35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Arwena wrote:w kwietniu to ostateczny termin na zgłoszenie do if (rządowego)
jak pisałam Asiuli ostatnio czekam na kasę z odszkodowania i robię sama AMH ,chyba ze @ przylezie to idę na darmowe do gym centrum wtedy hormony w 2-3dc + AMH
i po wyniku zaraz wypisujemy papiery i składamy ,na chyba ze będzie do dupy wynik to tylko płatne a na to na razie nie ma miedzi niestety ...a i ostatnie wyniki FSH<ESTRADIOLU<progesteronu optymistycznie nie nastrajają
biorę Dong Quia zobaczymy czy coś wspomoże
a probowalas DHEA?
Arwena lubi tę wiadomość
Zofia8
-
paszczakin wrote:no ja wlasnie tez slyszalam, ze Karcher myjka do okien cudnie okna myje, a ja mam cala werande przeszklona, wiec sie czaje.. sasiadka mi mowila, musze dopytac..
no ale myliśmy te witryny od strony ulicy to nam nie robiło
a tu widze w opisie tego karchera że ma pojemnik na brudną wodę, czyli zasysa ją do środka, to by problem z wytarciem odpadał (widziałam inne karchery do czyszczenia i tam trzeba było wycierać). tylko, żebyś się nie musiała gimnastykować przy tych oknach (znaczy Asiula)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 10:18
Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale pomacają?
jak nie to zrób awanturę
należy Ci siędzisiaj młody fajny robil usg
Toto rośnie, nic się juz nie odkleja. Za to dzisiaj potwierdzili, że macicę mam dwurożną. Kij z rogami, byle toto rosło
Zostaję na zwolnieniu. Najgorsze te zastrzyki. Znienawidze swojego męża. Sama sobie ich przecież nie będę robić.Arwena, Aasiula, kapturnica, Reni, ComeToMeBaby, paszczakin, ania.g, Sabina, Mega, Dziobak, kkisia, Simba, Zofia8, BISCA, anna maria, gretka, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Arwena wrote:ja to nawet myślałam o przeniesieniu się do gienka który jest tez w naszej przychodni,jeszcze u niego nie byłam tylko u babki ginki która tez tam przyjmuje ...moze byłby bardziej kompetentny w temacie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Reni- trzymam kciuki.
Morka- to ty zaraz do domu lecisz?
a ja sprawdzam od kilku dni u siebie testy ovu jak wychodzą i na początku to jeszcze jakieś cienie i cienie cieniów wychodziły, teraz to już nic a nic i myślałam, ze już nici z ovu- ovufriend mi na wykresie sam w połowie płodnych wyznaczył niepłodny.
a dzisiaj mnie dopadł ból jajnikowy. ja nie wiem... tempka w górze, więc ovu wyznaczył linię przerywaną. obstawiam, że rzeczywiście tym razem ovu, jeśli było to wcześniej niż zazwyczaj, tyle że bezobjawowo. Tylko czemu dziś mnie jajnik napiernicza od rana....? Dzisiaj już odstawiam wiesiołka, bo się tak z nim bujam i bujam i nie wiem kiedy stop, a tu stop to ja już mam za plecami.ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:No a jak
dzisiaj młody fajny robil usg
Toto rośnie, nic się juz nie odkleja. Za to dzisiaj potwierdzili, że macicę mam dwurożną. Kij z rogami, byle toto rosło
Zostaję na zwolnieniu. Najgorsze te zastrzyki. Znienawidze swojego męża. Sama sobie ich przecież nie będę robić.
Nie martw się, mój mąz jak musiał Clexane robić sobie sam, bo mnie nie było w pobliżu, to nawet przestał mdlec przy pobieraniu, a wyjątkowo mdlał przy każdym. Spóbuj sobie za tydzien sama dąc i juz pójdzieSabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:No a jak
dzisiaj młody fajny robil usg
Zostaję na zwolnieniu. Najgorsze te zastrzyki. Znienawidze swojego męża. Sama sobie ich przecież nie będę robić.
hehe, Moremi, rogata wewnetrznie jestes. jakos mnie to nie dziwi
Super, ze Totek sie dzielnie trzyma. a tak na serio, te rogi to cos przeszkadzaja?
A zastrzyki- dasz rade, przyzwyczaissz sie.. w co sie je robi, w brzuch?Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
czy któraś korzystała z tych przepisów na smoothie ovufrienda?
tak się tu reklamują a widzę, że zadają dużo pytań, to jest szansa że to coż konkretnego i dopasowanego, czy można sobie w necie znaleźć przepisy? -
paszczakin wrote:o no wlasnie o tym ja tez pisalam- Bozia, czy to rzeczywiscie wyglada tak, ze jak przejedziesz to gotowe? i nie trzeba doczyszczac?
ja jestem zadowolona - niczego nie doczyszczam - smug nie widzę - chyba ich nie ma. Odkąd mamy to urządzenie - to szczerze mówiąc oglądam tylko efekty - chłopaki myją - i mają zabawę z tego....trwa to około pół godziny i okna gotowe...
Sabina, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:czy któraś korzystała z tych przepisów na smoothie ovufrienda?
tak się tu reklamują a widzę, że zadają dużo pytań, to jest szansa że to coż konkretnego i dopasowanego, czy można sobie w necie znaleźć przepisy?ComeToMeBaby, Arwena, moremi, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Ja polecam siemie lniane, ktore mozesz pic przez caly cykl. Ostatnio jak bylam u gin to zwrocila uwage, ze mam duzo sluzu. Juz nie pamietam, kiedy go mialam, no i w takiej ilosci.
Ale koniecznie trzeba pic te glutki. Ja gotuje na malym ogniu 10 minut.
GORACO POLECAM
A dużo tego trzeba pić? Szklankę? Ile na szklankę?
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:A dużo tego trzeba pić? Szklankę? Ile na szklankę?
ja robiłam sobie małą szklaneczkę, taką whiskaczówkę, w tym 2-3 łyżeczki nasion (po oczywiście pogotowaniu na malutkim ogniu przez kilka minut). taki kisielek. raz dziennie.Sabina lubi tę wiadomość