35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Jak musisz. Uzbroj się w skórzane rękawice i zamknij łazienkę, bo ci mokry przez caly dom nie uciekł. Koty nie lubią byc kapan. Kiedyś doswiadczylam jak drugi malutki znajda mial grzybicę i tego musielusmy w Nizoralu kąpać. Trzy osoby i tak ugryźl mojego tatę. Nie dal sie wyplukac i luzal sie i mu na nerki poszło, kreatynina pod sufit, na skraju śmierci był
No, ja mojego też na polecenie weta w Nizoralu kąpałam jak był mały, mój też jest znajdą. Jedno z moich młodszych dzieci mu futerko na korpusie oliwką Bambino wysmarowało... wytarłam go wilgotnym ręcznikiem. Nie chcę żeby miał dyskomfort więc go chyba wykąpie. -
Ooo, to ja już wolę koty ubierać niż kąpać.. Moja by mi tego nie wybaczyla..
Przetrzeć na mokro to jeszcze, kiedyś pierdola wlazla w smole, to musialam oliwa czyścić kota, to to już było ledwo wybaczone..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 16:02
mamatrojki80, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Ooo, to ja już wolę koty ubierać niż kąpać.. Moja by mi tego nie wybaczyla..
Przetrzeć na mokro to jeszcze, kiedyś pierdola wlazla w smole, to musialam oliwa czyścić kota, to to już było ledwo wybaczone..
Mój kot dachowiec wpadł do wiadra ze starym olejem z traktoru. Tylko głowa mu wystawała.
Akcja kapieli przyciagnęła tłum obserwatorów i pozostawiła niezatarte ślady na rękach kąpiacych min. moich.
Zmyć takie coś to wyzwanie. Po tygodniu i tak cala sierść mu zeszła. Wyglądał komicznie.Elfik, anna maria, kkisia, iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeloł no ja mojego kota też raz prałam pod prysznicem. Taki czarny przyszedł,że go nie mogłam poznać,normalnie to on bielutki z rudymi łatami. Tak bardzo mu się nie podobało,że uciekał po szybie szklanej od prysznica. Do dzisiaj jestem pod wrażeniem.
Elfik, anna maria, macduska, kkisia, moremi, iwcia77, Arwena, Magdala, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:nie potrzeba religii żeby szukać spokoju ducha
Jak tak Ciebie czytam, to odnosze wrazenie, ze wlasnie Tobie najbardziej brakuje spokoju ducha. Jako wierzaca powinnam sie za Ciebie pomodlic
ComeToMeBaby, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Hej babeczki
Co nowego, co nowego!!!???
Aasiula nie bądź zawiedziona... zrób test za kilka dni. W pierwszej ciąży robiłam test w 6 tyg. ciąży - wyszedł negatywny, i po tygodniu ponownie i znowu negatywny! Dopiero USG potwierdziło 8 tydz. ciąży! ...taka sytuacja.
Widziałam, że wczoraj przeciągnęło się do dzisiaj...
Ja już siedzę jak na szpilkach - w sobotę znowu wizyta w Gyncentrum. Powinnam być w fazie ovulki, ale po symptomach widzę, że nic z tegoSzkoda, bo tak sobie wymyśliliśmy z małżem, że jeśli by się dało, to może przy okazji wizyty zrobiliby nam inseminację...
Tempkę dalej mierzę pod pachą, ale jednocześnie też dowcipnie, i zapisuję na kartce, a spod pachy nanoszę jeszcze na ten nieszczęsny wykres - nie wiem po co, ale przynajmniej poćwiczę regularne wpisyanna maria, moremi, SolarPolar, Sabina, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Matka raz mi zadzwonila ze jej kot Aleksander chyba wpadl do komina bo jest caly czarny,naturalnie jest snizno-bialy.macduska wrote:Mój kot dachowiec wpadł do wiadra ze starym olejem z traktoru. Tylko głowa mu wystawała.
Akcja kapieli przyciagnęła tłum obserwatorów i pozostawiła niezatarte ślady na rękach kąpiacych min. moich.
Zmyć takie coś to wyzwanie. Po tygodniu i tak cala sierść mu zeszła. Wyglądał komicznie.macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Helka zmemlala kawalek jablka i ta siatka wyglad normalnie :-)chce jej tam buraka wsadzicReni wrote:ale i tak mi nie leży
rozmemłane żarcie plus ślina i wszystko w tych oczkachWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 16:38
mamatrojki80, paszczakin, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Oby sie silnik nie zjebal
Dla mojego taty to dyshonor ogromny, tak głupio się pomylić! Męskie ego cierpi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 16:55
paszczakin, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny