35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Dobrej nocy Kobietki...Spadam bo się koncert zaczyna
Nie chce przepuscic ani minutki...
A dzień miałam długi, niby wolne, ale załatwień i roboty jak nigdy. No i w końcu trochę sobie porobiłam w domu, choć mam wrażenie, że końca porządków nie widaćAasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:No właśnie chcialabym tak przez 1 trymestr pobrać, mam co prawda dupka w domu ale jakoś sie boje bez gina brać. Na razie nic sie nie dzieje, choć ten sluz mnie wpienia i co go czuje to latam sprawdzać majty
Sabina, Aasiula, Nenaaa, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam późnym wieczorem i od razu mowię dobrej nocy
Padam na pysk, to szkolenie mnie wykończy....ale umowę mam podpisana, na razie do 22 czerwca
Wstaje o 5 rano....i tak do soboty włącznie....ciekawe jak bede wyglądać w sobotęszkolenie od 8 rano do 18, o 15 już nic nie kumam....ciekawe, ciekawe
A rano, kurka, było u mnie -6 stopni, aż oczy przecierałam ze zdziwienia, jutro ma być już lepiejHeretyczka, malgos741, kapturnica, Sabina, megan8, Aasiula, kkisia, moremi, dorbie, Krakonka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór drogie panie . Właśnie siedzę sobie w autokarze, młody smacznie śpi. Jak narazić droga w porządku. I mam nadzieję że zajdzie my na miejsce w spokoju. Pozdrawiam z trasy
Sabina, malgos741, Arwena, megan8, Aasiula, kkisia, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwka76 wrote:Dobry wieczór drogie panie . Właśnie siedzę sobie w autokarze, młody smacznie śpi. Jak narazić droga w porządku. I mam nadzieję że zajdzie my na miejsce w spokoju. Pozdrawiam z trasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 23:20
-
nick nieaktualny
-
Noce do spania są zdecydowanie przereklamowane. O wiele lepiej śpi się w dzień..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 07:20
BISCA, Sabina, Aasiula, moremi, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
Pieknie bylo ale sie skonczylo. Dzie ta wiosna ja sie pytam ?!?! Szaro, zimno i deszcz. Pffffffff
Pocieszam sie, ze to juz piatek. Co??? Wtorek ?!?!?!.
Milego dniaSabina, kapturnica, Aasiula, moremi, Zofia8, paszczakin, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:To akurat norma ale starszyc starszy Wiem to po sobie
Uwielbiam to
Bry
U mnie słońce z rana, ponoc ma byc ciepłokapturnica, Aasiula, Sabina, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Kapta, ja wiem, ze tak bez budyniu piszesz, ale tutaj musiałam nagłówkować. Czy chodziło o "straszyć straszy"?
Uwielbiam to
Bry
U mnie słońce z rana, ponoc ma byc ciepłomoremi, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Bry baby
,nie wiem czy dobry ale witam sie:)
Tempka jebla jak ;/ a tak ładnie zarło ...kapturnica, Aasiula, Sabina, malgos741, Simba, kkisia, Mega, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Bry baby
,nie wiem czy dobry ale witam sie:)
Tempka jebla jak ;/ a tak ładnie zarło ...
EDIT:Widze ,ze ejstem druga do jebnieciaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 07:52
Aasiula, moremi, Sabina, Simba, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość