35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Ja jestem grudniowa, mój młodszy brat też. Zawsze byłam najwyższa w klasie i najlepiej się uczyłam.
Dziewczynki sa madrzejsze!
Sabina, Krakonka, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Ej, ja jestem grudniowe dziecko, późnogrudniowe. Zawsze się złościlam na mamę, że mi rok dopisują, bo nie poczekała tej odrobiny
Ale nie odstawałam od niczego i nikogo. Tyle że za moich czasów 7-latki szły do szkoły.
Mam włączony film sf i kurde, znowu geje... To już chyba wolę Hamleta czarnego.MartaDidi, Sabina, Heretyczka, Aasiula, Simba, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Ej, ja jestem grudniowe dziecko, późnogrudniowe. Zawsze się złościlam na mamę, że mi rok dopisują, bo nie poczekała tej odrobiny
Ale nie odstawałam od niczego i nikogo. Tyle że za moich czasów 7-latki szły do szkoły.
Mam włączony film sf i kurde, znowu geje... To już chyba wolę Hamleta czarnego.Sabina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Nie, ale chciałabym. Jutro będę z ginką o tym rozmawiać
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:od grudnia 2012
Ale i tak nie jest łatwo celnąć w owulkęSabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Krakonka wrote:No myślę, że popróbuję jeszcze. Pewnie to ginka miała na myśli dając mi wybór, że jeszcze można u niej spróbować. Czemu to cholerstwo nie pęka?!
Sabina, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
Ach, wsiadam ja Wam do samochodu po wizycie, a Małgośka siedzi z tatą na fotelu kierowcy i "jedzie". Ale jak! Kręci kierownicą, włącza światła, potem zmienia biegi i znów kierownica. Pełna profeska. Nie dala się przeciągnąć na fotelik. Tylko "baba" (bo jechliśmy do mamy), kierownica i rura
Ona będzie miała pewnie wcześniej prawko, niż jaSabina, MartaDidi, ComeToMeBaby, Zofia8, Heretyczka, Simba, BISCA, malgos741, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:To sie zgadza, wiem cos o tym... U mnie tylko na domniemane owulacje przyjezdzal... Mowie domniemane, poniewaz ostatnio ginek mi uswadomil,z gwarancja 100 % prawidlowej owu jest tylko ciaza... Ja tez mialam pekajace pecherzyki, seks na czas i w tym momencie, monitoringi co miesiac po 4 dni z rzedu... i nic...
MartaDidi, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja miałam monitoringi od 09.2013 do czerwca 2014, pregnyl, sex na godzine. I w końcu powuedziałam dość. Jeszcze jeden taki miesiąc i chyba bym oszalała.
Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Heretyczka, Simba, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:Sa rozne powody Jednym z nich ejst niski poziom lh co prowadzi w konsekwencji do slabego piku.Albo pogrubiona oslonka korowa jajnika(tak bylo w moim przypadku)
Pójdę jeszcze w tym cyklu, wezmę rozpiskę na badnia hormonów w całym cyklu, zrobię w kolejnym i pewnie się wyjaśni trochę.
moremi lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Ja to nawet testy płytkowe rozbierałam na części pierwsze i studiowałam pod światło... miesiac w miesiac...ot, takie hobby...
Ale Marta nim sobie odkręciłam psyche to mi chyba ze dwa miesiące zeszło. Teraz jest lepiej i dużo zdrowiejI dla mnie i dla rodziny
Co prawda ginka kazała mi przyjść jak mnie czerwone zaleje (chce mi chyba jajniki obejrzeć, tak sugerowała z-ca ordynatora Kapta ), ale na monitoring już nie pójdę. Nie chcę drugi raz przez to przechodzićMartaDidi, kapturnica, Aasiula, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
Cos w tym jest chyba co piszecie..U mnie 5cykli wsio monitorowanie Latanie i na nfz i prywatnie by podgladac.Klucie zastrzykami i stymulacje..A zaszlam w cyklu co monitoring mialam dopeiro pod koniec cyklu , bez zastrzyku na sladowej ilosci clo..
Sabina, MartaDidi, Aasiula, Krakonka, Heretyczka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja odpuscilam zupelnie i nie w czas moj facet przyjechal... MIal jakies sprawy do zalatwienia- i bum! a teraz to juz w ogole cud- z ta podwyzszona beta- nie mam pojecia gdzie i kiedy...
Sabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:Mi kazal odstawic na koniec 12tyg Od tygodnia zeszlam na dawke 2razy 200 A od czwartku zejde na 2razy 100 i z koncem 16tego tygodnia zakoncze lutkowanie..Prawie skonczy mi sie lewa luteina
Sabina, moremi lubią tę wiadomość