X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że nigdy nie wybrzydzałam, a teraz takie mam smaki... Inofem rozpuszczalny jak Inofolic ble, ale jeszcze nie tak niedobry jak PrenatalProBaby - ten to już w siebie wmuszałam i już go nie kupię, nie przeżyję dalej tej zawiesiny i to jeszcze w takiej cenie! Kupiłam Vitaminer Prenatal Foliany i jak połykam to jest super i taniutki.
    Tak samo siemie lniane ten kisiel nie przełknę,ble. Dorze, że wiesiołek jest do połykania

ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    trzeba zapytac biedotę jakim cudem ich bachory jeszcze żyją!
    dlaczego od razu bachory

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja Duśkę rozumiem... trochę.... to pewnie efekt bezsilności jaka ją czasem ogarnia, w końcu ten Ashremann to trudny przeciwnik, a i efekt leczenia niepewny :-(

ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To na pcos dobre a mi tzra bylo bo ja mam dosc zaawansowane ;)
    Tak, generalnie na dojrzewanie pecherzyków itd.
    Ale ja się śmieję, ze Tobie nie trzeba było. Twoje pęcherzyki były ponad to :-)

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo się wkurwiłam
    wynika z tego, że żyje to takie bez sensu
    Heretyczka wrote:
    dlaczego od razu bachory

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 11:00

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    a ja Duśkę rozumiem... trochę.... to pewnie efekt bezsilności jaka ją czasem ogarnia, w końcu ten Ashremann to trudny przeciwnik, a i efekt leczenia niepewny :-(
    Każda rozumie i ja tym bardziej bo sama zmagałam sie z diagnoza jednostronnej drożnosci i małymi szansami.. I robi co moze , co nie oznacza ,że inne co nie jeżdża po klinikach robia to bo sie im nie chce.. A dobiło mnie juz okreslenie ,ze jak sie nie ma na leczenie to sie nie powinno dzieci mieć (niestety ja to tak odebrałam osobiscie ) Sama mialam w zyciu róznie i może młody nie wpierdalal zasze szyneczko co nie oznacza ,że nie pwoinnam była wtedy go miec :-/ Mnie to uraziło osobiscie bo zylismy wtedy moze i skromnie ale miłosci , szacunku mu nie brakowało . Kończe temat z mojej strony

Reni, ComeToMeBaby, Sabina, Arwena, moremi, Natka_79, kkisia, Aasiula, gosia7122, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i to takie bez klosza? eeee no fajosko to nawet wygląda
    gdzie to takie to to
    ComeToMeBaby wrote:
    hmmm... tak bym coś napisała.... ale se dam spokój :)

powiem wam za to, że wczoraj dokonałam wyboru materiałów na kanapę, dzisiaj zamawiam.
    nie wiem czy pisałam wam o lampach, ale też się zabrałam za wymianę- wczoraj dojechały zawiesia i oprawki, dzisiaj kurier już dzwonił, że jedzie do mnie (z żarówkami). a pochwalę się, takie łozdobne:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c548a480836.jpg

takie zawiesie jak po lewej (miedziane z czarnym okablowaniem), żarówka z prawej. na zdjęciu z lewej też widać okrągłą żarówkę, ale ta moja jest większa (ma 12,5 cm średnicy) i inny układ żarników.

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    mamatrojki80 wrote:
    Już nie wspomnę o tym, że są pewnie babki które na taki luksus jak leczenie w klinice po prostu nie stać...[/QUO

Tak mama jedna wizyta to 200zł plus koszt dojazdu, to ok 300zł i tak np. 3 razy w miesiącu. Wizyta u gina 40zł. Różnica bardzo duża, niestety da się to odczuc w miesiącu.
    gdzie ty masz gina za 40 zeta? będę dojeżdżać ;)
    heh, u mnie ginka za 170 na dzień dobry. z cytologią 180. normalna ginka, bez endo, bez specjalności w niepłodności, prywatnie.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Aasiula, a nie myślałas o stymulacji owulacji? Im lepsza jakość jajeczkowania, tym lepiej powinna druga faza wygladac. Nie ma tez co ukrywac - w naszym wieku jakośc owulacji jest gorsza niz dziesięć lat temu. Inna sprawa, że własnie dlatego, ze chodzilam do zwykłego gina będę polecała kliniki.
    No ja pomimo, ze ten cykl mam z owulacja (co mnie trzyma przy nadziei, ze nie jestem jeszcze za stara ;-) )to w nastepnym cyklu już staraniowym bede brała Clo aby ten najlepszy, najbardziej dojrzały pecherzyk się wysunął na czoło, no m.in

moremi, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Każda rozumie i ja tym bardziej bo sama zmagałam sie z diagnoza jednostronnej drożnosci i małymi szansami.. I robi co moze , co nie oznacza ,że inne co nie jeżdża po klinikach robia to bo sie im nie chce.. A dobiło mnie juz okreslenie ,ze jak sie nie ma na leczenie to sie nie powinno dzieci mieć (niestety ja to tak odebrałam osobiscie ) Sama mialam w zyciu róznie i może młody nie wpierdalal zasze szyneczko co nie oznacza ,że nie pwoinnam była wtedy go miec :-/ Mnie to uraziło osobiscie bo zylismy wtedy moze i skromnie ale miłosci , szacunku mu nie brakowało . Kończe temat z mojej strony

Ja wiem... ja to wszystko rozumiem, ale potrafię też zrozumieć innych :-)

moremi lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dobra nie piszę już nic dzisiaj, będzie spokojniej.
    Kapta, możesz mnie trzasnać, inne też mogą.

Miłego dnia.
    a czemu zły humor masz, o droga Waciu?
    tel as. będzie better.

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na starym mieszkaniu miałam takie w łazience i przedpokoju ;-) ale to chyba nie były żarówki ozdobne hahaa2.gif
    przez 7 lat wmawiałam wszystkim, że taka moda ;-)

Reni wrote:
    i to takie bez klosza? eeee no fajosko to nawet wygląda
    gdzie to takie to to

kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, SolarPolar, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wiele potrafie zrozumiec co nie oznacza ,ze musze z góry sie na to zgadzac skoro sie nie zgadzam mimo ,że rozumiem ;)

ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kurde moze faktycznie lepiej udezry do kliniki a nie do gina?
    Tylko u mnie to INVICTA a ona nie ma najlepszej opini przynajmniej ta w GDa a ceny jak z kosmosu maja ...
    musze posprawdzac :)
    No, ja chodzę do ginki z Invicty. Mam do niej zaufanie

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tez wiele potrafie zrozumiec co nie oznacza ,ze musze z góry sie na to zgadzac skoro sie nie zgadzam mimo ,że rozumiem ;)

No przecież nie napisałam, że się z Wacią zgadzam... tylko, że pewne aspekty jej dzisiejszego odbiegającego od normy zachowanie jestem w stanie wytłumaczyć ;-)

ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hmmm... tak bym coś napisała.... ale se dam spokój :)

powiem wam za to, że wczoraj dokonałam wyboru materiałów na kanapę, dzisiaj zamawiam.
    nie wiem czy pisałam wam o lampach, ale też się zabrałam za wymianę- wczoraj dojechały zawiesia i oprawki, dzisiaj kurier już dzwonił, że jedzie do mnie (z żarówkami). a pochwalę się, takie łozdobne:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c548a480836.jpg

takie zawiesie jak po lewej (miedziane z czarnym okablowaniem), żarówka z prawej. na zdjęciu z lewej też widać okrągłą żarówkę, ale ta moja jest większa (ma 12,5 cm średnicy) i inny układ żarników.

fajowe te zarowki, zarzucisz jakims linkeim? a jak z ich konsumpcja prundu?

ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    fajowe te zarowki, zarzucisz jakims linkeim? a jak z ich konsumpcja prundu?
    ŻroM jak świnie XD

ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa u mnie grzmi.Bedzie burza ? o.O

dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    gdzie ty masz gina za 40 zeta? będę dojeżdżać ;)
    heh, u mnie ginka za 170 na dzień dobry. z cytologią 180. normalna ginka, bez endo, bez specjalności w niepłodności, prywatnie.

Kometa , to znowu urok mniejszych miast:) Zapraszam , ale pewnie masz do mnie z 500km! Tak tyle płace za monitoring i nie musze się umawiać na wizytę,mam polecenie od doktora wejść pomiędzy pacjentkami.

dorbie, ComeToMeBaby, paszczakin, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Zawsze mozesz zasymulowac jakies chorobsko ....

Daj znac po wizycie. Jestem ciekawa, kiedy zaczniesz ;) i oby jak najszybciej

bisca, a Ty wez wlacz wykresa, bo chcem Ci kibicowac, a nie jestem w stanie zapamietac co kiedy!

moremi, BISCA, kapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 8327 8328 8329 8330 8331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ