35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Paszcza- czyli sugerujesz żeby jej posty omiatać wzrokiem jak posty pana od koparki swego czasu? znieczulica poprostu. niedługo wszystkich tu będzie obsypywać niewybrednymi epitetami.
dyskutować to lubię, ale jeśli lecą wyzwiska- przestaję widzieć sens zadawania się z taką osobą. najśmieszniejsze jest to, że wiele z was poprostu to bawi i cieszy. no co tam kto lubi
peace & loveZofia8, kapturnica, moremi, iwcia77, mamatrojki80, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość
-
a ja jeszczce mam mala refleksje dla tych uwazajacych na zarcie.. chcialam powiedziec, ze zytni, "zdrowy" suchy chleb z Ikea wywalil mi cukier w kosmos tak, jak nie wywalilo mi go nawet ciasto bezowo-kremowe w czekoladzie
nikomu nie mozna ufac, nikomu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 18:01
Reni, kapturnica, Natka_79, Aasiula, moremi, iwcia77, macduska, MartaDidi, Arwena, Magdala, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Gdzie tam! Przejechał 40 km, jak stanal to koniec.
Mają ciągnąć do Wiedzacego samochód. Ja pierdolę.moremi, iwcia77, macduska, MartaDidi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Paszcza- czyli sugerujesz żeby jej posty omiatać wzrokiem jak posty pana od koparki swego czasu? znieczulica poprostu. niedługo wszystkich tu będzie obsypywać niewybrednymi epitetami.
dyskutować to lubię, ale jeśli lecą wyzwiska- przestaję widzieć sens zadawania się z taką osobą. najśmieszniejsze jest to, że wiele z was poprostu to bawi i cieszy. no co tam kto lubi
peace & love
coz Ci moge powiedziec:
Ja tez nie kocham kosciola, co nie raz tutaj wyrazalam.. co wiecej, zgadzam sie z Ewka, ze religie to jedno z wiekszego zla tego swiata.. Ale sposob prowadzenia rozmowy, gdzie wali sie dyskutanta czymkolwiek, bo argumentami tego nazwac nie mozna, to nic innego niz trolling..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 18:06
ComeToMeBaby, kapturnica, Zofia8, Aasiula, moremi, iwcia77, macduska, mamatrojki80, MartaDidi, Arwena, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Paszcza- czyli sugerujesz żeby jej posty omiatać wzrokiem jak posty pana od koparki swego czasu? znieczulica poprostu. niedługo wszystkich tu będzie obsypywać niewybrednymi epitetami.
peace & love
Mnie tez juz to zaczyna bawic
mamatrojki80, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
paszczakin wrote:a ja jeszczce mam mala refleksje dla tych uwazajacych na zarcie.. chcialam powiedziec, ze zytni, "zdrowy" suchy chleb z Ikea wywalil mi cukier w kosmos tak, jak nie wywalilo mi go nawet ciasto bezowo-kremowe w czekoladzie
nikomu nie mozna ufac, nikomu..
Paszcza ostatnio ogladalam program o zywnosci. Wiedzialam, ze dodaja cukier do wielu rzeczy ale ze az tylu i to do tych, co z pozoru sa slone. Po dodaniu cukru sa po prostu smaczniejsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 18:19
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Paszcza ostatnio ogladalam program zywnosci. Wiedzialam, ze dodaja cukier do wielu rzeczy ale ze az tylu i to do tych, co z pozoru sa slone. Po dadaniu cukru sa po prostu smaczniejsze.
Zofia, my od 4 lat nie jemy w domu cukru (jak wychodze do ludzi, to z reguly nie wybrzydzam, chyba, ze wiem, ze moge). Nie kupuje niczego z cukrem, syropami glukozo-fruktozowymi, cukrem inwertowanym i podobnymi gownami. I ten chleb tez nie ma skladzie cukru- tylko mąka zytnia, drozdze, sol i emulgator..
A ze cukier jest wszedzie, to wiem.. Sprobuj np znalesc salami bez cukrumoremi, dorbie, MartaDidi, Zofia8, Elfik lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:padwa mokra juz od 2 dni- legginsow ciazowych Morkowi nie moge wyprac bo nie wyschna do jutra...a w sobote kumpela jedzie juz do polski ...
Iwcia, moja pralka ma 7 kg wsadu, to i legginsy się zmieszczą
iwcia77, mamatrojki80, MartaDidi, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Paszcza- czyli sugerujesz żeby jej posty omiatać wzrokiem jak posty pana od koparki swego czasu? znieczulica poprostu. niedługo wszystkich tu będzie obsypywać niewybrednymi epitetami.
peace & love
Zajebałaś mi tekstpeace&love jest moje
masz me wsparcie siostro.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Mnie tez juz to zaczyna bawic
No właśnie mnie też to bawi, bo to paradoksalnie oznaka jej słabościPaszcza ma rację żeby się nie wdawać w dyskusje i nie napędzać koniunktury na wypisywanie większej ilości obraźliwych tekstów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:35
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Kupiłam bratki, jutro będę sadzić
chyba się jutro przejdę zobaczyć, czy przy targowisku już mają. jak nie to pewnie będą mieli w sobotę.mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Tak, tak. Wyslij z nartą
Iwcia, moja pralka ma 7 kg wsadu, to i legginsy się zmieszczą
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę