35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Ja mam podobna sytuację do Ciebie! A jeszcze nie pracuje na miejscu, robię dziennie czasami i 700km, ląduję w domu o 18. Pisze do Was w przerwie miedzy spotkaniami. W samochodzie prawdopodobieństwo zamontowania systemu monitoringu pracy- tego nikt nigdy nie wiem, krąży od samochodu do samochodu. Mama w Niemczech , teście tez daleko. Duśka wszystko można! Tylko , że u gina na miejscu to mogę warować z samego rana jeszcze przed pracą i wtedy mnie przyjmuje , do kliniki to nie wiem jak miałabym to zrobić.
Teleportacjazapomniałaś
Sabina, ola_35 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Już nie wspomnę o tym, że są pewnie babki które na taki luksus jak leczenie w klinice po prostu nie stać...
Nie mówię o tych które nie stać.
A z drugiej strony- jak kogos nie stać na wizyty u lekarza prywatnie i leki to jakim osobem stać go na dzoecko? Nie oszukujmy się- dziecko kosztuje duzo i zawsze. -
nick nieaktualnymacduska wrote:Nie mówię o tych które nie stać.
A z drugiej strony- jak kogos nie stać na wizyty u lekarza prywatnie i leki to jakim osobem stać go na dzoecko? Nie oszukujmy się- dziecko kosztuje duzo i zawsze.
A czy ja coś mówię... takie sytuacje też są, tylko tyle, zły humor dziś masz czy co?
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Ale się narobiłam od rana, a końca nie widać, ta moja chora ambicja mnie kiedyś zgubi...
nie szturchajcie się dziewczyny od rana, w końcu większość na tym samym wózku jedzie. Buziolki
Ojtam, ojtam- przynajmniej cos sie na forum dzieje.
-
Na 12 ale jeszcze się nie zwolniłam
Ciekawe czy mi pozwolą wyjść
BISCA wrote:Dzien dobry w piateczek.
Reni, dzisiaj idziesz na rozpiske ? Oktorej ?Sabina, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Już nie wspomnę o tym, że są pewnie babki które na taki luksus jak leczenie w klinice po prostu nie stać...[/QUO
Tak mama jedna wizyta to 200zł plus koszt dojazdu, to ok 300zł i tak np. 3 razy w miesiącu. Wizyta u gina 40zł. Różnica bardzo duża, niestety da się to odczuc w miesiącu.ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Macduska Ja cie chyba trzasne dzis..
Niektorych nie stac na leki po kilkaset zl w miesiacu połaczonych z wizytami..To chyba logiczne..Moze dziecko kosztuje bo sama o tym doskonale wiem ale juz kurNa nie przesadzajmy .
Jak sa ludzie co maja po 1300na reke zarobku to co maja juz nie miec dzieci bo nie kupia im szynki za 25zeta tylko kurfa mielonke po 14 ????
To ja bym syna nie miala bo m,nie nie bylo na dziecko stacbo na poczatku malz moj tylko robil i zarabial najnizsza krajowa i na bank wtedy nie mialabym szans na jakiekolwiek leczenie wiażac ledwo koniec z koncem wtedy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 10:16
Natka_79, Sabina, ComeToMeBaby, Arwena, moremi, kkisia, Aasiula, megan8, iwcia77, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zgadza się
gdyby nie to, że mieszkam w WWie i mam tu możliwość iść do szpitala państwowego to też bym sobie odpuściła IV
mamatrojki80 wrote:Już nie wspomnę o tym, że są pewnie babki które na taki luksus jak leczenie w klinice po prostu nie stać...kapturnica, mamatrojki80, Sabina, ComeToMeBaby, Arwena, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Na 12 ale jeszcze się nie zwolniłam
Ciekawe czy mi pozwolą wyjść
Dobra strategia... jak ich postawisz przed faktem dokonanym i zadziałasz z zaskoczenia to nie będą mieli wyjścia...Powodzenia.
Sabina, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
pierdolenie o Szopenie
macduska wrote:Nie mówię o tych które nie stać.
A z drugiej strony- jak kogos nie stać na wizyty u lekarza prywatnie i leki to jakim osobem stać go na dzoecko? Nie oszukujmy się- dziecko kosztuje duzo i zawsze.kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
trzeba zapytac biedotę jakim cudem ich bachory jeszcze żyją!macduska wrote:
A z drugiej strony- jak kogos nie stać na wizyty u lekarza prywatnie i leki to jakim osobem stać go na dzoecko? Nie oszukujmy się- dziecko kosztuje duzo i zawsze.ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:zgadza się
gdyby nie to, że mieszkam w WWie i mam tu możliwość iść do szpitala państwowego to też bym sobie odpuściła IV
No nawet paliwo na dojazdy pierdyliard km kosztuje, a leki, lekarz i inne "drobiazgi".
ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość