Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja jestem grudniowa, mój młodszy brat też. Zawsze byłam najwyższa w klasie i najlepiej się uczyłam.
    Ale Ty jstes dziewczynka :-) Dziewczynki sa madrzejsze!

Sabina, Krakonka, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    co tydzień
    To jeszcze nie tak zle... A przepraszam Sabina, ile sie starasz bo nie doczytalam

Sabina lubi tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, ja jestem grudniowe dziecko, późnogrudniowe. Zawsze się złościlam na mamę, że mi rok dopisują, bo nie poczekała tej odrobiny :)
    Ale nie odstawałam od niczego i nikogo. Tyle że za moich czasów 7-latki szły do szkoły.

Mam włączony film sf i kurde, znowu geje... To już chyba wolę Hamleta czarnego.

MartaDidi, Sabina, Heretyczka, Aasiula, Simba, megan8, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ale Ty jstes dziewczynka :-) Dziewczynki sa madrzejsze!
    lizus ;)

MartaDidi, Heretyczka, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    To jeszcze nie tak zle... A przepraszam Sabina, ile sie starasz bo nie doczytalam
    od grudnia 2012
    Ale i tak nie jest łatwo celnąć w owulkę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 21:18

MartaDidi lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ej, ja jestem grudniowe dziecko, późnogrudniowe. Zawsze się złościlam na mamę, że mi rok dopisują, bo nie poczekała tej odrobiny :)
    Ale nie odstawałam od niczego i nikogo. Tyle że za moich czasów 7-latki szły do szkoły.

Mam włączony film sf i kurde, znowu geje... To już chyba wolę Hamleta czarnego.
    No mowie Wam, ze dziewczyny daja rade...

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    No mowie Wam, ze dziewczyny daja rade...
    Ja będę mieć drugą córkę :)

kapturnica, MartaDidi, Aasiula, Heretyczka, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Nie, ale chciałabym. Jutro będę z ginką o tym rozmawiać
    Mi kazal odstawic na koniec 12tyg Od tygodnia zeszlam na dawke 2razy 200 A od czwartku zejde na 2razy 100 i z koncem 16tego tygodnia zakoncze lutkowanie..Prawie skonczy mi sie lewa luteina

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    od grudnia 2012
    Ale i tak nie jest łatwo celnąć w owulkę ;)
    To sie zgadza, wiem cos o tym... U mnie tylko na domniemane owulacje przyjezdzal... Mowie domniemane, poniewaz ostatnio ginek mi uswadomil,z gwarancja 100 % prawidlowej owu jest tylko ciaza... Ja tez mialam pekajace pecherzyki, seks na czas i w tym momencie, monitoringi co miesiac po 4 dni z rzedu... i nic...

Sabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    No myślę, że popróbuję jeszcze. Pewnie to ginka miała na myśli dając mi wybór, że jeszcze można u niej spróbować. Czemu to cholerstwo nie pęka?!
    Sa rozne powody Jednym z nich ejst niski poziom lh co prowadzi w konsekwencji do slabego piku.Albo pogrubiona oslonka korowa jajnika(tak bylo w moim przypadku)

Sabina, Heretyczka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach, wsiadam ja Wam do samochodu po wizycie, a Małgośka siedzi z tatą na fotelu kierowcy i "jedzie". Ale jak! Kręci kierownicą, włącza światła, potem zmienia biegi i znów kierownica. Pełna profeska. Nie dala się przeciągnąć na fotelik. Tylko "baba" (bo jechliśmy do mamy), kierownica i rura :)
    Ona będzie miała pewnie wcześniej prawko, niż ja :)

Sabina, MartaDidi, ComeToMeBaby, Zofia8, Heretyczka, Simba, BISCA, malgos741, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    To sie zgadza, wiem cos o tym... U mnie tylko na domniemane owulacje przyjezdzal... Mowie domniemane, poniewaz ostatnio ginek mi uswadomil,z gwarancja 100 % prawidlowej owu jest tylko ciaza... Ja tez mialam pekajace pecherzyki, seks na czas i w tym momencie, monitoringi co miesiac po 4 dni z rzedu... i nic...
    Ja miałam monitoringi od 09.2013 do czerwca 2014, pregnyl, sex na godzine. I w końcu powuedziałam dość. Jeszcze jeden taki miesiąc i chyba bym oszalała.

MartaDidi, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak mi się chce czekolady...
    albo chociaż kakao...
    2napalony.gif

mamatrojki80, malgos741 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja miałam monitoringi od 09.2013 do czerwca 2014, pregnyl, sex na godzine. I w końcu powuedziałam dość. Jeszcze jeden taki miesiąc i chyba bym oszalała.
    Ja to nawet testy płytkowe rozbierałam na części pierwsze i studiowałam pod światło... miesiac w miesiac...ot, takie hobby... :-)

Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Heretyczka, Simba, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sa rozne powody Jednym z nich ejst niski poziom lh co prowadzi w konsekwencji do slabego piku.Albo pogrubiona oslonka korowa jajnika(tak bylo w moim przypadku)

Pójdę jeszcze w tym cyklu, wezmę rozpiskę na badnia hormonów w całym cyklu, zrobię w kolejnym i pewnie się wyjaśni trochę.

moremi lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja to nawet testy płytkowe rozbierałam na części pierwsze i studiowałam pod światło... miesiac w miesiac...ot, takie hobby... :-)
    To ja tylo oglądałam pod światło ;)
    Ale Marta nim sobie odkręciłam psyche to mi chyba ze dwa miesiące zeszło. Teraz jest lepiej i dużo zdrowiej :) I dla mnie i dla rodziny :)
    Co prawda ginka kazała mi przyjść jak mnie czerwone zaleje (chce mi chyba jajniki obejrzeć, tak sugerowała z-ca ordynatora Kapta ), ale na monitoring już nie pójdę. Nie chcę drugi raz przez to przechodzić

MartaDidi, kapturnica, Aasiula, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos w tym jest chyba co piszecie..U mnie 5cykli wsio monitorowanie Latanie i na nfz i prywatnie by podgladac.Klucie zastrzykami i stymulacje..A zaszlam w cyklu co monitoring mialam dopeiro pod koniec cyklu , bez zastrzyku na sladowej ilosci clo..

Sabina, MartaDidi, Aasiula, Krakonka, Heretyczka, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odpuscilam zupelnie i nie w czas moj facet przyjechal... MIal jakies sprawy do zalatwienia- i bum! a teraz to juz w ogole cud- z ta podwyzszona beta- nie mam pojecia gdzie i kiedy...

Sabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy Kobietki...Spadam bo się koncert zaczyna :-) Nie chce przepuscic ani minutki...

kapturnica, Sabina, Aasiula, Zofia8, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mi kazal odstawic na koniec 12tyg Od tygodnia zeszlam na dawke 2razy 200 A od czwartku zejde na 2razy 100 i z koncem 16tego tygodnia zakoncze lutkowanie..Prawie skonczy mi sie lewa luteina
    No właśnie chcialabym tak przez 1 trymestr pobrać, mam co prawda dupka w domu ale jakoś sie boje bez gina brać. Na razie nic sie nie dzieje, choć ten sluz mnie wpienia i co go czuje to latam sprawdzać majty :/

Sabina, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
‹‹ 8241 8242 8243 8244 8245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ