35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
myślę, że nie
to roślina, a roślina to warzywo lub owocDziobak wrote:Bry. Na dworze szron, ja ziewam i nic mi sie nie chce, dziecko wyjada kore z koszyka na drzewo. Nie zaszkodzi mu chyba, co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 09:03
Dziobak, Elfik, moremi, paszczakin, kkisia, Krakonka, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Asiula nie chcesz przygarnąc dwóch pregnyli?
data ważności do końca roku..
Proponuje tobie, boś ziomalka, a to musi w zimnie leżęć
Jest jeszcze ziomal Dorbie, ale jak ona pracuje w "służbie" zdrowia, to pewnie sobie łatwiej załatwi
nówki, nieśmigane, garażowane w lodówce...
żadna niepaląca emerytka nie jeżdziła z nimi do kościoła, zatem powinny działać..Aasiula, Sabina, malgos741, Arwena, dorbie, Parka lubią tę wiadomość
-
to jesteś pregnet czy nie
ja już się z Wami pogubiłam
chyba trzeba wybrać przewodniczącą klasy, która codziennie rano będzie czytała plan lekcji
która co ma, w czym jest itp tak ku pamięci
Aasiula wrote:A dzieki Zosia dalej mnie muli ale duzo lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 09:24
Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, Bozia3, Zofia8, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama3
był listonosz
tyle książek, że mój mąż się za głowę złapał, że kolejne knigihahah ale popatrzył na tematykę i nie dowierzał, bo nigdy takiej tematyki u nas nie było hahahaha
mówię do niego, że teraz już nie mam wyjścia muszę urodzić, skoro mam tyle literatury
p.s. tak przejrzałam na szybko i super, że jednak wszystkie mi spakowałaś
są zajebiaszcze
dziękówaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 09:09
moremi, Aasiula, kkisia, Sabina, malgos741, megan8, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Asiula nie chcesz przygarnąc dwóch pregnyli?
data ważności do końca roku..
Proponuje tobie, boś ziomalka, a to musi w zimnie leżęć
Jest jeszcze ziomal Dorbie, ale jak ona pracuje w "służbie" zdrowia, to pewnie sobie łatwiej załatwi
nówki, nieśmigane, garażowane w lodówce...
żadna niepaląca emerytka nie jeżdziła z nimi do kościoła, zatem powinny działać..bo mam nadcisnienie i chorobe serca a to zakazane w takich przypadkach
Ale dzieki Elfi ze pomyslałasWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 09:13
Sabina lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:dzień dobry wiedźmy
a mi się chce rzygać i mam sraczkę ..nie wiem na co się zdecydować
właśnie operują mojego piesława..niestety znowu
czymamy renik- daj znac jak poszloAasiula, Reni lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to jesteś pregnet czy nie
ja już się z Wami pogubiłam
chyba trzeba wybrać przewodniczącą klasy, która codziennie rano będzie czytała plan lekcji
która co ma, w czy jest itp tak ku pamięci
Nie nie jestem nic nie wiem przynajmniej a muli mnie bo jakies swinstwo zlapalam ,mlody wczoraj mi powiedzial ze u niego w klasie jelitowka jest.Napewno przytargał do domuElfik lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:a mogłabyś dla intensyfikacji przeżyć i u mnie pranie powiesić...? please
zanim zgnije..
Jasne, tylko najpierw odpiorę ze zgnilizny moje. Nastawię na długi program, to międzyczasie powiesze u Cię
anna maria, Elfik, Zofia8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Reni wrote:dzień dobry wiedźmy
a mi się chce rzygać i mam sraczkę ..nie wiem na co się zdecydować
właśnie operują mojego piesława..niestety znowuReni, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
ale pomacają?
jak nie to zrób awanturę
należy Ci sięmoremi wrote:Obchód się zaczął, a ja w ostatniej sali leżę.Sabina, kkisia, anna maria, Bozia3, Aasiula, Zofia8, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny