35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Ok, doczytalam
Witam nowa kolezanke. Jak chcez sie tu rozgoscic, to musisz wrzucic jakis fajny awatar, powiedzic czy masz duze cycki, ustosunkowac sie do teori o misiu puchatku, wypowiedziec sie na temat kup oraz wiedz,ze tutaj sie nie uzywa zdrobnien.Powinnas rowniez podlizywac sie Pani od czasu do czasu, spowiadac sie u ksiendza Andzeja i stanac w kolejce po ciaze.
Eniting els ?
moremi, Sabina, BISCA, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ok, doczytalam
Witam nowa kolezanke. Jak chcez sie tu rozgoscic, to musisz wrzucic jakis fajny awatar, powiedzic czy masz duze cycki, ustosunkowac sie do teori o misiu puchatku, wypowiedziec sie na temat kup oraz wiedz,ze tutaj sie nie uzywa zdrobnien.Powinnas rowniez podlizywac sie Pani od czasu do czasu, spowiadac sie u ksiendza Andzeja i stanac w kolejce po ciaze.
Eniting els ?
A czy ktoś wie może która ja jestem w kolejce ? Bo już mi się trochę nudzi czekac? ta kolejka to od wieku, czy liczba posiadanych dzieci, czy może od miesięcy starań?
ComeToMeBaby, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Matka Teresa
jaaaacie!Simba wrote:Kurde mi sie tez po cionzy D zrobilo, to tez mam duze cycki? Juz nie jestem Tereska? Jestem teraz Teresa?Simba, moremi, Sabina, BISCA, kkisia, Aasiula, paszczakin, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ja zrobiłam śledztwo, prawdopodobnie chodzi o Dojczlanda. Ona z Niemców jest.
Bo na przyklad Anna Maria pisze po niemiecku, ale wolno i dlatego my wszystko rozumiemy.Reni, ComeToMeBaby, dorbie, moremi, Sabina, BISCA, Aasiula, Dziobak, kkisia, anna maria, paszczakin, Parka, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to musisz miec pozniejsza owulke u mnie na twoim etapie a wiec 5tyg 4dni ciazy mialam pecherzyk na 9mm z cialkiem żółtkowym...
Ile masz brac dupka ??dupka mam brać 2x1, gdyby cos sie zadziało to 3x1. No i jeszcze trochę brudzę, ale po badaniu to tez u mnie norma, choc wkurzahace to jest
-
nick nieaktualnyMaxima wrote:WITAJCIE !
Jestem tutaj nowa i tez z D. Skonczylam 40 lat, mam juz 8-letnia corke.W sierpniu ubieglego roku poronilam w 6 tyg.;( Zaszlam odraz po wyciagnieciu spirali. W trakcie noszenia spirali mialam straszne bole w dole brzucha i sluz niczym katar z nosa mi sie ciagle lal. Moze pobudzilo to do pracy moje leniwe jajniki. Do teraz nie moge zajsc w ciaze biore juz 4 cykl CLOMID, Hormeel (krople) i pije siemie lniane. Sluz ni jaki, prawie zaden. Cztalam o wiesiolku i zamierzam zaczac brac. Dzisiaj jest 14 DC, niby owulacja.
Pozdrawiam.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:A czy ktoś wie może która ja jestem w kolejce ? Bo już mi się trochę nudzi czekac? ta kolejka to od wieku, czy liczba posiadanych dzieci, czy może od miesięcy starań?
Ja się wpisuję na kwiecieńA co/ Kto mi zabroni?
Reni, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, Elfik, Zofia8, kkisia, Aasiula, malgos741, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
no no lubię te nasze ynteligjentne dyskusje
mam dżołka na te okoliczność
Dwóch zadowolonych łebków studiuje tablicę z wynikami egzaminów wstępnych na studia. Jeden drugiemu mówi:
- Teraz jesteśmy inteligencja!
- Co?
- Chu*ów sto! Inteligencją, kur*a, jesteśmy!
Simba wrote:Boze, czego to ludzie nie wymysla!
(powiedzial plemnik splywajac po brodzie)
dorbie, Simba, moremi, Sabina, BISCA, Heretyczka, kkisia, Aasiula, malgos741, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hm...
jakby Ci to powiedzieć....
a co zrobisz jak podbierze Twojom miejscówe??nooo sucham!
dorbie wrote:Sama się wpisuj w miesiąc i już ! Nikt ci nie zabroni
ComeToMeBaby, moremi, BISCA, dorbie, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nie rozumiem tego emota?
stronka jest fajoska
niektóre wpisy są ciekawe
moremi, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no no lubię te nasze ynteligjentne dyskusje
mam dżołka na te okoliczność
Dwóch zadowolonych łebków studiuje tablicę z wynikami egzaminów wstępnych na studia. Jeden drugiemu mówi:
- Teraz jesteśmy inteligencja!
- Co?
- Chu*ów sto! Inteligencją, kur*a, jesteśmy!
- Dzien dobry czy to pralnia?
- Chujalnia! Ministerstwo Kultury!moremi, Reni, Sabina, BISCA, Elfik, kkisia, Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Sama się wpisuj w miesiąc i już ! Nikt ci nie zabroni
Ja z pozytywnym testem to tak bym chciała na początek maja, a z porodem z styczniu. Dobra to się tak wpisze:)moremi, Reni, Sabina, BISCA, dorbie, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość