35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowiem Wam, że nigdy nie wybrzydzałam, a teraz takie mam smaki... Inofem rozpuszczalny jak Inofolic ble, ale jeszcze nie tak niedobry jak PrenatalProBaby - ten to już w siebie wmuszałam i już go nie kupię, nie przeżyję dalej tej zawiesiny i to jeszcze w takiej cenie! Kupiłam Vitaminer Prenatal Foliany i jak połykam to jest super i taniutki.
Tak samo siemie lniane ten kisiel nie przełknę,ble. Dorze, że wiesiołek jest do połykaniaComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:a ja Duśkę rozumiem... trochę.... to pewnie efekt bezsilności jaka ją czasem ogarnia, w końcu ten Ashremann to trudny przeciwnik, a i efekt leczenia niepewny
Mnie to uraziło osobiscie bo zylismy wtedy moze i skromnie ale miłosci , szacunku mu nie brakowało . Kończe temat z mojej strony
Reni, ComeToMeBaby, Sabina, Arwena, moremi, Natka_79, kkisia, Aasiula, gosia7122, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
i to takie bez klosza? eeee no fajosko to nawet wygląda
gdzie to takie to toComeToMeBaby wrote:hmmm... tak bym coś napisała.... ale se dam spokój
powiem wam za to, że wczoraj dokonałam wyboru materiałów na kanapę, dzisiaj zamawiam.
nie wiem czy pisałam wam o lampach, ale też się zabrałam za wymianę- wczoraj dojechały zawiesia i oprawki, dzisiaj kurier już dzwonił, że jedzie do mnie (z żarówkami). a pochwalę się, takie łozdobne:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c548a480836.jpg
takie zawiesie jak po lewej (miedziane z czarnym okablowaniem), żarówka z prawej. na zdjęciu z lewej też widać okrągłą żarówkę, ale ta moja jest większa (ma 12,5 cm średnicy) i inny układ żarników.ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:mamatrojki80 wrote:Już nie wspomnę o tym, że są pewnie babki które na taki luksus jak leczenie w klinice po prostu nie stać...[/QUO
Tak mama jedna wizyta to 200zł plus koszt dojazdu, to ok 300zł i tak np. 3 razy w miesiącu. Wizyta u gina 40zł. Różnica bardzo duża, niestety da się to odczuc w miesiącu.
heh, u mnie ginka za 170 na dzień dobry. z cytologią 180. normalna ginka, bez endo, bez specjalności w niepłodności, prywatnie. -
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Aasiula, a nie myślałas o stymulacji owulacji? Im lepsza jakość jajeczkowania, tym lepiej powinna druga faza wygladac. Nie ma tez co ukrywac - w naszym wieku jakośc owulacji jest gorsza niz dziesięć lat temu. Inna sprawa, że własnie dlatego, ze chodzilam do zwykłego gina będę polecała kliniki.)to w nastepnym cyklu już staraniowym bede brała Clo aby ten najlepszy, najbardziej dojrzały pecherzyk się wysunął na czoło, no m.in
moremi, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Każda rozumie i ja tym bardziej bo sama zmagałam sie z diagnoza jednostronnej drożnosci i małymi szansami.. I robi co moze , co nie oznacza ,że inne co nie jeżdża po klinikach robia to bo sie im nie chce.. A dobiło mnie juz okreslenie ,ze jak sie nie ma na leczenie to sie nie powinno dzieci mieć (niestety ja to tak odebrałam osobiscie ) Sama mialam w zyciu róznie i może młody nie wpierdalal zasze szyneczko co nie oznacza ,że nie pwoinnam była wtedy go miec
Mnie to uraziło osobiscie bo zylismy wtedy moze i skromnie ale miłosci , szacunku mu nie brakowało . Kończe temat z mojej strony
Ja wiem... ja to wszystko rozumiem, ale potrafię też zrozumieć innychmoremi lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Dobra nie piszę już nic dzisiaj, będzie spokojniej.
Kapta, możesz mnie trzasnać, inne też mogą.
Miłego dnia.
tel as. będzie better.iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
na starym mieszkaniu miałam takie w łazience i przedpokoju
ale to chyba nie były żarówki ozdobne
przez 7 lat wmawiałam wszystkim, że taka moda
Reni wrote:i to takie bez klosza? eeee no fajosko to nawet wygląda
gdzie to takie to tokapturnica, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, SolarPolar, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Kurde moze faktycznie lepiej udezry do kliniki a nie do gina?
Tylko u mnie to INVICTA a ona nie ma najlepszej opini przynajmniej ta w GDa a ceny jak z kosmosu maja ...
musze posprawdzacmoremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja tez wiele potrafie zrozumiec co nie oznacza ,ze musze z góry sie na to zgadzac skoro sie nie zgadzam mimo ,że rozumiem
No przecież nie napisałam, że się z Wacią zgadzam... tylko, że pewne aspekty jej dzisiejszego odbiegającego od normy zachowanie jestem w stanie wytłumaczyć
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hmmm... tak bym coś napisała.... ale se dam spokój
powiem wam za to, że wczoraj dokonałam wyboru materiałów na kanapę, dzisiaj zamawiam.
nie wiem czy pisałam wam o lampach, ale też się zabrałam za wymianę- wczoraj dojechały zawiesia i oprawki, dzisiaj kurier już dzwonił, że jedzie do mnie (z żarówkami). a pochwalę się, takie łozdobne:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c548a480836.jpg
takie zawiesie jak po lewej (miedziane z czarnym okablowaniem), żarówka z prawej. na zdjęciu z lewej też widać okrągłą żarówkę, ale ta moja jest większa (ma 12,5 cm średnicy) i inny układ żarników.
fajowe te zarowki, zarzucisz jakims linkeim? a jak z ich konsumpcja prundu?ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:gdzie ty masz gina za 40 zeta? będę dojeżdżać
heh, u mnie ginka za 170 na dzień dobry. z cytologią 180. normalna ginka, bez endo, bez specjalności w niepłodności, prywatnie.
Kometa , to znowu urok mniejszych miast:) Zapraszam , ale pewnie masz do mnie z 500km! Tak tyle płace za monitoring i nie musze się umawiać na wizytę,mam polecenie od doktora wejść pomiędzy pacjentkami.dorbie, ComeToMeBaby, paszczakin, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Zawsze mozesz zasymulowac jakies chorobsko ....
Daj znac po wizycie. Jestem ciekawa, kiedy zacznieszi oby jak najszybciej
bisca, a Ty wez wlacz wykresa, bo chcem Ci kibicowac, a nie jestem w stanie zapamietac co kiedy!moremi, BISCA, kapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość