X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wreszcie znalazłam trampki na które polowałam dłuższy czas. Najpierw wąż w kieszeni nie pozwalał kupić, potem jak wąż oberwał to nigdzie nie było w moim rozmiarze a teraz tak sobie szukałam trampek dla córki a tu nagle moje :) i co miałam zrobić zamówiłam. Poprzednie conversy starczyły mi na 7 lat ale teraz już nadają się tylko na śmietnik.

Arwena, Aasiula, paszczakin, Dziobak, Sabina, moremi, kkisia, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka na szklankę ok. dwie łyżeczki zalewasz 3/4szkl.(a ja mówię o siemieniu już zmielonym) ale gorącą wodą nie wrzątkiem i mieszasz energicznie potem czekasz aż się zrobi letnie od czasu do czasu mieszając i popijasz glutki przez cały dzień :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 10:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    czy któraś korzystała z tych przepisów na smoothie ovufrienda?
    tak się tu reklamują a widzę, że zadają dużo pytań, to jest szansa że to coż konkretnego i dopasowanego, czy można sobie w necie znaleźć przepisy?
    Nie kupuj, wyślą Ci 4 przepisy i nic odkrywczego. Produkty normalne, takie co wszedzie sa w przepisach tzn, jabłko, banan, owoce leśne, jogurt, płatki owssiane, orzechy i dodtakowo Maca tylko. Bez sensu szkoda kasy. Myslałam ze coś fajnego będzie z warzywami, ale nic.
    Ide jesc sałatke mojej kompozycji :-)

megan8, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    hmmm Ciebie na eksperta w ocenie czystości bym nie wzięła - bo Ty jesteś nawiedzono-pedantyczna :) ja jestem zadowolona - niczego nie doczyszczam - smug nie widzę - chyba ich nie ma. Odkąd mamy to urządzenie - to szczerze mówiąc oglądam tylko efekty - chłopaki myją - i mają zabawę z tego....trwa to około pół godziny i okna gotowe...

Wiesz Bozia, ja zamierzam sie tego pozbyc- znaczy tej pedantycznosci, bo przy mezu z tendecja do nieladu i dziecku pewnie bym zwariowala, jak mi nie przejdzie.
    Ale okna nigdy nie wchodzily z zakres paranoi- mieszkam na "wsi" belgijskiej, w domu parterowym- okna tydzien po umyciu wygladaja jak nie myte, jak najpierw przyleje, potem przywieje, a na koncu jeszcze kota zapacka ;)
    A jeszcze salon mam od slonecznej strony, wiec teraz okna wygladaja, jakby ktos z postepujaca gruzlica byl za nimi wieziony ;)

Potrzeba na myjke Karchera zostala wykreowana ;) Na juz ;)

megan8, Bozia3, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, Arwena, moremi, kkisia, Reni, Simba, Elfik lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biję się w piersi:
    W sumie do wczoraj wierzyłam tylko w ginkę. Ale chyba desparacja mnie dopadła :(
    Dzisiaj kupię to siemię (ale jak dla mnie to szklanka na raz) i to DHEA.
    Jakie mam kupić? W sensie jakiej firmy?
    To mam mężowi też dać?

Nawet jak nie pomoże na ciąże, to może na wagę i seks :)

Sabina, Aasiula, Arwena, moremi, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek, super, ze wszystko ok.
    U nas nowa zabawa - zdecydowanie jedna z lepszych. Puszczam dziecieciu zajaczki lusterkiem w roznych miejscach w pokoju, a on do nich lezie. Jeszcze za szybko nie pelza, wiec troche czasu mu to zajmuje.Potem musi jeszcze obmacac sciane, bo cholernego zajaczka nie da sie jednak zlapac. Zawsze to lepsza zabawa niz wyzeranie kory. A ja kawka i michalek w pozycji kwiatu lotosu.
    Czekam tylko kiedy mlody geniusz zlokalizuje miski z kocia karma...

Sabina, megan8, Arwena, moremi, kkisia, Simba, Krakonka, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Wiesz Bozia, ja zamierzam sie tego pozbyc- znaczy tej pedantycznosci, bo przy mezu z tendecja do nieladu i dziecku pewnie bym zwariowala, jak mi nie przejdzie.
    Ale okna nigdy nie wchodzily z zakres paranoi- mieszkam na "wsi" belgijskiej, w domu parterowym- okna tydzien po umyciu wygladaja jak nie myte, jak najpierw przyleje, potem przywieje, a na koncu jeszcze kota zapacka ;)
    A jeszcze salon mam od slonecznej strony, wiec teraz okna wygladaja, jakby ktos z postepujaca gruzlica byl za nimi wieziony ;)

Potrzeba na myjke Karchera zostala wykreowana ;) Na juz ;)
    To tak jak u mnie :)

paszczakin, Elfik lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik piv. :)

Elfik lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od gina, jest tak jak sie spodziewałam, ciaza młodsza, pęcherzyk w macicy. Mam brać dupka, oszczędzać sie. Mam juz kartę ciazy, zestaw badań do zrobienia i mam przyjść za miesiąc. A i jeszcze zastanowić sie nad prenatalnymi. Nie wiem... Jakaś niespokojna jestem, wiem ze tak u mnie jest zawsze, ale chciałabym juz zobaczyć to serce...

Arwena, Sabina, Aasiula, kapturnica, moremi, Bozia3, kkisia, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, dorbie, Elfik, gosia7122, gretka, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka spokojnie :),bedzie dobrze :)

Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka co do prenatalnych .Tu musisz sama sie zastanowic i odpowiedzieć sobie na pytanie czy bedziesz robic w razie czego tez bardziej inwazyjne jakby co.Ja zrobilam tylko te podstawowe parametry .
    Stwierdziłam ,ze co ma byc to bedzie .Skoro serducho zdrowe , podstawowe parametry na ryzyko wad genetycznych niskie to po co drążyć.Przeciez nie usuneła bym dzieciora .A rozne przypadki dzieja sie w roznych etapach zycia.
    Wiesz ,ze pecherzyk w macicy czyli ciaza w dobrym miejscu .Teraz oczekiwanie na serducho.Niestety dosc stresujacy czas,Ja chyba najgorzej wspominam własnie te poczatki.Bedzie dobrze!!Musisz myslec pozytywnie 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 11:40

Aasiula, Sabina, Natka_79, moremi, dorbie, Elfik, kkisia, gosia7122, Parka, Magdala lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa wariacie
    z tym komentarzem to dałaś czadu :-)

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jak tylko będzie to biorę ;-) ale i tak stawiam że będzie u mnie drugą córeczka :-) nie dlatego, że wolę, tylko jakoś tak oczyma dusz mojej widze się z dwiema dziewczynami <3

Patrz, zupełnie jak ja... ;)

i chuj w dwie bombki strzelił..
    dosłownie ;)
    :))))))))))))))))))))))))

kapturnica, Aasiula, moremi, Sabina, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    moremi super ze obcy rośnie a zastrzyki dasz radę :)
    Jaki obcy?
    Nasz on ci przeca!

Reni, BISCA, moremi, Sabina, Elfik, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Natka co do prenatalnych .Tu musisz sama sie zastanowic i odpowiedzieć sobie na pytanie czy bedziesz robic w razie czego tez bardziej inwazyjne jakby co.Ja zrobilam tylko te podstawowe parametry .
    Stwierdziłam ,ze co ma byc to bedzie .Skoro serducho zdrowe , podstawowe parametry na ryzyko wad genetycznych niskie to po co drążyć.Przeciez nie usuneła bym dzieciora .A rozne przypadki dzieja sie w roznych etapach zycia.
    Wiesz ,ze pecherzyk w macicy czyli ciaza w dobrym miejscu .Teraz oczekiwanie na serducho.Niestety dosc stresujacy czas,Ja chyba najgorzej wspominam własnie te poczatki.Bedzie dobrze!!Musisz myslec pozytywnie 8)
    Myśle ze te podstawowe zrobie, o reszcie nie mysle bo bedzie dobrze :) i potwierdzam , to jest najtrudniejszy czas. Ginka nawet nie zmierzyła pęcherzyka, usg było ekspresowe, byleby tylko sprawdzić gdzie jest. Ach, no taki urok długich cykli, trzeba bedzie wytrzymać. Takze myśle ze dzis kończę 5tc ;)

moremi, dorbie, Elfik, malgos741 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Myśle ze te podstawowe zrobie, o reszcie nie mysle bo bedzie dobrze :) i potwierdzam , to jest najtrudniejszy czas. Ginka nawet nie zmierzyła pęcherzyka, usg było ekspresowe, byleby tylko sprawdzić gdzie jest. Ach, no taki urok długich cykli, trzeba bedzie wytrzymać. Takze myśle ze dzis kończę 5tc ;)
    No to musisz miec pozniejsza owulke u mnie na twoim etapie a wiec 5tyg 4dni ciazy mialam pecherzyk na 9mm z cialkiem żółtkowym...
    Ile masz brac dupka ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 12:24

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Maxima Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAJCIE !

Jestem tutaj nowa. Skonczylam 40 lat, mam juz 8-letnia corke.W sierpniu ubieglego roku poronilam w 6 tyg.;( Zaszlam odraz po wyciagnieciu spirali. W trakcie noszenia spirali mialam straszne bole w dole brzucha i sluz niczym katar z nosa mi sie ciagle lal. Moze pobudzilo to do pracy moje leniwe jajniki. Do teraz nie moge zajsc w ciaze biore juz 4 cykl CLOMID, Hormeel (krople) i pije siemie lniane. Sluz ni jaki, prawie zaden. Cztalam o wiesiolku i zamierzam zaczac brac. Dzisiaj jest 14 DC, niby owulacja.
    Pozdrawiam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 16:13

Aasiula, Krakonka, Zofia8, moremi, dorbie, Elfik, kkisia, Arwena, gosia7122, anna maria, gretka, malgos741, paszczakin, Parka, Mega lubią tę wiadomość

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniek nooooo ciesze sie ze z piesławem wsio jest dobrze <3

Reni, ComeToMeBaby, Elfik, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maxima wrote:
    WITAJCIE !

Jestem tutaj nowa i tez z D. Skonczylam 40 lat, mam juz 8-letnia corke.W sierpniu ubieglego roku poronilam w 6 tyg.;( Zaszlam odraz po wyciagnieciu spirali. W trakcie noszenia spirali mialam straszne bole w dole brzucha i sluz niczym katar z nosa mi sie ciagle lal. Moze pobudzilo to do pracy moje leniwe jajniki. Do teraz nie moge zajsc w ciaze biore juz 4 cykl CLOMID, Hormeel (krople) i pije siemie lniane. Sluz ni jaki, prawie zaden. Cztalam o wiesiolku i zamierzam zaczac brac. Dzisiaj jest 14 DC, niby owulacja.
    Pozdrawiam.
    Maxima witamy w gronie 35plus 8)

Aasiula, moremi, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz czekamy na wynik histo
    ale jestem dobrej myśli..chyba
    Aasiula wrote:
    Reniek nooooo ciesze sie ze z piesławem wsio jest dobrze <3

Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 8248 8249 8250 8251 8252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ