WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni <3 trzymaj się, Dasti sobie poradzi <3 zobaczysz <3

peppapig, Elfik, Reni, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł,śniadanie zjedzone wybieram się na spacer.
    Reni<3 morek<3 wszystkie w potrzebie <3 :-) dobrego dnia

Elfik, Reni, malgos741, Aasiula, Zofia8, kkisia, moremi, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Jasne, tylko najpierw odpiorę ze zgnilizny moje. Nastawię na długi program, to międzyczasie powiesze u Cię :)

ooo, a tak żle się mówi o solidarności kobiet.. A tu proszę!
    :)

Ja ostatnio czuję się jak zombie, wszystko sprawia mi trudność, z taką miłą chęcią bym poleżała i pospała..
    Od zapadnięcia w spineczkę chroni mnie moja córka, którą ostatnio szatan opętał..
    ucieka, krzyczy, szarpie się i kwestią honoru stało się niewykonywanie poleceń rodziców..
    ci ostatni nie zgadzają się z powyższą strategią i jest dym..

co tam, lotos na ebanej tafli.....

Sabina, Aasiula, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, czy mnie coś ominęło?
    jak się czujesz?
    Jakie rokowania co do płci?

Aasiula lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaak wszamałam se sniadanko a teraz mnie bierze spanko XD
    Kurcze taka pikna pogoda a mi sie nic nie kce o.O

Aasiula, Sabina, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni <3

Reni, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni- trzymam kciuki.

Morka- to ty zaraz do domu lecisz? :)

a ja sprawdzam od kilku dni u siebie testy ovu jak wychodzą i na początku to jeszcze jakieś cienie i cienie cieniów wychodziły, teraz to już nic a nic i myślałam, ze już nici z ovu- ovufriend mi na wykresie sam w połowie płodnych wyznaczył niepłodny.
    a dzisiaj mnie dopadł ból jajnikowy. ja nie wiem... tempka w górze, więc ovu wyznaczył linię przerywaną. obstawiam, że rzeczywiście tym razem ovu, jeśli było to wcześniej niż zazwyczaj, tyle że bezobjawowo. Tylko czemu dziś mnie jajnik napiernicza od rana....? Dzisiaj już odstawiam wiesiołka, bo się tak z nim bujam i bujam i nie wiem kiedy stop, a tu stop to ja już mam za plecami.

Reni, Sabina, malgos741, kkisia, moremi, dorbie lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ooo, a tak żle się mówi o solidarności kobiet.. A tu proszę!

Ja ostatnio czuję się jak zombie, wszystko sprawia mi trudność, z taką miłą chęcią bym poleżała i pospała..
    Od zapadnięcia w spineczkę chroni mnie moja córka, którą ostatnio szatan opętał..
    ucieka, krzyczy, szarpie się i kwestią honoru stało się niewykonywanie poleceń rodziców..
    ci ostatni nie zgadzają się z powyższą strategią i jest dym..

co tam, lotos na ebanej tafli.....
    Synkek będzie grzeczniejszy ;-)

A tak na serio. Moja matka rwie włosac z głowy, że porządki nie skończne. Ona tak ma, że na święta trzeba tak sprzątać jakby inspekcja miała wpaść ;-) a moja Młoda chce, żeby się z nią bawić. I co tu robić panie dziejku? Żeby rodzonej matki nie zaszlachtowac bo tak mi już działa na nerwy? ;-)

kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pytanie .Szukam jakiegos fajnego i skutecznego urzadzenia do mycioa okien.Metoda tradycyjna odpada przy mim chorym kregosłupie :(
    Ktoras ma ? sprawdziła? poleci?

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A ja mam pytanie .Szukam jakiegos fajnego i skutecznego urzadzenia do mycioa okien.Metoda tradycyjna odpada przy mim chorym kregosłupie :(
    Ktoras ma ? sprawdziła? poleci?

my to kiedyś we firmie do mycia witryn mieliśmy taką myjkę na wysięgniku.
    z jednek strony materiał z gąbką do mydlenia i mycia, a druga strona gumka do ściągania wody. coś takiego:
    https://www.google.pl/search?q=do+mycia+okien&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=OSYRVdLJKsvvaLT5gLgC&ved=0CCkQsAQ&biw=1600&bih=752#imgdii=_&imgrc=0KuS57yhDTny1M%253A%3B-EC2E-NzmoQ2pM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.dtj.com.pl%252Fprodukty%252F20130303182106_mc_806.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.dtj.com.pl%252Fsprzet-do-mycia-okien.html%3B800%3B617

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Asiula nie chcesz przygarnąc dwóch pregnyli?
    data ważności do końca roku..

Proponuje tobie, boś ziomalka, a to musi w zimnie leżęć
    Jest jeszcze ziomal Dorbie, ale jak ona pracuje w "służbie" zdrowia, to pewnie sobie łatwiej załatwi :)

nówki, nieśmigane, garażowane w lodówce...
    żadna niepaląca emerytka nie jeżdziła z nimi do kościoła, zatem powinny działać..;)
    a ja nieśmiało mogę o pregnyl prosić <3 ,jak wiadomo Kapta mi ostatnio wysłała i się zgubił w drodze wrrr... może dlatego ze zwykłym listem wysłany był

ładnie sie usmiechnę to mi wyslesz ?? :* :D plisss

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 09:58

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena @ przyszla???
    Ps.Do wszystkich , do których wysłałam przesyłki przyszły wysyłane zwykłym listem.Dziwne..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 09:59

moremi, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Synkek będzie grzeczniejszy ;-)

Dlatego ci z całego serca synka życzę, zresztą, on tobie pisany...
    :))))))))))))))

Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena a jak sprawy u Ciebie z IV?
    coś wspominałaś kiedyś, że w kwietniu?

Aasiula, Arwena, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    my to kiedyś we firmie do mycia witryn mieliśmy taką myjkę na wysięgniku.
    z jednek strony materiał z gąbką do mydlenia i mycia, a druga strona gumka do ściągania wody. coś takiego:
    https://www.google.pl/search?q=do+mycia+okien&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=OSYRVdLJKsvvaLT5gLgC&ved=0CCkQsAQ&biw=1600&bih=752#imgdii=_&imgrc=0KuS57yhDTny1M%253A%3B-EC2E-NzmoQ2pM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.dtj.com.pl%252Fprodukty%252F20130303182106_mc_806.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.dtj.com.pl%252Fsprzet-do-mycia-okien.html%3B800%3B617
    Bo wiesz ja to widzialam takie cuda w sklepach na pare,ale nie wiem czy one skuteczne sa?dlatego zapytalam czy ktoras cos podobnego ma. ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Arwena @ przyszla???
    no nieeee ,idę dziś do ginki na 13:00 i ciekawe co powie na moje wyniki badań hormonów

megan8 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Reni, trzymam kciuki za Dasti <3
    Morek, mam nadzieję że szanowny obchód zadecyduje żeby Cię już do domu wypuścić bo minęły wszelkie zagrożenia <3

Reni, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    a ja nieśmiało mogę o pregnyl prosić <3 ,jak wiadomo Kapta mi ostatnio wysłała i się zgubił w drodze wrrr... może dlatego ze zwykłym listem wysłany był

ładnie sie usmiechnę to mi wyslesz ?? :* :D plisss

Arwena oczywiscie, mam nawet takie opakowanie styropianowe, ale nie wiem czy nie za ciepło?
    może jak priorytetem wyslę?

Arwena lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena a miałas kiedyś pregnyl przepisany?

Sabina, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bo wiesz ja to widzialam takie cuda w sklepach na pare,ale nie wiem czy one skuteczne sa?dlatego zapytalam czy ktoras cos podobnego ma. ;D
    na parę to chyba karcher :) ale to musi mieć silny strumień i obszerny pojemnik. no i dla ciebie to by musiało mieć jakiś wysięgnik, żebyś nie musiała skłonów przy oknach robić tylko machać wysięgnikiem i już.
    a poza tym jak już naparujesz i brud będzie spływał to trzeba go jeszcze wytrzeć.

Aasiula lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 8245 8246 8247 8248 8249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ