35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Morek bedziesz miec dzis usg ??
Załatwiliscie cos z biletami ??
Tak, dzisiaj usg i wychodzę
Juz od 4 nie śpięwykąpana, spakowana, fryzura ułożona
Aasiula, Sabina, kapturnica, mamatrojki80, Zofia8, Krakonka, Simba, paszczakin, kkisia, ComeToMeBaby, Bozia3, Mega, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Wczoraj mąż załatwiał z tymi biletami, ale to parę dni potrwa zanim rozpoznają wniosek. Pobyt w szpitalu jest jak najbardziej podstawą do takiego zwrotu. Wystawili mi zaswiadczenie, ze przebywam w szpitalu i teraz zostaje czekać.
za USG trzymam kciukimoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Wczoraj mąż załatwiał z tymi biletami, ale to parę dni potrwa zanim rozpoznają wniosek. Pobyt w szpitalu jest jak najbardziej podstawą do takiego zwrotu. Wystawili mi zaswiadczenie, ze przebywam w szpitalu i teraz zostaje czekać.
?
Bardzo się ciesze że jest po prostu dobrzekapturnica, Aasiula, moremi, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nic nie jebła.Sama Cie jebne zaraz .Co wczoraj Sabci pisalas..Popatzr na moj wykres i co ??Do pionu trza cie ustawic!!
EDIT:Widze ,ze ejstem druga do jebniecia
Czy mam ja paniom potrzymać, żeby się zbyt szybko nie oddaliła w bliżej nieokreślonym kierunku?Aasiula, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry, u mnie piekne slonce
Aasiula, to Ty nie wiesz, ze przy zagniezdzeniu temperatura spada?!jutro sie podniesie, zobaczysz
Morka, super, ze do domu wracasz, wypoczywaj, dbaj o siebie i totosia i bedzie gitzycze serca jak dzwon na usg
U mnie wreszcie owu chyba byla, chyba, bo to nigdy nie wiadomo
Sabina, Aasiula, moremi, anna maria, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja ... kawka zrobiona...
Asiula będzie dobrze ... pójdzie w górę.
Morka to dobrze że czas do domu.Aasiula, moremi, Sabina, Elfik, anna maria, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bry!
i było to błyskotliwe...
zgadzam się z Paszczą, pospać w dzień...
Idę budzić Ibn Ladena na rehabilitację.
Ta tez rano ma ciąg do spania...
Morka, a co w zasadzie na tak wczesnym etapie lekarze mogą zrobić żeby pomóc utrzymać ciążę?Sabina, mamatrojki80, anna maria, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Mega, błyskotliwego szkolenia!
Sabcia, zdrowia, zdrowia dla dziecia
Asiula, e tam, spadki sradki, zwyzki podwyżki..popatrz na mój wykres...
Aha, uczciwość nie pozwoliła mi usunąć komentarza, gdzie warczałam na wszystkich, że jak tempka do góry, to nie zaraz ciąża...)))))))))
przez 10 wykresów nie było i siedziałam cicho, a raz mordę rozwarłam żeby entuzjastki zieloności spacyfikować w zarodku.. i co? zatkało kakao...
Aha, jak ktoś patrzy na mój wykres przypominam - na antybiotyku, odurzona ketonalem, kąpiele we wrzątku dwa razy dziennie, trzy rtg... nie sugerować się!
coś się musiało nieźle pokiełbasić
Skoro jest ten chłopak, to chyba trafiłam w ovu w 12dc...
Mając owu od 17-24 dnia cyklu, to kto by to wymyślił?
Kurde, było się bzyknąć trzy dni wcześniej na dziołchę, ale nie, wtedy mi się zachciało!!!
Rośnie mały złośliwiec jak widać..
Będzie wojna z mamusią...Aasiula, Zofia8, Arwena, anna maria, kapturnica, Simba, moremi, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Witam,
Nie ruszam się dzisiaj nigdzie. Bede przeżywać.
I zrobię pranie, co się ma przeżywanie zmarnować
a mogłabyś dla intensyfikacji przeżyć i u mnie pranie powiesić...? please
zanim zgnije..Aasiula, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzień dobry wiedźmy
a mi się chce rzygać i mam sraczkę ..nie wiem na co się zdecydować
właśnie operują mojego piesława..niestety znowu
Trzymam kciukasy.
NA wymioty najlepsza cola...
W cionzy teżAasiula, Reni, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bry. Na dworze szron, ja ziewam i nic mi sie nie chce, dziecko wyjada kore z koszyka na drzewo. Nie zaszkodzi mu chyba, co?
u was ekologia na wysokim poziomie, nie pryskane, niech je..Dziobak, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość