam. Od dzisiaj znów duphaston.
Myślę, że jeszcze u niej zostanę. Porobię badnia, może albo co...
Mężowi powiedziałam, że będę miała ustawiany cykl, a w odpowiednim momencie chemia na pękanie i szybkie działanie w gabinecie na fotelu pod okiem ginki.
Ciemno było w aucie, ale zbladł tak, że aż zaświeciłNo na sekundę, ale jednak
Ale do śmiechu mi nie jest
Krakonka ja na leczenie w klinice nie mogę sobie pozwolić, zazdroszczę dziewczynom, które mieszkają w takich miastach, że są na wyciągniecie reki. Wg mnie możesz tylko stracić czas. Kolejne cykle, kolejne miesiące, większa frustracja. A skoro sama ginka kieruje Cię do kliniki, to znaczy, że ona nie potrafi Wam pomóc.
Ja bym jej posłucha
Ale decyzja jest Waszamamatrojki80, Aasiula, Zofia8, moremi, kkisia, Krakonka, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No u mnie na pysk leciało ...W sumie prawda taka ,ze nigdy nie wiadomo co i jak
Ja do dzis jak patrze na moj wykres to sama nie wierze ze sie nam udało
Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No u mnie na pysk leciało ...W sumie prawda taka ,ze nigdy nie wiadomo co i jak
Ja do dzis jak patrze na moj wykres to sama nie wierze ze sie nam udało
byłam pewna że to cykl bez owu
Sabina, kapturnica, Aasiula, moremi, Zofia8, kkisia, malgos741, peppapig lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jesteś pewna? W klinice też będziesz mieć badania.
Krakonka ja na leczenie w klinice nie mogę sobie pozwolić, zazdroszczę dziewczynom, które mieszkają w takich miastach, że są na wyciągniecie reki. Wg mnie możesz tylko stracić czas. Kolejne cykle, kolejne miesiące, większa frustracja. A skoro sama ginka kieruje Cię do kliniki, to znaczy, że ona nie potrafi Wam pomóc.
Ja bym jej posłucha
Ale decyzja jest WaszaSabina, Aasiula, moremi, kkisia, Krakonka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no to jak świezo narodzone dziecko ma przeżyć te 3 doby?
strach panie, strach...
swoją droga ciekawe jak to neandertalczycy sobie radziliSabina, Aasiula, MartaDidi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Ja mam to samo. Mój wykres był zupełnie inny od typowego,ale to pewnie choroba namieszała. U ginki wyżebrałam recepte na lutke do wywołania okresu
Aasiula, kapturnica, moremi, Heretyczka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Tak mało być kobieto, tak miało być
Sabcia kto mi mowil jak nie ma @ to nic jeszcze nie wiadomoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 20:57
Sabina, kapturnica, moremi, Zofia8, kkisia, malgos741, Parka, marta78 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ja mam to samo. Mój wykres był zupełnie inny od typowego,ale to pewnie choroba namieszała. U ginki wyżebrałam recepte na lutke do wywołania okresu
Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Ale zobacz co Kapta tam pisala tez ze pozamiatane ze nic z tego .
Sabcia kto mi mowil nie ma @ to nic jeszcze nie wiadomomalgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Bo ta druga krecha przyjdzie z wielkanocnym zajcem 8)Znajdziesz ja pod jajeczkiem
Że kwietniowy cykl mnie zrobi na zielono
Przyznam się Wam, że zawsze chciałam mieć grudniowe dzieckoechhhh
Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny