35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Maxima wrote:WITAJCIE !
Jestem tutaj nowa i tez z D. Skonczylam 40 lat, mam juz 8-letnia corke.W sierpniu ubieglego roku poronilam w 6 tyg.;( Zaszlam odraz po wyciagnieciu spirali. W trakcie noszenia spirali mialam straszne bole w dole brzucha i sluz niczym katar z nosa mi sie ciagle lal. Moze pobudzilo to do pracy moje leniwe jajniki. Do teraz nie moge zajsc w ciaze biore juz 4 cykl CLOMID, Hormeel (krople) i pije siemie lniane. Sluz ni jaki, prawie zaden. Cztalam o wiesiolku i zamierzam zaczac brac. Dzisiaj jest 14 DC, niby owulacja.
Pozdrawiam.ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, moremi, megan8, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ja stosuje cale ziarenka siemienia. Wczesniej gotowalam krocej i nie bylo takiego efektu. Jak dla mnie 10 minut i powstaje prawie jeden dorodny glut. Dodatkowo zjadam nasionka. Ja zjadam te miksture (ma taka konsystencje, ze jem lyzka) na noc. Wtedy nie ma wplywu na wchlanianie sie lekarstw.
Maximo witajComeToMeBaby, Sabina, Elfik, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Ok, doczytalam
Witam nowa kolezanke. Jak chcez sie tu rozgoscic, to musisz wrzucic jakis fajny awatar, powiedzic czy masz duze cycki, ustosunkowac sie do teori o misiu puchatku, wypowiedziec sie na temat kup oraz wiedz,ze tutaj sie nie uzywa zdrobnien.Powinnas rowniez podlizywac sie Pani od czasu do czasu, spowiadac sie u ksiendza Andzeja i stanac w kolejce po ciaze.
Eniting els ?
dorbie, Simba, ola_35, Reni, moremi, Sabina, Elfik, Dziobak, Heretyczka, kkisia, Aasiula, gosia7122, anna maria, gretka, paszczakin, Parka, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Musiałam dżemkę uciąć
Zastrzyki mam przyjmować w brzuch. One są na bazie heparyny i w połączeniu z acardem podaje się je w ciąży przy poronieniach nawykowych, żeby uniknąć przedwczesnego odklejania łożyska.
Zniosę to, ale z trudem, bo zastrzyków się boję.
Dorbie, nie ma mowy, żebym wbiła sama igłę w swoje ciało. Krew mogę oddawać, ale to już przekracza granice mojej wytrzymałościSimba, dorbie, Sabina, ania.g, Aasiula, Elfik, Dziobak, kkisia, Arwena, gosia7122, malgos741, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!