X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przez jakich?
    co Ci przeszkadza, że zbieram magnesy, Bursztyn ołówki, Mietek z poczty znaczki, a ktoś inny wibratory
    czy to ma wpływ na Twoje życie?
    Hero po czym wnosisz?
    Heretyczka wrote:
    nnie, bo przez takich ludzi jest własnie tak chujowo na tej
    planecie

mamatrojki80, dorbie, moremi, BISCA, kapturnica, kkisia, Aasiula, gosia7122, iwcia77, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no wiem, zloto mi nie pasuje do wystroju mojego "industrial-cottage" stylu..
    bo u mnie z metali tylko stal szczotkowana.. ale moze maja rozne opcje, a ja mam takie fajne kloszowe lampy, z ktorych zarowa wystaje i dobrze by to wygladalo..
    mają srebrne również, a zwykła taka (gwint e27, najbardziej popularna zresztą) można dostać w sklepie z art. elektrycznymi już za grosze.

srebrna: http://lampalampa.pl/oprawka-metalowa-z-pierscieniem-e27-srebrna
    http://allegro.pl/lw18-lampa-wiszaca-sufitowa-zawiesie-edison-no-18-i5149309045.html
    albo w wyszukiwarce- też się znajdą

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Żywicą? Nnnieee
    no, żywicą. ostatnio zamawiałam takie identyfikatory- plakietki. i tam była opcja powlekania żywicą dla zabezpieczenia. wyglądają tak jakby taka przezroczysta gumka była na to naniesiona, żywica właśnie.

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra
    dostałam smsa od szefowej, że mam lecieć :-)
    czymta kciugi i kegle

p.s. Ewo wrócimy do dyskusji, bo nie chciałabym psuć Twojej planety okiej?

Gusfraaaba

ComeToMeBaby, mamatrojki80, Sabina, moremi, BISCA, kapturnica, kkisia, paszczakin, gosia7122, Magdala, iwcia77, Zofia8, Arwena, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Uff :-) bajerancko to brzmi :-)

no a jak.. co wiecej- nazwa stylu autorska ;)

bo ja nie za bardzo lubie te pierdolki koroneczki, dzbaneczki i kolorowe rzeczy w stylu wiejskim, ale juz terracotte, niemalowane drewno, biale froty kuchni bardzo. I bardzo lubie elementy industrialne, ale tez nie wszytkie- cegla, stal szczotkowana, elementu kute.. i w polaczeniu bardzo mi to pasuje..

ComeToMeBaby, mamatrojki80, moremi, kapturnica, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no, żywicą. ostatnio zamawiałam takie identyfikatory- plakietki. i tam była opcja powlekania żywicą dla zabezpieczenia. wyglądają tak jakby taka przezroczysta gumka była na to naniesiona, żywica właśnie.
    Nie wiem. Bedę miała, to pokaże zainteresowanym

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no a jak.. co wiecej- nazwa stylu autorska ;)

bo ja nie za bardzo lubie te pierdolki koroneczki, dzbaneczki i kolorowe rzeczy w stylu wiejskim, ale juz terracotte, niemalowane drewno, biale froty kuchni bardzo. I bardzo lubie elementy industrialne, ale tez nie wszytkie- cegla, stal szczotkowana, elementu kute.. i w polaczeniu bardzo mi to pasuje..

Widziałam Twoją kuchnię na zdjęciu tutaj i powiem... że jest bardzo w moim stylu :-) mimo, że mi bliżej do stylu cottage niż industrial :-)

moremi lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    U mnie kocia karma nie stoi w miskach. Koty dostaja 3 posiłki dziennie z suchej karmy, zjadaja i miski sa puste. Pies na razie je 2x/dzien, bo szczeniak i w garażu, a koty w tym czasie w domu. A wodę piją z tej samej miski
    U mnie dostają podobnie. Trzy razy dziennie, tyle ze dwa razy mokra i raz sucha.

dorbie lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja lubię styl eklektyczny we wnętrzach :-) lubię gadżety, antyki, starą porcelanę i to w polaczeniu z nowoczesnością... ważne, żeby się czuć u siebie komfortowo.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam firanek. Cała rodzina mi wmawiala, że lepiej z firankami, ale takiego wała. Nie ma i nie będzie.

Heretyczka, BISCA, Aasiula, paszczakin, megan8, Magdala, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A ja lubię styl eklektyczny we wnętrzach :-) lubię gadżety, antyki, starą porcelanę i to w polaczeniu z nowoczesnością... ważne, żeby się czuć u siebie komfortowo.
    a to trudna sztuka połączyć.
    właśnie- u siebie się trzeba dobrze czuć.

paszczakin lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    czyli wersja na chłodno.
    ja mam tak samo tylko w wersji na ciepło.

u mnie w domu brak okrągłych rzeczy, wzorków, pierdołków, dupereli też nie za dużo. dominują proste kąty, kwadraty, prostokąty. koszyki kwadratowe, doniczki też- no może tylko 2 storczykowe są okrągłe, ale są przezroczyste to mogą być ;), wszystko mam takie jakieś kanciaste. jak nie wisiały jeszcze firanki to odwiedzająca mnie ciotka stwierdziła, ze dobrze by było upiąć jakieś ładne (!) firanki bo tu nie widać ze to kobiece mieszkanie ;) ale to było jeszcze na początku urządzania. teraz chyba widać, jest przytulnie, ale nie słodko-pierdząco. i tego się cały czas trzymam ;)

nie, wcale nie chlodno.. mam jeszcze wiklinowe koszyki, sporo roslin i pelno swiec- na swiece mam hopla.. a taka swieczka w kutym swieczniku, przy czerwono ceglanej scianie robi bardzo przytulnie..

ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, chwilowo znikam, życzę udanego weekendu! :)

paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A ja nie mam firanek. Cała rodzina mi wmawiala, że lepiej z firankami, ale takiego wała. Nie ma i nie będzie.

ja tyz nie mam.. i tez mamie sie nie podoba ;)

no i tak jak Wam pisalam- wg niej moglabym w koncu ta kuchnie otynkowac..
    jak dolozylismy kolejna sciane ceglana w jadalni to juz nic nie mowila ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 11:33

moremi, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nie, wcale nie chlodno.. mam jeszcze wiklinowe koszyki, sporo roslin i pelno swiec- na swiece mam hopla.. a taka swieczka w kutym swieczniku, przy czerwono ceglanej scianie robi bardzo przytulnie..
    aaa, rozumiem. złamane to jest dodatkami. fajnie. bardzo fajnie.

BISCA lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a to trudna sztuka połączyć.
    właśnie- u siebie się trzeba dobrze czuć.
    trudną sztuką jest przezyć bez wody i jedzenia w czasie klęski żywiołowej jeszcze z małym dzieckiem na przykład a nie rozmieścić pare rupieci w swojej norze......i jeszcze o tym pisać

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    trudną sztuką jest przezyć bez wody i jedzenia w czasie klęski żywiołowej jeszcze z małym dzieckiem na przykład a nie rozmieścić pare rupieci w swojej norze......i jeszcze o tym pisać

Mieszkasz w norze?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 11:42

moremi, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Mieszkasz w norze? /
    nie nadaje sie do dyskusji o kolorze lampy....ciasnota umysłowa mnie dusi i żenuje
    spójrz na taką Angeline Joli, ma o niebo więcej pieniedzy od ciebie, myslisz że kiedykolwiek poruszyłaby temat jakiegos zasranego koszyka na kwiaty?

• BISCA Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, fajny awatar. À le usmiechnij sie i zrelaksuj bo sie wrzodow nabawisz ;)

Reni, kciukiiiiiiiii !!!!!!!

Iwone, wlasnie myslam o Tobie, ze malo Cie tu. Jak tam psina ? Rosnie ?

Paszcza, wykres ok, dzieki za kibicowanie <3 zaczynam miec stresa

Sabina, mamatrojki80, moremi, Reni, kkisia, Aasiula, megan8, gosia7122, iwcia77, Iwone, Zofia8, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie nadaje sie do dyskusji o kolorze lampy....ciasnota umysłowa mnie dusi i żenuje
    spójrz na taką Angeline Joli, ma o niebo więcej pieniedzy od ciebie, myslisz że kiedykolwiek poruszyłaby temat jakiegos zasranego koszyka na kwiaty?

Dla mnie Ty jesteś swoistym fenomenem, nie pasuje Ci to o czym i jak piszemy, non stop wszystko negujesz, krytykujesz... a nadal tu siedzisz i czytasz to co piszemy. Ewka Niemcy to bardzo kulturalni i konkretni ludzi, u nich "ordnung mus sein", a Ty jakaś taka moim zdaniem nieprzystosowana jesteś, z tymi swoimi ordynarnymi poglądami to Ty się tam lepiej nie odzywaj... i gówno mnie A. Jolie obchodzi, wolę posłuchać jak ludzie robią dla siebie i innych coś kreatywnego, chociażby urządzając dla swojej rodziny dobre miejsce do mieszkania.

moremi, gretka, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, Zofia8, dorbie lubią tę wiadomość

‹‹ 8329 8330 8331 8332 8333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ