35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
przez jakich?
co Ci przeszkadza, że zbieram magnesy, Bursztyn ołówki, Mietek z poczty znaczki, a ktoś inny wibratory
czy to ma wpływ na Twoje życie?
Hero po czym wnosisz?
Heretyczka wrote:nnie, bo przez takich ludzi jest własnie tak chujowo na tej
planeciemamatrojki80, dorbie, moremi, BISCA, kapturnica, kkisia, Aasiula, gosia7122, iwcia77, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no wiem, zloto mi nie pasuje do wystroju mojego "industrial-cottage" stylu..
bo u mnie z metali tylko stal szczotkowana.. ale moze maja rozne opcje, a ja mam takie fajne kloszowe lampy, z ktorych zarowa wystaje i dobrze by to wygladalo..
srebrna: http://lampalampa.pl/oprawka-metalowa-z-pierscieniem-e27-srebrna
http://allegro.pl/lw18-lampa-wiszaca-sufitowa-zawiesie-edison-no-18-i5149309045.html
albo w wyszukiwarce- też się znajdą -
dorbie wrote:Żywicą? Nnnieee
-
dobra
dostałam smsa od szefowej, że mam lecieć
czymta kciugi i kegle
p.s. Ewo wrócimy do dyskusji, bo nie chciałabym psuć Twojej planety okiej?
GusfraaabaComeToMeBaby, mamatrojki80, Sabina, moremi, BISCA, kapturnica, kkisia, paszczakin, gosia7122, Magdala, iwcia77, Zofia8, Arwena, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Uff
bajerancko to brzmi
no a jak.. co wiecej- nazwa stylu autorska
bo ja nie za bardzo lubie te pierdolki koroneczki, dzbaneczki i kolorowe rzeczy w stylu wiejskim, ale juz terracotte, niemalowane drewno, biale froty kuchni bardzo. I bardzo lubie elementy industrialne, ale tez nie wszytkie- cegla, stal szczotkowana, elementu kute.. i w polaczeniu bardzo mi to pasuje..ComeToMeBaby, mamatrojki80, moremi, kapturnica, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no, żywicą. ostatnio zamawiałam takie identyfikatory- plakietki. i tam była opcja powlekania żywicą dla zabezpieczenia. wyglądają tak jakby taka przezroczysta gumka była na to naniesiona, żywica właśnie.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no a jak.. co wiecej- nazwa stylu autorska
bo ja nie za bardzo lubie te pierdolki koroneczki, dzbaneczki i kolorowe rzeczy w stylu wiejskim, ale juz terracotte, niemalowane drewno, biale froty kuchni bardzo. I bardzo lubie elementy industrialne, ale tez nie wszytkie- cegla, stal szczotkowana, elementu kute.. i w polaczeniu bardzo mi to pasuje..
Widziałam Twoją kuchnię na zdjęciu tutaj i powiem... że jest bardzo w moim stylumimo, że mi bliżej do stylu cottage niż industrial
moremi lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:U mnie kocia karma nie stoi w miskach. Koty dostaja 3 posiłki dziennie z suchej karmy, zjadaja i miski sa puste. Pies na razie je 2x/dzien, bo szczeniak i w garażu, a koty w tym czasie w domu. A wodę piją z tej samej miski
dorbie lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
A ja nie mam firanek. Cała rodzina mi wmawiala, że lepiej z firankami, ale takiego wała. Nie ma i nie będzie.
Heretyczka, BISCA, Aasiula, paszczakin, megan8, Magdala, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki80 wrote:A ja lubię styl eklektyczny we wnętrzach
lubię gadżety, antyki, starą porcelanę i to w polaczeniu z nowoczesnością... ważne, żeby się czuć u siebie komfortowo.
właśnie- u siebie się trzeba dobrze czuć.paszczakin lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:czyli wersja na chłodno.
ja mam tak samo tylko w wersji na ciepło.
u mnie w domu brak okrągłych rzeczy, wzorków, pierdołków, dupereli też nie za dużo. dominują proste kąty, kwadraty, prostokąty. koszyki kwadratowe, doniczki też- no może tylko 2 storczykowe są okrągłe, ale są przezroczyste to mogą być, wszystko mam takie jakieś kanciaste. jak nie wisiały jeszcze firanki to odwiedzająca mnie ciotka stwierdziła, ze dobrze by było upiąć jakieś ładne (!) firanki bo tu nie widać ze to kobiece mieszkanie
ale to było jeszcze na początku urządzania. teraz chyba widać, jest przytulnie, ale nie słodko-pierdząco. i tego się cały czas trzymam
nie, wcale nie chlodno.. mam jeszcze wiklinowe koszyki, sporo roslin i pelno swiec- na swiece mam hopla.. a taka swieczka w kutym swieczniku, przy czerwono ceglanej scianie robi bardzo przytulnie..
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A ja nie mam firanek. Cała rodzina mi wmawiala, że lepiej z firankami, ale takiego wała. Nie ma i nie będzie.
ja tyz nie mam.. i tez mamie sie nie podoba
no i tak jak Wam pisalam- wg niej moglabym w koncu ta kuchnie otynkowac..
jak dolozylismy kolejna sciane ceglana w jadalni to juz nic nie mowilaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 11:33
moremi, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nie, wcale nie chlodno.. mam jeszcze wiklinowe koszyki, sporo roslin i pelno swiec- na swiece mam hopla.. a taka swieczka w kutym swieczniku, przy czerwono ceglanej scianie robi bardzo przytulnie..
BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a to trudna sztuka połączyć.
właśnie- u siebie się trzeba dobrze czuć.
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:trudną sztuką jest przezyć bez wody i jedzenia w czasie klęski żywiołowej jeszcze z małym dzieckiem na przykład a nie rozmieścić pare rupieci w swojej norze......i jeszcze o tym pisać
Mieszkasz w norze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 11:42
moremi, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Mieszkasz w norze? /
spójrz na taką Angeline Joli, ma o niebo więcej pieniedzy od ciebie, myslisz że kiedykolwiek poruszyłaby temat jakiegos zasranego koszyka na kwiaty? -
Ewa, fajny awatar. À le usmiechnij sie i zrelaksuj bo sie wrzodow nabawisz
Reni, kciukiiiiiiiii !!!!!!!
Iwone, wlasnie myslam o Tobie, ze malo Cie tu. Jak tam psina ? Rosnie ?
Paszcza, wykres ok, dzieki za kibicowaniezaczynam miec stresa
Sabina, mamatrojki80, moremi, Reni, kkisia, Aasiula, megan8, gosia7122, iwcia77, Iwone, Zofia8, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:nie nadaje sie do dyskusji o kolorze lampy....ciasnota umysłowa mnie dusi i żenuje
spójrz na taką Angeline Joli, ma o niebo więcej pieniedzy od ciebie, myslisz że kiedykolwiek poruszyłaby temat jakiegos zasranego koszyka na kwiaty?
Dla mnie Ty jesteś swoistym fenomenem, nie pasuje Ci to o czym i jak piszemy, non stop wszystko negujesz, krytykujesz... a nadal tu siedzisz i czytasz to co piszemy. Ewka Niemcy to bardzo kulturalni i konkretni ludzi, u nich "ordnung mus sein", a Ty jakaś taka moim zdaniem nieprzystosowana jesteś, z tymi swoimi ordynarnymi poglądami to Ty się tam lepiej nie odzywaj... i gówno mnie A. Jolie obchodzi, wolę posłuchać jak ludzie robią dla siebie i innych coś kreatywnego, chociażby urządzając dla swojej rodziny dobre miejsce do mieszkania.
moremi, gretka, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, Zofia8, dorbie lubią tę wiadomość