35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Reni- trzymam kciuki.
Morka- to ty zaraz do domu lecisz?
a ja sprawdzam od kilku dni u siebie testy ovu jak wychodzą i na początku to jeszcze jakieś cienie i cienie cieniów wychodziły, teraz to już nic a nic i myślałam, ze już nici z ovu- ovufriend mi na wykresie sam w połowie płodnych wyznaczył niepłodny.
a dzisiaj mnie dopadł ból jajnikowy. ja nie wiem... tempka w górze, więc ovu wyznaczył linię przerywaną. obstawiam, że rzeczywiście tym razem ovu, jeśli było to wcześniej niż zazwyczaj, tyle że bezobjawowo. Tylko czemu dziś mnie jajnik napiernicza od rana....? Dzisiaj już odstawiam wiesiołka, bo się tak z nim bujam i bujam i nie wiem kiedy stop, a tu stop to ja już mam za plecami.
Ja polecam siemie lniane, ktore mozesz pic przez caly cykl. Ostatnio jak bylam u gin to zwrocila uwage, ze mam duzo sluzu. Juz nie pamietam, kiedy go mialam, no i w takiej ilosci.
Ale koniecznie trzeba pic te glutki. Ja gotuje na malym ogniu 10 minut.
GORACO POLECAM
ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, Krakonka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Arwena wrote:no nieeee ,idę dziś do ginki na 13:00 i ciekawe co powie na moje wyniki badań hormonów
Arwena, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Ja polecam siemie lniane, ktore mozesz pic przez caly cykl. Ostatnio jak bylam u gin to zwrocila uwage, ze mam duzo sluzu. Juz nie pamietam, kiedy go mialam, no i w takiej ilosci.
Ale koniecznie trzeba pic te glutki. Ja gotuje na malym ogniu 10 minut.
GORACO POLECAM
w tym cyklu jakoś mnie te badania plemniorów dobiły, że nawet nie miałam motywacji do badania śluzu. eh... -
Aasiula wrote:A ja mam pytanie .Szukam jakiegos fajnego i skutecznego urzadzenia do mycioa okien.Metoda tradycyjna odpada przy mim chorym kregosłupie
Ktoras ma ? sprawdziła? poleci?
http://allegro.pl/karcher-myjka-do-okien-wv-60-plus-i5170639061.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Dom+i+Ogr%C3%B3d-5_Narz%C4%99dzia-1536_Elektryczne-26785_Myjki+ci%C5%9Bnieniowe-26798Aasiula, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Arwena a jak sprawy u Ciebie z IV?
coś wspominałaś kiedyś, że w kwietniu?
jak pisałam Asiuli ostatnio czekam na kasę z odszkodowania i robię sama AMH ,chyba ze @ przylezie to idę na darmowe do gym centrum wtedy hormony w 2-3dc + AMH
i po wyniku zaraz wypisujemy papiery i składamy ,na chyba ze będzie do dupy wynik to tylko płatne a na to na razie nie ma miedzi niestety ...a i ostatnie wyniki FSH<ESTRADIOLU<progesteronu optymistycznie nie nastrajają
biorę Dong Quia zobaczymy czy coś wspomoże
Aasiula, ComeToMeBaby, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Bo wiesz ja to widzialam takie cuda w sklepach na pare,ale nie wiem czy one skuteczne sa?dlatego zapytalam czy ktoras cos podobnego ma.
no ja wlasnie tez slyszalam, ze Karcher myjka do okien cudnie okna myje, a ja mam cala werande przeszklona, wiec sie czaje.. sasiadka mi mowila, musze dopytac..Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Dlatego ci z całego serca synka życzę, zresztą, on tobie pisany...
)))))))))))))
ale i tak stawiam że będzie u mnie drugą córeczka
nie dlatego, że wolę, tylko jakoś tak oczyma dusz mojej widze się z dwiema dziewczynami
dorbie, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Polecam bardzo - mam i nawet mężczyźni polubili mycie okien
http://allegro.pl/karcher-myjka-do-okien-wv-60-plus-i5170639061.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Dom+i+Ogr%C3%B3d-5_Narz%C4%99dzia-1536_Elektryczne-26785_Myjki+ci%C5%9Bnieniowe-26798
Fajnie dziekowacBozia3 lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:oooo dzieki Bozia wlasnie takie cos widzialm:),i bylam ciekawa jak to sie realnie sprawdza
Fajnie dziekowac
o no wlasnie o tym ja tez pisalam- Bozia, czy to rzeczywiscie wyglada tak, ze jak przejedziesz to gotowe? i nie trzeba doczyszczac?Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niech myje na raty
chociaż z nimi to dojść do ładu nie można
u mnie akwarium stoi napełnione wodą w 1/3 bo oddaliśmy ryby i chcemy zmienić biotop
zanim kupimy nowe, to akwarium musi być wyczyszczone, opróżnione z wody i starego piachu
i tak stoi sobie ten gnój od ponad 2-3 tyg
na razie nic nie mówię, poczekam jeszcze
jak minie miesiąc to zrobię statki z papieru i nawalę tam po brzegi!
Aasiula wrote:hahaha zrobilam tak to powedzial ze za cholere nie umyje tylu okienWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 10:17
Sabina, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, megan8, Mega, kkisia, Simba, BISCA lubią tę wiadomość