X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja jestem grudniowa, mój młodszy brat też. Zawsze byłam najwyższa w klasie i najlepiej się uczyłam.
    Ale Ty jstes dziewczynka :-) Dziewczynki sa madrzejsze!

Sabina, Krakonka, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    co tydzień
    To jeszcze nie tak zle... A przepraszam Sabina, ile sie starasz bo nie doczytalam

Sabina lubi tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, ja jestem grudniowe dziecko, późnogrudniowe. Zawsze się złościlam na mamę, że mi rok dopisują, bo nie poczekała tej odrobiny :)
    Ale nie odstawałam od niczego i nikogo. Tyle że za moich czasów 7-latki szły do szkoły.

Mam włączony film sf i kurde, znowu geje... To już chyba wolę Hamleta czarnego.

MartaDidi, Sabina, Heretyczka, Aasiula, Simba, megan8, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ale Ty jstes dziewczynka :-) Dziewczynki sa madrzejsze!
    lizus ;)

MartaDidi, Heretyczka, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    To jeszcze nie tak zle... A przepraszam Sabina, ile sie starasz bo nie doczytalam
    od grudnia 2012
    Ale i tak nie jest łatwo celnąć w owulkę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 21:18

MartaDidi lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ej, ja jestem grudniowe dziecko, późnogrudniowe. Zawsze się złościlam na mamę, że mi rok dopisują, bo nie poczekała tej odrobiny :)
    Ale nie odstawałam od niczego i nikogo. Tyle że za moich czasów 7-latki szły do szkoły.

Mam włączony film sf i kurde, znowu geje... To już chyba wolę Hamleta czarnego.
    No mowie Wam, ze dziewczyny daja rade...

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    No mowie Wam, ze dziewczyny daja rade...
    Ja będę mieć drugą córkę :)

kapturnica, MartaDidi, Aasiula, Heretyczka, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Nie, ale chciałabym. Jutro będę z ginką o tym rozmawiać
    Mi kazal odstawic na koniec 12tyg Od tygodnia zeszlam na dawke 2razy 200 A od czwartku zejde na 2razy 100 i z koncem 16tego tygodnia zakoncze lutkowanie..Prawie skonczy mi sie lewa luteina

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    od grudnia 2012
    Ale i tak nie jest łatwo celnąć w owulkę ;)
    To sie zgadza, wiem cos o tym... U mnie tylko na domniemane owulacje przyjezdzal... Mowie domniemane, poniewaz ostatnio ginek mi uswadomil,z gwarancja 100 % prawidlowej owu jest tylko ciaza... Ja tez mialam pekajace pecherzyki, seks na czas i w tym momencie, monitoringi co miesiac po 4 dni z rzedu... i nic...

Sabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    No myślę, że popróbuję jeszcze. Pewnie to ginka miała na myśli dając mi wybór, że jeszcze można u niej spróbować. Czemu to cholerstwo nie pęka?!
    Sa rozne powody Jednym z nich ejst niski poziom lh co prowadzi w konsekwencji do slabego piku.Albo pogrubiona oslonka korowa jajnika(tak bylo w moim przypadku)

Sabina, Heretyczka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach, wsiadam ja Wam do samochodu po wizycie, a Małgośka siedzi z tatą na fotelu kierowcy i "jedzie". Ale jak! Kręci kierownicą, włącza światła, potem zmienia biegi i znów kierownica. Pełna profeska. Nie dala się przeciągnąć na fotelik. Tylko "baba" (bo jechliśmy do mamy), kierownica i rura :)
    Ona będzie miała pewnie wcześniej prawko, niż ja :)

Sabina, MartaDidi, ComeToMeBaby, Zofia8, Heretyczka, Simba, BISCA, malgos741, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    To sie zgadza, wiem cos o tym... U mnie tylko na domniemane owulacje przyjezdzal... Mowie domniemane, poniewaz ostatnio ginek mi uswadomil,z gwarancja 100 % prawidlowej owu jest tylko ciaza... Ja tez mialam pekajace pecherzyki, seks na czas i w tym momencie, monitoringi co miesiac po 4 dni z rzedu... i nic...
    Ja miałam monitoringi od 09.2013 do czerwca 2014, pregnyl, sex na godzine. I w końcu powuedziałam dość. Jeszcze jeden taki miesiąc i chyba bym oszalała.

MartaDidi, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak mi się chce czekolady...
    albo chociaż kakao...
    2napalony.gif

mamatrojki80, malgos741 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja miałam monitoringi od 09.2013 do czerwca 2014, pregnyl, sex na godzine. I w końcu powuedziałam dość. Jeszcze jeden taki miesiąc i chyba bym oszalała.
    Ja to nawet testy płytkowe rozbierałam na części pierwsze i studiowałam pod światło... miesiac w miesiac...ot, takie hobby... :-)

Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Heretyczka, Simba, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sa rozne powody Jednym z nich ejst niski poziom lh co prowadzi w konsekwencji do slabego piku.Albo pogrubiona oslonka korowa jajnika(tak bylo w moim przypadku)

Pójdę jeszcze w tym cyklu, wezmę rozpiskę na badnia hormonów w całym cyklu, zrobię w kolejnym i pewnie się wyjaśni trochę.

moremi lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja to nawet testy płytkowe rozbierałam na części pierwsze i studiowałam pod światło... miesiac w miesiac...ot, takie hobby... :-)
    To ja tylo oglądałam pod światło ;)
    Ale Marta nim sobie odkręciłam psyche to mi chyba ze dwa miesiące zeszło. Teraz jest lepiej i dużo zdrowiej :) I dla mnie i dla rodziny :)
    Co prawda ginka kazała mi przyjść jak mnie czerwone zaleje (chce mi chyba jajniki obejrzeć, tak sugerowała z-ca ordynatora Kapta ), ale na monitoring już nie pójdę. Nie chcę drugi raz przez to przechodzić

MartaDidi, kapturnica, Aasiula, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos w tym jest chyba co piszecie..U mnie 5cykli wsio monitorowanie Latanie i na nfz i prywatnie by podgladac.Klucie zastrzykami i stymulacje..A zaszlam w cyklu co monitoring mialam dopeiro pod koniec cyklu , bez zastrzyku na sladowej ilosci clo..

Sabina, MartaDidi, Aasiula, Krakonka, Heretyczka, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odpuscilam zupelnie i nie w czas moj facet przyjechal... MIal jakies sprawy do zalatwienia- i bum! a teraz to juz w ogole cud- z ta podwyzszona beta- nie mam pojecia gdzie i kiedy...

Sabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy Kobietki...Spadam bo się koncert zaczyna :-) Nie chce przepuscic ani minutki...

kapturnica, Sabina, Aasiula, Zofia8, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mi kazal odstawic na koniec 12tyg Od tygodnia zeszlam na dawke 2razy 200 A od czwartku zejde na 2razy 100 i z koncem 16tego tygodnia zakoncze lutkowanie..Prawie skonczy mi sie lewa luteina
    No właśnie chcialabym tak przez 1 trymestr pobrać, mam co prawda dupka w domu ale jakoś sie boje bez gina brać. Na razie nic sie nie dzieje, choć ten sluz mnie wpienia i co go czuje to latam sprawdzać majty :/

Sabina, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
‹‹ 8241 8242 8243 8244 8245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ